To dzia³ inne wiec chyba dobrze napisa³em.
Poszukujê stronki pl gdzie bêdzie opis wszystkich liderów sal jak i elite four oraz ich pokemony. Potrzebujê te¿ stronki pl gdzie bêd± po polsku opisane pokemony z II,III i IV generacji.
Sygnatura użytkownika
*Had to be me. Someone else might have gotten it wrong*
<<< Wyprodukowano na moje zlecenie przez DominLoL Corp.
PPS: By³em redaktorem na Pokemon Valhalli (2008 - 14 listopad 2009 oraz 23 grudzieñ 2010 - styczeñ 2011) i ¶p. PokeSerwis.pl (2009-10). Adminem na ¶p. PokeMedia (2006-08), ¶p. PokemonPowrót (2008), ¶p. PokeShadow (2008), ¶p. PokePlanet2 (2008), ¶p. PokemonMasters (2009), ¶p. PokemonBeta (2009), ¶p. PokeLand (2009-10) i innych mniejszych. W latach 2009-10 kierowa³em popularnym forum ¶p. PokeRang, a od 28 lipca 2010 do 31 listopada 2011 r. by³em Pomocnikiem (dzia³y o Anime i PPS) na Pokemon Valhalla Forum (PVF). W 2011 r. reaktywowa³em stronê Pokemons, któr± opu¶ci³em 31 listopada 2011 r.. Na PokeCollect od 2009 r. (z przerwami kilkumiesiêcznymi) jestem adminem.
Biorê sobie do serca tylko jeden zwyczaj Amerykanów - chwalenie siê na potêgê. Widocznie to dzia³a, skoro s± potêg±. ¦wiêta Trójca : Daru, AtoMan i PokeMan - walcz± o Polski dubbing Pokemon.
Relacja z wizyty delegacji (m in. ja) Pokemon Valhalli na polskich nagraniach 11 sezonu Pokemon. >>http://pokemony.com/pokem...polskiej-wersji
Linki podane w sygnaturce, s³u¿± jedynie celom informacyjnym i edukacyjnym.
Chodzi³o o polskie a na pokeserwis II i IV jest po angielsku, ale na wikipedii jest, dziêki za pomoc, a ta pierwsza stronka mo¿e wiesz gdzie mogê takie co¶ znajdê?
Sygnatura użytkownika
*Had to be me. Someone else might have gotten it wrong*
Ich bin eine
Ostatnio zmieniony przez Byakurai 18 Pa¼dziernik 09, 20:25, w ca³o¶ci zmieniany 1 raz
Niestety, chyba po polsku nic takiego nie istnieje. Ale na
www.psypokes.com jest wszystko w linkach i nie sposób siê nie dostaæ do liderów sal, ich Pokemonów (czasami te¿ ataki) i Elite Four. A Pokemony po polsku,to tylko Wikipedia. (Dustox mojej roboty )
Sygnatura użytkownika
Korepetycje! Chemia, matematyka, jêzyki obce (ANG, DEU). Pomogê w zadaniu, podszkolê. Tylko ¿ebym by³.
Podziêkowania Legends- za grê i za wszystkie pogaduszki na GG o Barcy, Yellowcardzie i innych g³upotach; znalaz³em brata, Blue- za grê i za wszelkie zwierzenia; jeste¶ moj± studni±!, Inaka- za twój charakterek, którego wci±¿ nie rozumiem, a bardzo lubiê, MG- za pomoce w MSach i Trade'y, Kojot- za u¶wiadomienie mnie o pewnych rzeczach i chêci convertu, Byakurai- za skajpowanie i Karaoke, i d³uga¶ne gry, Afil- za avatary i grê i za randomowe rozmowy na Skajpie, Poxer, Kowalt, Szymbar, Maron- za grê u mnie by³o/jest bardzo mi³o, i wszelkim innym, którym siê to nale¿y, a ich tutaj nie wymieni³em.
Oj, nie radzê. Czasami dostaniesz t³umaczenia ataków, itemów, a tego co potrzeba, to nie. W³asny s³ownik lub internetowy (ling.pl) i nauczyciel angielskiego wystarczy.
Sygnatura użytkownika
Korepetycje! Chemia, matematyka, jêzyki obce (ANG, DEU). Pomogê w zadaniu, podszkolê. Tylko ¿ebym by³.
Podziêkowania Legends- za grê i za wszystkie pogaduszki na GG o Barcy, Yellowcardzie i innych g³upotach; znalaz³em brata, Blue- za grê i za wszelkie zwierzenia; jeste¶ moj± studni±!, Inaka- za twój charakterek, którego wci±¿ nie rozumiem, a bardzo lubiê, MG- za pomoce w MSach i Trade'y, Kojot- za u¶wiadomienie mnie o pewnych rzeczach i chêci convertu, Byakurai- za skajpowanie i Karaoke, i d³uga¶ne gry, Afil- za avatary i grê i za randomowe rozmowy na Skajpie, Poxer, Kowalt, Szymbar, Maron- za grê u mnie by³o/jest bardzo mi³o, i wszelkim innym, którym siê to nale¿y, a ich tutaj nie wymieni³em.
