1 mecz z mg zabi³em wszystkie poki mg a on mi nie zabi³ nikogo wiêc wynik 3:0
1 mecz z maronem zabi³em wszystkie poki marona a on mi 1 czyli wynik 5:0
2 mecz z mg zabi³em wszystkie poki mg a on mi 3 wiêc wynik 3:0
"inteligencie" poka¿ mi jaki¶ sport, w którym tak sie podaje wyniki.
skoro pokona³e¶ wszystkie poki Marona, a on jednego twojego to wynik jest 6:1.
Cytat:
Nie kumam cie drako (pisze drako bo drako nie umie siê nauczyæ ¿e nie jestem miczu)
Cytat:
I przestañ pisaæ Miczu darko...
wiem jaki nick przybra³e¶, ale nie zamierzam pisaæ go poprawnie dopóki nie prze³±czysz siê na racjonalne my¶lenie. a ty pisz sobie jak chcesz mój nick, ma³o mnie to rusza.
Cytat:
Mam nadzieje ¿e teraz ka¿dy cz³owiek (nawet drako) rozumie wyniki
ka¿dy rozumia³ o co ci chodzi, tylko problem jest taki, ¿e nie potrafisz podaæ poprawnie wyniku, a mo¿e po prostu nie chcesz tylko dlatego aby sie popisaæ. inni maja my¶leæ, ¿e z ciebie taki wspania³y gracz i nawet twoi przeciwnicy nie s± w stanie pokonaæ jednego z twoich poków. sodówka ci uderzy³a do g³owy.
Sorry Drago ale trochê przerobi³em jego grupê I jakby¶ móg³ to proszê o nie zmienianie tej formy wyró¿nienia. Btw. gratulujê ci Miczo zdobycia tytu³u, i jbc to dalej logujesz siê takimi samymi danymi.
My¶my z MG mieli walczyæ, ale ¿e Miczo i tak wygra³ to walczyli¶my na innych zasadach, towarzysko. Kurcze ja nie dostawa³em takich nagród za tamten turniej. Szczerze to ca³y czas nie dosta³em tego Articuno na 30 (mia³em mieæ pozwolenie na u¿ycie go w nastêpnym turnieju)
Ale w takim razie te turnieje nie by³y po³±czone, bo nie mog³em Articuno u¿yæ. A to oznacza ¿e poniek±d zachowuje tytu³ zwyciêscy turnieju Pokemon, a on Poketrophy.
No, ale ¿e mnie poki nie bawi±, to mo¿e siê zg³osiæ o odebranie tytu³u (na zasadach moich)
Kiedy bêdzie nastêpny turniej? Najlepiej R/S/E do 30
Oficjalniej: Gz dla ciebie Miczo. Ale MG siê skar¿y³ ¿e mia³ 20 statów szybszego poka, a ty atakowa³e¶ kangaskhanem pierwszy. Nie ¿ebym cie pos±dza³, ale powiedz jak to zrobi³e¶ XD
Sygnatura użytkownika
Turnieje Pokemon:
1 miejsce RSE 50, 1 miejsce FRLG 30
2 miejsce RSE 50,
3 miejsce RSE 50,
Ale MG siê skar¿y³ ¿e mia³ 20 statów szybszego poka, a ty atakowa³e¶ kangaskhanem pierwszy. Nie ¿ebym cie pos±dza³, ale powiedz jak to zrobi³e¶ XD
Nie mo¿esz pisaæ nowych tematów Nie mo¿esz odpowiadaæ w tematach Nie mo¿esz zmieniaæ swoich postów Nie mo¿esz usuwaæ swoich postów Nie mo¿esz g³osowaæ w ankietach Nie mo¿esz za³±czaæ plików na tym forum Nie mo¿esz ¶ci±gaæ za³±czników na tym forum
Wymiana buttonami z PokeCollect
Forum wykorzystuje cookies, tak jak ka¿de inne w internecie, w tych samych celach (reklamy, statystyki, ustawienia). Przegl±dark± mo¿esz regulowaæ warunki przechowywania cookies.