Raiden
Lider Stadionu
I'am Redi
Do³±czy³: 08 Lis 2008
Sk±d: ja jestem?
Ludzie, o czym my gadamy, wystarczy spojrzeæ.
A tak naprawdê chodzi o to ¿e "pan" raiden jest z grupy tzw. PokeLuowców czyli ¿e zobaczy luahosting.pl, chwyta za koma, wysy³a sms, ma stronê, i szczerzy zêbami ¿e jest "super admin" i takie tam...
... naprawdê nie warto takim osobom co¶ t³umaczyæ bo i tak - trud bezcelowy (lub bezowocny, jak kto woli)
Sygnatura użytkownika
<<< Wyprodukowano na moje zlecenie przez DominLoL Corp.
PPS: By³em redaktorem na Pokemon Valhalli (2008 - 14 listopad 2009 oraz 23 grudzieñ 2010 - styczeñ 2011) i ¶p. PokeSerwis.pl (2009-10). Adminem na ¶p. PokeMedia (2006-08), ¶p. PokemonPowrót (2008), ¶p. PokeShadow (2008), ¶p. PokePlanet2 (2008), ¶p. PokemonMasters (2009), ¶p. PokemonBeta (2009), ¶p. PokeLand (2009-10) i innych mniejszych. W latach 2009-10 kierowa³em popularnym forum ¶p. PokeRang, a od 28 lipca 2010 do 31 listopada 2011 r. by³em Pomocnikiem (dzia³y o Anime i PPS) na Pokemon Valhalla Forum (PVF). W 2011 r. reaktywowa³em stronê Pokemons, któr± opu¶ci³em 31 listopada 2011 r.. Na PokeCollect od 2009 r. (z przerwami kilkumiesiêcznymi) jestem adminem.
Biorê sobie do serca tylko jeden zwyczaj Amerykanów - chwalenie siê na potêgê. Widocznie to dzia³a, skoro s± potêg±. ¦wiêta Trójca : Daru, AtoMan i PokeMan - walcz± o Polski dubbing Pokemon.
Relacja z wizyty delegacji (m in. ja) Pokemon Valhalli na polskich nagraniach 11 sezonu Pokemon. >>http://pokemony.com/pokem...polskiej-wersji
Linki podane w sygnaturce, s³u¿± jedynie celom informacyjnym i edukacyjnym.
Ludzie, o czym my gadamy, wystarczy spojrzeæ.
A tak naprawdê chodzi o to ¿e "pan" raiden jest z grupy tzw. PokeLuowców czyli ¿e zobaczy luahosting.pl, chwyta za koma, wysy³a sms, ma stronê, i szczerzy zêbami ¿e jest "super admin" i takie tam...
... naprawdê nie warto takim osobom co¶ t³umaczyæ bo i tak - trud bezcelowy (lub bezowocny, jak kto woli)
I kto to mówi, ten któremu stronê na darmowcu shackowali a tematyk± tej strony by³a Pokemon Valhalla! (tak, to by³ portal o tematyce portalu PV D) A to ¿e teraz masz redaktora na PV nie oznacza ¿e b³yszczysz.
Ka¿dy kiedy¶ musi zacz±æ i nie musi od razu zaczynaæ z uber hostingiem za który musi nie wiadomo ile co zap³aciæ i jeszcze wiedzê z ty³ka sobie wyj±æ, tak¿e nie wyje¿d¿aj mi tutaj z takimi tekstami tym bardziej ¿e sam prowadzi³e¶ portal na darmowcu ze skinem Need For Speeda.
I kto to mówi, ten któremu stronê na darmowcu shackowali a tematyk± tej strony by³a Pokemon Valhalla! (tak, to by³ portal o tematyce portalu PV D) A to ¿e teraz masz redaktora na PV nie oznacza ¿e b³yszczysz.
Ka¿dy kiedy¶ musi zacz±æ i nie musi od razu zaczynaæ z uber hostingiem za który musi nie wiadomo ile co zap³aciæ i jeszcze wiedzê z ty³ka sobie wyj±æ, tak¿e nie wyje¿d¿aj mi tutaj z takimi tekstami tym bardziej ¿e sam prowadzi³e¶ portal na darmowcu ze skinem Need For Speeda.
Nic nie wiesz, wiêc powiem po raz 16 :to nie by³a moja strona, tylko ja by³em magnesem na userów, co siê uda³o. Ja nie odpowiada³em za stronê techniczn±, gdybym ja mia³ tam realn± w³adze, to by siê tak nie skoñczy³o. Wspomnienia mi³e zosta³y, chocia¿ to. Zreszt± co ja bêdê pisa³, hakerowi cel siê uda³ wy¶mienicie, po prostu przesta³em zak³adaæ swoj± stronê, bo wiadomo ¿e PokeMan nie ma prawa pisaæ swojego zdania.
Poza tym g³upoty piszesz, te moje felietony o ca³ej Polskiej Poke Scenie (nie tylko o valhalli by³y tylko dodatkiem, do ciekawego (dla pewnej grupy osób, do której nie nale¿ysz) forum, lub downloadu.