Ciekawostka - maj± podobno umowê z Nintendo, które siê ich dlatego nie czepia.
Cytat:
Oj, nie radzê. Czasami dostaniesz t³umaczenia ataków, itemów, a tego co potrzeba, to nie. W³asny s³ownik lub internetowy (ling.pl) i nauczyciel angielskiego wystarczy.
Wiesz, z samym s³ownikiem, d³ugo by trwa³o t³umaczenie. Ja osobi¶cie, kiedy¶ ( 2002 r. ) korzysta³em z translatu altavisty ( teraz http://babelfish.yahoo.com/ ) które by³o przed translate.google.pl
Co do wyników t³umaczenia, to i tak zawsze trzeba trochê je poprawiaæ, tak ¶rednio na 4 zdania, trafia siê 1 s³owo które trzeba przet³umaczyæ samemu.
patryksan napisa³/a:
Ja tego potrzebujê do PBF
Ha, kolejny dowód na to, ¿e PBF jest skomplikowany....³atwiej jest ju¿ gadaæ np. o tym jak Rulewicz w s6 musia³a dubbingowaæ wszystkie kobiety, i przez to fani ( którzy kiedy¶ byli a obecnie jest ich ma³o ) j± znienawidzili.
Sygnatura użytkownika
PPS: By³em redaktorem na Pokemon Valhalli (2008 - 14 listopad 2009 oraz 23 grudzieñ 2010 - styczeñ 2011) i ¶p. PokeSerwis.pl (2009-10). Adminem na ¶p. PokeMedia (2006-08), ¶p. PokemonPowrót (2008), ¶p. PokeShadow (2008), ¶p. PokePlanet2 (2008), ¶p. PokemonMasters (2009), ¶p. PokemonBeta (2009), ¶p. PokeLand (2009-10) i innych mniejszych. W latach 2009-10 kierowa³em popularnym forum ¶p. PokeRang, a od 28 lipca 2010 do 31 listopada 2011 r. by³em Pomocnikiem (dzia³y o Anime i PPS) na Pokemon Valhalla Forum (PVF). W 2011 r. reaktywowa³em stronê Pokemons, któr± opu¶ci³em 31 listopada 2011 r.. Na PokeCollect od 2009 r. (z przerwami kilkumiesiêcznymi) jestem adminem.
Biorê sobie do serca tylko jeden zwyczaj Amerykanów - chwalenie siê na potêgê. Widocznie to dzia³a, skoro s± potêg±. ¦wiêta Trójca : Daru, AtoMan i PokeMan - walcz± o Polski dubbing Pokemon.
Relacja z wizyty delegacji (m in. ja) Pokemon Valhalli na polskich nagraniach 11 sezonu Pokemon. >>http://pokemony.com/pokem...polskiej-wersji
A to ciekawostka. Pewnie PSY (twórca strony) dostaje od nich wszystkie nowe gry po angielsku z konsol± i je przechodzi. My¶lê, ¿e moze pracowaæ w Nintendo i dostaje 2 dni wolnego na przje¶cie gry. Robi sobie notatki i po 2 tygodniach ma gotowy poradnik dla graczy.
Sygnatura użytkownika
Pewnie PSY (twórca strony) dostaje od nich wszystkie nowe gry po angielsku z konsol± i je przechodzi. My¶lê, ¿e moze pracowaæ w Nintendo i dostaje 2 dni wolnego na przje¶cie gry. Robi sobie notatki i po 2 tygodniach ma gotowy poradnik dla graczy.
Zwariowana teoria. Umowa podobno dotyczy wykorzystywania obrazków pokemonów przez t± stronê. Ta informacja ( o umowie ) pojawi³a siê na jakim¶ forum przy okazji tego newsa .
Sygnatura użytkownika
Nie mo¿esz pisaæ nowych tematów Nie mo¿esz odpowiadaæ w tematach Nie mo¿esz zmieniaæ swoich postów Nie mo¿esz usuwaæ swoich postów Nie mo¿esz g³osowaæ w ankietach Nie mo¿esz za³±czaæ plików na tym forum Mo¿esz ¶ci±gaæ za³±czniki na tym forum
Wymiana buttonami z PokeCollect
Forum wykorzystuje cookies, tak jak ka¿de inne w internecie, w tych samych celach (reklamy, statystyki, ustawienia). Przegl±dark± mo¿esz regulowaæ warunki przechowywania cookies.