kowalt, gostek nie wyrzuca pokeballa, bo przeciez pierwszy stworek nie siedzi w pokeballu! :P zmien pokemona podczas walki i zobaczysz, ze tym razem pokeball poleci
Sygnatura użytkownika
Cytat:
Drogie bravo!
Mam na imiê Aga i mam 12 lat. Pisze do was poniewa¿ mam ogromny problem. W naszej klasie s± ju¿ tylko dwie dziewice( tzn. ja i nasza nauczycielka), postanowi³am wiêc , ¿e nie mogê straciæ dziewictwa ostatnia zw³aszcza , ¿e za trzy tygodnie nasza nauczycielka(31lat) wychodzi za m±¿ i pewnie to zrobi.Chcia³am zrobiæ to z Mariuszem najprzystojniejszym ch³opakiem w naszej podstawówce, jednak on powiedzia³ ,¿e dziewczyny mu nie w g³owie bo chce zostaæ trenerem pokemonów:-/
Co mam zrobiæ ¿eby przekonaæ Mariusza do tego pierwszego razu, nie mogê przegraæ z pokemonami bo to bêdzie wstyd na ca³± szko³ê. POMOCY
Zajrzyj do tematu o HG/SS w uploadzie, kowalt wrzucil tam latke, jak ja zainstalujesz to tez bedziesz tak mial :P
Sygnatura użytkownika
Cytat:
Drogie bravo!
Mam na imiê Aga i mam 12 lat. Pisze do was poniewa¿ mam ogromny problem. W naszej klasie s± ju¿ tylko dwie dziewice( tzn. ja i nasza nauczycielka), postanowi³am wiêc , ¿e nie mogê straciæ dziewictwa ostatnia zw³aszcza , ¿e za trzy tygodnie nasza nauczycielka(31lat) wychodzi za m±¿ i pewnie to zrobi.Chcia³am zrobiæ to z Mariuszem najprzystojniejszym ch³opakiem w naszej podstawówce, jednak on powiedzia³ ,¿e dziewczyny mu nie w g³owie bo chce zostaæ trenerem pokemonów:-/
Co mam zrobiæ ¿eby przekonaæ Mariusza do tego pierwszego razu, nie mogê przegraæ z pokemonami bo to bêdzie wstyd na ca³± szko³ê. POMOCY
Trochê przesadzili z cudowno¶ci± grafy nie ¿ebym siê skar¿y³a ;*
A tak po temacie to nie mam ¿adnych zastrze¿eñ i czekam na amerykañsk± wersjê gry.
Sygnatura użytkownika
Podziêkowania
Nenloth- za wszystko, za nasze wspólne rozmowy na GG, plotki i inne zabawne fikusy. Mogê ci wszystko powiedzieæ ze wszystkiego siê zwierzyæ.
Legends - tobie te¿ siê nale¿y choæby za wspólne chêci przeróbki forum. No i za te gadki na GG
Vabi i Drago - Was pierwszych pozna³am. Vabi za nasze rozmówki na GG Drago za ca³okszta³t
DominLol - Tu jest za co dziêkowaæ. Porady dotycz±ce gier itp. ale te¿ bardziej osobiste rozmowy. Korektorowanie PZG, i jedna ma³a rzecz, której nigdy nie zapomnê
Dawno, dawno temu, pewien user zwany szymbar15 pobra³ Pokemon SS. By³ bardzo szczê¶liwy, poniewa¿ gra by³a spatchowana do jêzyka Angielskiego. W³±czy³ grê i siê zdziwi³. "Jakie ¶mieszne intro!" pomy¶la³. Chwilê potem ogl±da³ ju¿ p³ywaj±c± Lugiê. "To musi byæ super gra!". Rozpocz±³ now± grê na No$GBA. Gdy wzi±³ now± grê zadziwi³ siê. "Czemu mam czarny ekran?" krzykn±³ w my¶lach. Postanowi³ poszukaæ problemu w sieci - uda³o siê. Cool cheat zadzia³a³. Postanowi³ przewin±æ intro. Klikn±³ plus i... "O MATKO!". Tylko 156%! A w platynie 432%! Wyszed³ z domku. Zobaczy³ Marill podbiegaj±c±. Ale ona ca³y czas siê rusza³a. Poniewa¿ szymbar15 by³ cierpliwy, odczeka³ 5 minut. Jednak Marill nadal bieg³a. Zrestartowa³ grê. Zacz±³ j± od nowa. Tym razem siê uda³o. "Trzeba zawiadomiæ Nintendo!" pomy¶la³, jednak tego nie zrobi³. Wszed³ w pierwsze trawy. "Nie no, spoko." Ch³opca zaskoczy³a dziecinna muzyczka. Postanowi³, ¿e wy³±czy g³o¶niki. Zapisa³ grê. "Kur** jeb***! FREEZE!". Zrestartowa³ rom. Zacz±³ grê od nowa. Tym razem doszed³ do drugiego miasta. Doszed³, zaczepi³ go starszy facet i przez d³u¿szy czas mia³ nad sob± wykrzyknik. "CO TO JEST, DO JASNEJ CHO****". Zdrowo siê wnerwi³. ¦ci±gn±³ inny rom z gr±. Tym razem nie mia³ tylu problemów. Móg³ siê przez chwilê delektowaæ gr±. Gdy wraca³ od Profesora Oaka, zaatakowa³ go dziki pok. Muzyczka lecia³a normalnie, lecz gra siê freeznê³a. Zainstalowa³ w romie anti-freeze patch. Ju¿ wiêcej nie mia³ freezów, a¿ do momentu, gdy poszed³ z powrotem w stronê Violet city. Zaatakowa³ go po drodze trener. Pojedynek siê za³adowa³, ale zaci±³ w momencie gdy pojawi³o siê "Blablabla trainer wants to battle". Wtedy krêc± siê pokeballe. Tylko u niego nie przesta³y siê krêciæ, by³ tylko jeden, gdy mia³ 3 poki! "Nie poddam siê!" pomy¶la³. W koñcu po 23 resetach gry doszed³ do Violet city. Bez problemu zapisa³ grê. Wcisn±³ plus i w³±czy³ buty. Dla jaj krêci³ siê dooko³a w mie¶cie. Nagle patrzy - ciemno¶æ na mapie. Zobaczy³ kilku ludzi st±paj±cych po czerni/ciemno¶ci, lecz nie móg³ tam wej¶æ. "Void?" pomy¶la³. Zresetowa³ grê, Void znikn±³. Pobi³ gym, zszed³ na dó³ i znalaz³ siê w Glitch city. "Nie no, do¶æ!". Sci±gn±³ inne romy z SS, nawet po japoñsku, ale bez poprawy. "Zabijcie mnie!" pomy¶la³. Raz na zawsze wy³±czy³ grê. Po 147 godzinach prób w miesi±cu!