Co do lua, to chodzi o to ze nikt nie bierze darmowego, ylko wysy³aj± smsa za 7.32 za lepszy transfer i poj. konta. I tak jak mówi³em wcze¶niej, PP2 by³a firmowana moim imieniem, ale nale¿a³a do Latiosa210 (którego nie znasz).
Sygnatura użytkownika
PPS: By³em redaktorem na Pokemon Valhalli (2008 - 14 listopad 2009 oraz 23 grudzieñ 2010 - styczeñ 2011) i ¶p. PokeSerwis.pl (2009-10). Adminem na ¶p. PokeMedia (2006-08), ¶p. PokemonPowrót (2008), ¶p. PokeShadow (2008), ¶p. PokePlanet2 (2008), ¶p. PokemonMasters (2009), ¶p. PokemonBeta (2009), ¶p. PokeLand (2009-10) i innych mniejszych. W latach 2009-10 kierowa³em popularnym forum ¶p. PokeRang, a od 28 lipca 2010 do 31 listopada 2011 r. by³em Pomocnikiem (dzia³y o Anime i PPS) na Pokemon Valhalla Forum (PVF). W 2011 r. reaktywowa³em stronê Pokemons, któr± opu¶ci³em 31 listopada 2011 r.. Na PokeCollect od 2009 r. (z przerwami kilkumiesiêcznymi) jestem adminem.
Biorê sobie do serca tylko jeden zwyczaj Amerykanów - chwalenie siê na potêgê. Widocznie to dzia³a, skoro s± potêg±. ¦wiêta Trójca : Daru, AtoMan i PokeMan - walcz± o Polski dubbing Pokemon.
Relacja z wizyty delegacji (m in. ja) Pokemon Valhalli na polskich nagraniach 11 sezonu Pokemon. >>http://pokemony.com/pokem...polskiej-wersji
Poza tym g³upoty piszesz, te moje felietony o ca³ej Polskiej Poke Scenie (nie tylko o valhalli by³y tylko dodatkiem, do ciekawego (dla pewnej grupy osób, do której nie nale¿ysz) forum, lub downloadu.
Po co pisaæ na temat jakiego¶ portalu? Rozumiem napisaæ co¶ na temat serebii czy oficjalnej strony pokemon ale pisanie na temat PV to nie by³ felieton tylko idioton.
A czy ja sie pytam dlaczego tu s± kretyñskie zabawy w jednym dzia³e? Chyba jest wolno¶c s³owa i ka¿dy mo¿e pisaæ co chce.
Sygnatura użytkownika
wiadomo ¿e jest, ale dziwi mnie ca³y czas to, po co nawija³e¶ o PV skoro mo¿na by³o tam sobie wej¶æ i wszystko przeczytaæ? by³ dzieñ turka i wszystko by³o napisane po turecku a ty odegra³e¶ rolê t³umacza czy jak?
Wyrazi³em swoj± opiniê nt. kilku stron/for, opinia mia³a wstrz±sn±c PPS i wypromowaæ mnie. Lansowaæ w pozytywny sposób. A skoro nie podoba³o ci siê to po co wchodzi³e¶?
Sygnatura użytkownika
Wszed³em sobie bo us³ysza³em ¿e mo¿na siê po¶miaæ z tych g³upot które tam by³y powypisywane (chax czyli M. £ybacki, itd).
Powiedz mi jeszcze ch³opcze, czemu uwa¿a³e¶ ¿e byle portalik który stoi na darmowcu i prawie nikt o nim nie s³ysza³ mia³by wstrz±sn±æ PPS?
Nie obra¿ajcie siê, ale wydaje mi siê, ¿e trochê spamujecie Mo¿e dokoñczcie t± dyskusjê na PW, albo nie wiem, mo¿e za³ó¿cie temat "dyskusja Pokemana z Barym" w forumowych zabawach
Cicho, skoñczê konwersacjê z Panem PokeManem i temat pójdzie won do archiwum. Bary
Ostatnio zmieniony przez Bary 22 Grudzieñ 08, 10:11, w ca³o¶ci zmieniany 1 raz
To ze ty nie s³ysza³e¶ to nie znaczy ¿e inni nie s³yszeli, a by³o ich du¿o (50 userów jak na taka stronê, to du¿o).
Bary napisa³/a:
Powiedz mi jeszcze ch³opcze, czemu uwa¿a³e¶ ¿e byle portalik który stoi na darmowcu i prawie nikt o nim nie s³ysza³ mia³by wstrz±sn±æ PPS?
Bo planowa³em co¶ gorszego/lepszego (jak dla kogo) ni¿ to co by³o, zre¶zt± darmowce odnosz± sukcesy na PPS, znam 2 takie przypadki.
Sygnatura użytkownika
Nie mo¿esz pisaæ nowych tematów Nie mo¿esz odpowiadaæ w tematach Nie mo¿esz zmieniaæ swoich postów Nie mo¿esz usuwaæ swoich postów Nie mo¿esz g³osowaæ w ankietach Nie mo¿esz za³±czaæ plików na tym forum Nie mo¿esz ¶ci±gaæ za³±czników na tym forum
Wymiana buttonami z PokeCollect
Forum wykorzystuje cookies, tak jak ka¿de inne w internecie, w tych samych celach (reklamy, statystyki, ustawienia). Przegl±dark± mo¿esz regulowaæ warunki przechowywania cookies.