Zamknięty przez: Vabigoon 2 Luty 10, 19:21 f
|
Jak wypuścić pokemona? |
| Autor |
Wiadomość |
Pewnie nie zna PokeMana

|
|
|
|
Witam,
sprawa ma się następująco. Dałem mojego jednego pokemona to takiego kolesia co po jakims czasie dzwiga mi pokemona o 1 lub 2 lvl. Dałem mu go i mialem wrocic pozniej. W czasie jak ten pokmon byl u tego kolesia, zlapalem do pokeballa VOLTORBA, i teraz jak chce odebrac pokemona od goscia to odpowiada mi on ze nie moze mi go dac bo nie mam miejsca na niego. Wie ktos jak moge usunac tego voltroba? Proszę o pomoc,
pozdrawiam,
szybki
|
|
|
|
|
Pewnie nie zna PokeMana Fanka Shounenów X3

Wiek: 13 Dołączyła: 24 Wrz 2009 Posty: 21 Skąd: Ciechanów

Kontakt:
|
|
|
|
Ech... Przychodzisz do Centrum Pokemon > Bierzesz komputer > ??? PC/Bill's PC > Deposit Pokemon... (coś w ten deseń)
Znałeś wcześniej Boxy? Możesz odkładać Pokemona na później, potem brać go z powrotem...
Też pozdrawiam
|
|
|
|
|
|
Pewnie nie zna PokeMana

|
|
|
|
| Sai Vi napisał/a: |
Znałeś wcześniej Boxy? Możesz odkładać Pokemona na później, potem brać go z powrotem... |
Co to jest?
|
|
|
|
|
Pewnie nie zna PokeMana Fanka Shounenów X3

Wiek: 13 Dołączyła: 24 Wrz 2009 Posty: 21 Skąd: Ciechanów

Kontakt:
|
|
|
|
No właśnie takie coś do 'przechowywania' niepotrzebnych teraz Poków. Są właśnie do użytku z kompa. Aby odebrać później z nich Pokemona bierzesz pierwszą opcję, cośtam na 'W'...
Akurat to, jak zostawić Poka w Boxie Ci napisałam... Rozumiesz?
|
|
|
|
|
|
HIS POWER LEVEL IS OVER... O Rly?

Wiek: 14 Dołączył: 01 Lis 2008 Posty: 2699 Otrzymał 119 Rare Candy Skąd: z łóżka XD

|
|
|
|
Cośtam na W - Withdraw o ile się nie mylę.
|
|
|
|
|
|
Pewnie nie zna PokeMana

|
|
|
|
Dobra mam.
A teraz mam pytanie. Gdzie mogę dostać HM05 - Flash? Żeby oświetlić sobie Rcok Tunnel. Czytałem w solucji ale nie mogę znaleźć tego domku.
|
|
|
|
|
HIS POWER LEVEL IS OVER... To ja Byakurai xD

Wiek: 13 Dołączył: 14 Sie 2009 Posty: 2527 Otrzymał 16 Rare Candy Skąd: z Rudy Śląskiej
|
|
|
|
W domku gdy dojdziesz digglet cavem s powrotem w kierunku Brocka musisz mieć 10 poków
|
|
|
|
|
|
Teraz jest Pro James18

Wiek: 13 Dołączył: 15 Lis 2009 Posty: 733 Otrzymał 1 Rare Candy Skąd: z Bełchatowa
Kontakt:
|
|
|
|
Musisz przejśćtunel Diglletów imieć 10 złapanych Poków (łącznie z przemianiami).
|
|
|
|
|
|
|
|