-Khy, Khy! Chyba jestem chory! Mamo, przynie¶ mi wapno!
Le¿a³e¶ w ³ó¿ku. Na dworze pada³ deszcz, wiêc i tak nici z wêdkowania. Pachirisu biega³ po ca³ym domu. Roznosi³a go energia. (chyba przez to Charge) Mama przynios³a ci wapno. Wypi³e¶ je duszkiem i spyta³e¶:
-Mamo, czy pogoda ma siê poprawiæ?
-Tak, jutro bêdzie s³oñce.
-A znasz mo¿e jakie¶ szybkie metody leczenia? Chcia³bym jutro wyruszyæ w podró¿.
-Tak! Reflektujesz na ok³ady z t³uszczu Mamoswine'ów i Hydro Pump Laprasa?
-Je¶li to mi pomo¿e, to jestem gotów!
-Mój ma³y mê¿czyzna!(u¶miech)
Po zabiegach wyzdrowia³e¶ przez noc. By³e¶ gotowy wyruszyæ w podró¿.
Sygnatura użytkownika
Korepetycje! Chemia, matematyka, jêzyki obce (ANG, DEU). Pomogê w zadaniu, podszkolê. Tylko ¿ebym by³.
Podziêkowania Legends- za grê i za wszystkie pogaduszki na GG o Barcy, Yellowcardzie i innych g³upotach; znalaz³em brata, Blue- za grê i za wszelkie zwierzenia; jeste¶ moj± studni±!, Inaka- za twój charakterek, którego wci±¿ nie rozumiem, a bardzo lubiê, MG- za pomoce w MSach i Trade'y, Kojot- za u¶wiadomienie mnie o pewnych rzeczach i chêci convertu, Byakurai- za skajpowanie i Karaoke, i d³uga¶ne gry, Afil- za avatary i grê i za randomowe rozmowy na Skajpie, Poxer, Kowalt, Szymbar, Maron- za grê u mnie by³o/jest bardzo mi³o, i wszelkim innym, którym siê to nale¿y, a ich tutaj nie wymieni³em.
POKECOLLECT FOREVER!
Ostatnio zmieniony przez Nenloth 24 Marzec 10, 15:09, w ca³o¶ci zmieniany 1 raz
-Pachirisu!! wuzdrowia³em!!-wo³a³em pokemona
-Mamo! gdzie pachirisu?-z zaciekawieniem pyta³em i czeka³em na odpowied¼ mamy
-Je w³a¶nie obiad, ty te¿ lepiej choc zje¶c-odpowiedzia³a mama
-Dobra ju¿ idê-ubieraj±c siê odpowiedzia³em
-(Hmm... ciekawe czy mama zgodzi sie abym poszed³ w podró¿?)-pomy¶la³em i szybko zszed³em na obiad
Wiek: 30 Do³±czy³: 10 Maj 2009 Posty: 4027 Sk±d: Wratislavia
Kontakt:
Wys³any: 11 Pa¼dziernik 09, 12:19
-Ronanie, je¶li chcesz wyruszyæ w podró¿, musisz zje¶c porz±dny posi³ek.- powiedzia³ tata.
-Czy to znaczy, ¿e siê zgadzacie?
-Oczywi¶cie! Ju¿ od dawna czekali¶my a¿ zdecydujesz siê na opuszczenie domu.- powiedzia³a mama
-S³ysza³e¶ Pachirisu? Wygramy Grand Festival!
-Czipa, czipaj!
-Wiem, tato. Ale mu¶lê, ¿e damy sobie radê z Pachirisu.
-No dobrze. Ale teraz musisz zje¶æ obiad.
-Jasne. 2 porcje proszê! Mam wilczy apetyt.
Szybko zjad³e¶ obiad i bez dalszego oci±gania wyruszy³e¶ w podró¿.
Sygnatura użytkownika
Korepetycje! Chemia, matematyka, jêzyki obce (ANG, DEU). Pomogê w zadaniu, podszkolê. Tylko ¿ebym by³.
Podziêkowania Legends- za grê i za wszystkie pogaduszki na GG o Barcy, Yellowcardzie i innych g³upotach; znalaz³em brata, Blue- za grê i za wszelkie zwierzenia; jeste¶ moj± studni±!, Inaka- za twój charakterek, którego wci±¿ nie rozumiem, a bardzo lubiê, MG- za pomoce w MSach i Trade'y, Kojot- za u¶wiadomienie mnie o pewnych rzeczach i chêci convertu, Byakurai- za skajpowanie i Karaoke, i d³uga¶ne gry, Afil- za avatary i grê i za randomowe rozmowy na Skajpie, Poxer, Kowalt, Szymbar, Maron- za grê u mnie by³o/jest bardzo mi³o, i wszelkim innym, którym siê to nale¿y, a ich tutaj nie wymieni³em.
-Hmm... przyda³a by siê jaka¶ kasa i kilka pokeballi.-powiedzia³em
-Choæ pachirisu na ramie-mówi±c wzio³em w rêce i po³o¿y³em na ramieniu
-Je¿eli chcemy wygraæ Grand festival musimy du¿o trenowaæ. Co ty na to aby teraz zacz±æ?-spyta³em pokemona i czeka³em na reakcje
-Czipa!-odpowiedzia³
-To chyba znaczy tak.-u¶miechaj±c sie powiedzia³em i rozgl±dam siê w poszukiwaniu dobrego miejsca na trening
Kontakt:
Wys³any: 11 Pa¼dziernik 09, 13:58
Uda³e¶ sie ¶cie¿k± na polankê. Po drodze widzia³e¶ s³up z og³oszeniami, a na nim konkurs walk pokazowych. Nagrod± jest 1000$ i 5 Pokeballi. to zmobilizowa³o ciê do treningu.
