1) http://pokecollect.net.pl/viewforum.php?f=27
czemu prawie wszystkie fabryki zosta³y zamkniête? Czy¿by ka¿dy w³a¶ciciel chcia³ j± zamkn±æ? Z tego co mi wiadomo to nie. Ju¿ BarcaFan zapytywa³ o powód.
Ostatnio zmieniony przez PokeMan 25 Pa¼dziernik 09, 21:26, w ca³o¶ci zmieniany 7 razy
I macie odpowiedz, kto robil zmiany. PMan ma uprawnienia, bo na jego serwerze stoi forum, wiec ma dostep do ftp, wiec to bez roznicy czy bedzie mial uprawnienia czy nie, i tak bedzie mogl wszystko zrobic.
Sygnatura użytkownika
Cytat:
Drogie bravo!
Mam na imiê Aga i mam 12 lat. Pisze do was poniewa¿ mam ogromny problem. W naszej klasie s± ju¿ tylko dwie dziewice( tzn. ja i nasza nauczycielka), postanowi³am wiêc , ¿e nie mogê straciæ dziewictwa ostatnia zw³aszcza , ¿e za trzy tygodnie nasza nauczycielka(31lat) wychodzi za m±¿ i pewnie to zrobi.Chcia³am zrobiæ to z Mariuszem najprzystojniejszym ch³opakiem w naszej podstawówce, jednak on powiedzia³ ,¿e dziewczyny mu nie w g³owie bo chce zostaæ trenerem pokemonów:-/
Co mam zrobiæ ¿eby przekonaæ Mariusza do tego pierwszego razu, nie mogê przegraæ z pokemonami bo to bêdzie wstyd na ca³± szko³ê. POMOCY
A co do regulaminu to ja nie zmieni³em pewnie to uczyni³ PokeMan skoro odszed³ z PokeSceny to dlaczego ma tu jeszcze jakie¶ uprawnienia
Z ca³ym szacunkiem dla PokeMan`a
przeszkadza Ci to ? Mi przeszkadza to, ¿e w dziale Upload s± durne zasady , ale nic nie robiê, gdy¿ i tak upload umar³, a ja CZASAMI bêdê co¶ robi³ dla PC, poza tym, mo¿e byæ czas kiedy ja bêdê mia³ czas, a inni admini nie, wiêc czasami mogê siê przydaæ
A propo, taki TD "NIBY" odszed³, niby go ni ma, a nadal ma w³adzê na Vall, któr± miêdzy innymi wykorzysta³, do zablokowania mojego pe³nego po¿¼egnania
paqo napisa³/a:
I macie odpowiedz, kto robil zmiany. PMan ma uprawnienia, bo na jego serwerze stoi forum, wiec ma dostep do ftp, wiec to bez roznicy czy bedzie mial uprawnienia czy nie, i tak bedzie mogl wszystko zrobic.
Nie chce mis iê grzebaæ i mêczyæ z FTP i tak dalej, a tak BTW to zapomnia³em has³a do hosta spokojnie, w styczniu co¶ zrobviê... zreszt±, ja tak jak napisa³em w "po¿egnaniu" - wrócê z CZYM¦ kiedy bêdê mia³ co¶ gotowe, tak jak Raik który wraca z now± wersj± PokeSerwisu, z tym ¿e ja wrócê pewnie pó¼niej/ ewentualnie kiedy stracê dziewczynê
Sygnatura użytkownika
<<< Wyprodukowano na moje zlecenie przez DominLoL Corp.
PPS: By³em redaktorem na Pokemon Valhalli (2008 - 14 listopad 2009 oraz 23 grudzieñ 2010 - styczeñ 2011) i ¶p. PokeSerwis.pl (2009-10). Adminem na ¶p. PokeMedia (2006-08), ¶p. PokemonPowrót (2008), ¶p. PokeShadow (2008), ¶p. PokePlanet2 (2008), ¶p. PokemonMasters (2009), ¶p. PokemonBeta (2009), ¶p. PokeLand (2009-10) i innych mniejszych. W latach 2009-10 kierowa³em popularnym forum ¶p. PokeRang, a od 28 lipca 2010 do 31 listopada 2011 r. by³em Pomocnikiem (dzia³y o Anime i PPS) na Pokemon Valhalla Forum (PVF). W 2011 r. reaktywowa³em stronê Pokemons, któr± opu¶ci³em 31 listopada 2011 r.. Na PokeCollect od 2009 r. (z przerwami kilkumiesiêcznymi) jestem adminem.
Biorê sobie do serca tylko jeden zwyczaj Amerykanów - chwalenie siê na potêgê. Widocznie to dzia³a, skoro s± potêg±. ¦wiêta Trójca : Daru, AtoMan i PokeMan - walcz± o Polski dubbing Pokemon.
Relacja z wizyty delegacji (m in. ja) Pokemon Valhalli na polskich nagraniach 11 sezonu Pokemon. >>http://pokemony.com/pokem...polskiej-wersji
Linki podane w sygnaturce, s³u¿± jedynie celom informacyjnym i edukacyjnym.
Zwraca³em mu juz na to uwage, ale widocznie nie posluchal. Co do uploadu, to na starym PC by³y identyczne zasady i jakos wszystko szlo do przodu.
Sygnatura użytkownika
Cytat:
Drogie bravo!
