Co s±dzicie o tym anime? Ja niedawno obejrza³em ca³± seriê oraz film kinowy i muszê powiedzieæ ¿e jest dosyæ fajne Teraz czekam na kolejn± seriê w kwietniu
Jak ju¿ Juman powiedzia³, FMA leci w kanale AXN Sci-Fi o godzinie 7:00 i 7:30 (2 odcinki pod rz±d). Poszukam trochê i je¶li znajdê Lektor PL to podam linki ;]
Edit: Tak jak siê spodziewa³em, po przeszukaniu kilku warezów oraz innych stron/for doszed³em do wniosku ¿e: albo nikt nie rippowa³ odcinków, albo za ma³o siê postara³em xd
Manga przez wielu jest uwazana za znacznie lepsz± lecz oceniaæ do konca nie mozna poniewaz jeszcze nie jest skonczona. Kiedy wychodzilo Anime bylo ma³o tomów dlatego tez w po³owie zacze³y sie spojle (choæ i s± na poczatku nie ¶cis³osci, bo juz w drugim tomie). Zobaczymy jak wyjdzie im odswierzenie tytu³u. Nie to nie jest nowa seria, anime bedzie leciec od pocz±tku.
Anime same w sobie jest epickie, openingi piêkne - polecam naprawde wszystkim,
Kiedy¶ s³ysza³em o tym Anime.
Potem odpali³em i co ?
JASNY GWINT ! Z 1 chwili siê przerazi³em... (co ja w³±czy³em !? Co to jest ?!).
Po jakim¶ czasie och³on±³em i w³±czy³em jeszcze raz.
Ogl±dam, ogl±dam i ogl±dam. A tu okazuje siê ¿e to jest super Anime !
Postacie i krajobraz narysowane genialnie, a poza tym ¿e jest to lekko ,,drastyczne'' to jest tak¿e i zabawne. (w niektórych przypadkach)
No i przekazuje jedn± z wa¿niejszych prawd - ,, ¯eby co¶ stworzyæ, trzeba co¶ po¶wiêciæ''
Dobrze powiedzia³em ?
Sygnatura użytkownika
Ich bin eine
Jak co¶ to ³apaæ mnie na steamie. Nick: afil7
Nie mo¿esz pisaæ nowych tematów Nie mo¿esz odpowiadaæ w tematach Nie mo¿esz zmieniaæ swoich postów Nie mo¿esz usuwaæ swoich postów Nie mo¿esz g³osowaæ w ankietach Nie mo¿esz za³±czaæ plików na tym forum Nie mo¿esz ¶ci±gaæ za³±czników na tym forum
Wymiana buttonami z PokeCollect
Forum wykorzystuje cookies, tak jak ka¿de inne w internecie, w tych samych celach (reklamy, statystyki, ustawienia). Przegl±dark± mo¿esz regulowaæ warunki przechowywania cookies.