Grafika: (I HATE 3D IN POKEMON DS GAMES!!) 3/10
Muzyka: 4/10 (Gra dla dzieci?)
Grywalno¶æ: 1/10 (j.w.)
Ocena Ogólna: NAJGORSZA GRA W HISTORII POKEMON!!!!!!!!
Grafika jest bardzo ³adna, najlepsza wg mnie ze wszystkich czê¶ci.
Muzyka, no lol, ¿e niby dla dzieci. Ta gra jest dla ludzi w wieku 6-14 lat, a to s± nic innego jak dzieci. XD
Grywalno¶æ lol, jak ¶miesz oceniaæ grywalno¶æ graj±c na emulatorze, który jest sprawny mo¿e w hmmm, 40% sprawno¶ci oryginalnej konsoli?
Nastêpnym razem postaraj siê o lepsze uzasadnienia.
Cytat:
Muzyka, no lol, ¿e niby dla dzieci. Ta gra jest dla ludzi w wieku 6-14 lat, a to s± nic innego jak dzieci. XD
Grywalno¶æ lol, jak ¶miesz oceniaæ grywalno¶æ graj±c na emulatorze, który jest sprawny mo¿e w hmmm, 40% sprawno¶ci oryginalnej konsoli?
Ok - nienawidzê grafiki 3d w pokach, jest taka... DZIWNA!
Muzyka - Pokemon to gra w wieku od 12 lat! Tylko ESRB jako¶ ocenia, ¿e to gra dla maluchów. Wstyd NINTENDO!
Grywalno¶æ - mo¿e i masz racjê, ale ja korzystam z WINDS Pro, gdzie grywalno¶æ jest jeszcze lepsza ni¿ na DSi
Wystarczy?
Cytat:
Ok - nienawidzê grafiki 3d w pokach, jest taka... DZIWNA!
Muzyka - Pokemon to gra w wieku od 12 lat! Tylko ESRB jako¶ ocenia, ¿e to gra dla maluchów. Wstyd NINTENDO!
Grywalno¶æ - mo¿e i masz racjê, ale ja korzystam z WINDS Pro, gdzie grywalno¶æ jest jeszcze lepsza ni¿ na DSi
Wystarczy?
nie! WinDSi Pro to za przeproszeniem badziewie, jest, co z tego skoro masz wszystkie emule NDSA i kilka versji GBA jak korzystasz tylko z kilku?
pozatym, ¯ADEN KOMP NIE MO¯E POKONAÆ DSi! POKONANIE ZYWK£ÊGO DS'A TO JU¯ WYCZYN, MUSISZ MIEÆ KOMPA Z NASA CHYBA
sorry za dosadno¶æ
Sygnatura użytkownika
'Creditsy ( one tu by³y zawsze, i nie poke, ja nie outujê, prêdzej collect znowu zamkn± ni¿ st±d pójdê ):
Inaka - Powiedzieæ dziêkujê za wszystko to za ma³o. Te rozmowy na GG, gra, ocenianie moich wypocin, tyle tego. Jednak na razie to proste "Dziêkujê" musi wystarczyæ.
Blue - Te rozmowy na GG wci±¿ mam gdzie¶ na dysku zapisane. Mimo ¿e nie ma ciê tutaj do¶æ d³ugo, ja pamiêtam i bêdê pamiêta³.
Maron - Mówicie o nim ró¿ne rzeczy, ja powiem ¿e dziêkujê mu za te nauki których mi udzieli³.
Conquest - Praca pod tob± jest bardzo mi³a. Nawet jak znikniesz bêdê ciê mi³o pamiêta³ za otwarto¶æ i za to ¿e nas s³uchasz.
Afil, Byaku, optic, hyu, jabuko, vapek i ca³a reszta luda - fajnie siê z wami trolowa³o i gnêbi³o pokemana, dowalajcie mu za mnie ]
CHÊTNYCH DO WYMIANY MY¦LI ZAPRASZAM NA GG : 32441748
Nie mo¿esz pisaæ nowych tematów Nie mo¿esz odpowiadaæ w tematach Nie mo¿esz zmieniaæ swoich postów Nie mo¿esz usuwaæ swoich postów Nie mo¿esz g³osowaæ w ankietach Nie mo¿esz za³±czaæ plików na tym forum Nie mo¿esz ¶ci±gaæ za³±czników na tym forum
Wymiana buttonami z PokeCollect
Forum wykorzystuje cookies, tak jak ka¿de inne w internecie, w tych samych celach (reklamy, statystyki, ustawienia). Przegl±dark± mo¿esz regulowaæ warunki przechowywania cookies.