-Pachirisu, poæwiczymy kombinacje! Charge, a potem Discharge!
Pachirisu w b³yskawicznym tempie uderzy³. Utworzy³o siê kilka fal niebieskiego ³adunku elektrycznego.
-Dobrze, a teraz Sweet Kiss, a potem Discharge!
Pachirisu stworzy³ wiele serduszek, a potem zniszczy³ je swoim Discharge.
-Przyda³by ci siê jaki¶ nowy atak. Co powiesz na Tailwind? Zaraz ci poka¿ê kombinacje. Ale najpierw:
Pachirisu! Tailwind!
Pachirisu utworzy³ tr±bê powietrzn± i wys³a³ j± w przód. Uda³o mu siê za pierwszym razem.
-¦wietnie! Teraz to samo, tylko z Discharge!
I znów sukces.
"¯enada..."- rozleg³o siê.
-Kto to?
-Ja. Uwa¿am, ¿e twoje próby s± ¿enujace.
-Moje próby? Przecie¿ ¶wietnie mi wychodzi!- odpar³e¶.
-Tylko ci siê tak wydaje. Pachirisu! Poka¿ mu!
Z Pokeballa wyskoczy³a Pachirisu.
-Tailwind! A do tego Discharge. Poka¿ im, na co nas staæ!- poleci³ tajemniczy trener.
By³o widaæ, ¿e ich kombinacja jest du¿o silniejsza.
-Có¿, muszê przyznaæ, ¿e jeste¶cie silni. Jestem Ronan.- u¶wiadomi³e¶ sobie, ¿e sie nie przedstawi³e¶.
-A ja jestem Tom, ale wszyscy mówi± mi Blade. Idê, bo marnujê tu tylko czas.
Sygnatura użytkownika
-Hej! Poczekaj chcia³em sie co¶...- przesta³em mówiæ gdy¿ straci³em toma z oczu
-Pachirisu, kiedy siê z nim znów spotkam musimy byæ lepsi wiec cwiczmy!-u¶miechno³em siê i powiedzia³em
-Teraz! tailwind i discharge ju¿!-wyda³em komendê i czeka³em na wyniki
Kontakt:
Wys³any: 14 Pa¼dziernik 09, 17:46
Znów kombinacja wysz³a fantastycznie. Wydawa³o ci siê, ¿e by³a identyczna jak Toma.
-Dobra, to co teraz robimy?
ok sorka
----------
-Wiem choæmy teraz do najbli¿szego centrum pokemon odpocz±æ-Powiedzia³em rozgl±dajac sie za jakim¶ dzikim pokemonem na którym móg³bym poæwiczyæ
-czipa?-powiedzia³ pachirisu dziwnym g³osem nagle upad³
-Pachirisu! Nic ci nie jest?-spyta³em siê, po chwili wzio³em pachirisu na rêce i bieg³em co si³ w nogach do poke centrum
Kontakt:
Wys³any: 18 Pa¼dziernik 09, 14:52
-Ronan, masz szczê¶cie! Twój Pachirisu tylko zas³ab³. Czy ostatnio ciê¿ko trenowa³e¶?- zapyta³a siostra Joy
-Tak. Bo taki jeden kole¶ powiedzia³, ¿e jeste¶my kiepscy i ja chcia³em go przegoniæ w pokazach.
-Nie musisz s³uchaæ tego co mówi± o tobie inni. Twój Pachirisu czuje siê ju¿ dobrze. Ale jeszcze nie jest w pe³ni si³. Musisz uwa¿aæ.
-Ale nied³ugo ma siê zacz±æ konkurs!
-No dobrze. Trenujcie, ale tylko 1 godzinê dziennie i krótkimi porcjami, np. po 15 min. Je¶li bedzie siê to powtarzaæ, niestety bedê musia³a wzi±æ Pachirisu na d³u¿sz± kuracje.
-Dobrze, dziêkujê.
Po¿egna³e¶ siê i usiad³e¶ przy stoliku.
Sygnatura użytkownika
-Wybacz pachirisu za ten trening. To przeze mnie zas³ab³e¶-Powiedzia³em do poka
-czipa!-odpowiedzia³ stworek
-To chyba znaczy "Nie ma sprawy"-z u¶miecham powiedzia³em, podszed³em do biurka siostry joy i spyta³em
-Siostro czy móg³bym z pachirisu tutaj przenocowaæ?-spyta³em i czkea³em na odpowied¼
--------------------
sory ze dlugo nei odpisywa³em
Nie mo¿esz pisaæ nowych tematów Mo¿esz odpowiadaæ w tematach Nie mo¿esz zmieniaæ swoich postów Nie mo¿esz usuwaæ swoich postów Nie mo¿esz g³osowaæ w ankietach Nie mo¿esz za³±czaæ plików na tym forum Mo¿esz ¶ci±gaæ za³±czniki na tym forum
Wymiana buttonami z PokeCollect
Forum wykorzystuje cookies, tak jak ka¿de inne w internecie, w tych samych celach (reklamy, statystyki, ustawienia). Przegl±dark± mo¿esz regulowaæ warunki przechowywania cookies.