Mam na imiê Aga i mam 12 lat. Pisze do was poniewa¿ mam ogromny problem. W naszej klasie s± ju¿ tylko dwie dziewice( tzn. ja i nasza nauczycielka), postanowi³am wiêc , ¿e nie mogê straciæ dziewictwa ostatnia zw³aszcza , ¿e za trzy tygodnie nasza nauczycielka(31lat) wychodzi za m±¿ i pewnie to zrobi.Chcia³am zrobiæ to z Mariuszem najprzystojniejszym ch³opakiem w naszej podstawówce, jednak on powiedzia³ ,¿e dziewczyny mu nie w g³owie bo chce zostaæ trenerem pokemonów:-/
Co mam zrobiæ ¿eby przekonaæ Mariusza do tego pierwszego razu, nie mogê przegraæ z pokemonami bo to bêdzie wstyd na ca³± szko³ê. POMOCY
1 dzieñ to idiotyczna granica ;0 równie dobrze mog³oby jej nie byæ wcale, co za ró¿nica czy jeden dzieñ czy 20 minut, ¿adna i tyle...
ale strony maj±ce miesi±c maj± 100 razy wiêksze szanse na jak±kolwiek aktywno¶æ.
Przeszkadza mi to ze bez naszej wiedzy zmieniasz regulamin od tak
Z Wasz± wiedz±, nie móg³bym zmieniæ.
M4tEUSh! napisa³/a:
dlaczego ty masz mieæ tutaj jakie¶ przywileje je¿eli robisz ba³agan na forum zmieniaj±c regulamin bez naszej wiedzy
Ja nie robi³em ba³aganu, tylko robi³em forum bardziej przyjazne u¿ytkownikom.
paqo napisa³/a:
Co do uploadu, to na starym PC by³y identyczne zasady i jakos wszystko szlo do przodu.
Stare PC by³o kilka lat temu, kiedy czasy i warunki PPSu by³y inne. A stare zasady, wg. mnie nie pasuj± do nowo¿ytnych realiów. Poza tym, jako¶ przy Waszych zasadach, jednak tak do przodu nie sz³o du¿o...
Vabigoon napisa³/a:
1 dzieñ to idiotyczna granica ;0 równie dobrze mog³oby jej nie byæ wcale, co za ró¿nica czy jeden dzieñ czy 20 minut, ¿adna i tyle...
ale strony maj±ce miesi±c maj± 100 razy wiêksze szanse na jak±kolwiek aktywno¶æ.
Bo i nie powinno byæ. Granica zniechêca³a u¿ytkowników, a co nas obchodzi, ¿e reklamowana strona bêdzie niewypa³em, czy jej reklama tutaj, nam jako¶ zaszkodzi ? Nie. Bêdzie tylko good, bo ruch w dziale. Nigdy nie rozumia³em, czemu siê wprowadza jakie¶ ograniczenia na dzia³y reklamowe...
Teraz nowo¿ytne forum TinTower pobi³o rekord g³upoty (pomijam, ¿e maj± 700 postów, a dzia³ów wiêcej ni¿ PC ) w dziale Reklamowym umieszczaj±c regulamin, w którym, ka¿± mieæ zgodê administracji na reklamowanie. Tak, Ci ludzie ka¿±, aby kto¶ kto szybko wyszukuje fora, by zareklamowaæ kolejnego PBFa, zg³asza³ siê do nich (zapewne przez PW) prosz±c o zgodê, na napisanie Tematu z reklam±. To ju¿ rozs±dniejszy jest ten wymóg miesi±ca istnienia, ni¿ Takie co¶...
Sygnatura użytkownika
<<< Wyprodukowano na moje zlecenie przez DominLoL Corp.
PPS: By³em redaktorem na Pokemon Valhalli (2008 - 14 listopad 2009 oraz 23 grudzieñ 2010 - styczeñ 2011) i ¶p. PokeSerwis.pl (2009-10). Adminem na ¶p. PokeMedia (2006-08), ¶p. PokemonPowrót (2008), ¶p. PokeShadow (2008), ¶p. PokePlanet2 (2008), ¶p. PokemonMasters (2009), ¶p. PokemonBeta (2009), ¶p. PokeLand (2009-10) i innych mniejszych. W latach 2009-10 kierowa³em popularnym forum ¶p. PokeRang, a od 28 lipca 2010 do 31 listopada 2011 r. by³em Pomocnikiem (dzia³y o Anime i PPS) na Pokemon Valhalla Forum (PVF). W 2011 r. reaktywowa³em stronê Pokemons, któr± opu¶ci³em 31 listopada 2011 r.. Na PokeCollect od 2009 r. (z przerwami kilkumiesiêcznymi) jestem adminem.
Biorê sobie do serca tylko jeden zwyczaj Amerykanów - chwalenie siê na potêgê. Widocznie to dzia³a, skoro s± potêg±. ¦wiêta Trójca : Daru, AtoMan i PokeMan - walcz± o Polski dubbing Pokemon.
Relacja z wizyty delegacji (m in. ja) Pokemon Valhalli na polskich nagraniach 11 sezonu Pokemon. >>http://pokemony.com/pokem...polskiej-wersji
Linki podane w sygnaturce, s³u¿± jedynie celom informacyjnym i edukacyjnym.
Nie mo¿esz pisaæ nowych tematów Nie mo¿esz odpowiadaæ w tematach Nie mo¿esz zmieniaæ swoich postów Nie mo¿esz usuwaæ swoich postów Nie mo¿esz g³osowaæ w ankietach Nie mo¿esz za³±czaæ plików na tym forum Nie mo¿esz ¶ci±gaæ za³±czników na tym forum
Wymiana buttonami z PokeCollect
Forum wykorzystuje cookies, tak jak ka¿de inne w internecie, w tych samych celach (reklamy, statystyki, ustawienia). Przegl±dark± mo¿esz regulowaæ warunki przechowywania cookies.