- James Igor Mortimer/Black/J.i.M(czyt. d¿ej aj em)
- lat 14.
- J.i.M próbuje zawsze byæ elegancki, czêsto jest zbyt ekstrawagancki, przez co zak³óca, jak to mówi równowadze swego spokoju. Sam to dostrzega. Lubi przebieranki, wiêc ma pe³n± garderob± ró¿nych zbêynch-jak i nie ciuchów. Czêsto ubiera siê w arafatki(ma ich 20+ - czarno-biale, 4 wzore, fioletowo-czarna, zielono-czarna, granotowo-czarno...), skejty(buty..), jeansy, i jaki¶ lekki t-shirt. Dostrzega piêkno w ka¿dej sytuacji. Nie jest ¿adnym modnisiem/lalusiem/mamisynkiem, a w kazdym razie-nie podaje sie za takowego.
- Kordynator.
Historia: Jego historia, jak innych trenerów/hodowców/koordynatorów(jak i samych uzytkownicych, ktorzy mysla, ze tak bedzie elo). Nie zgineli, nie zostali zgwalceni, uprowadzni, torturowani. Wiêkszo¶æ czasu spêdza³ ze swoj± nania i ulubion± przyjació³k± Tu¶k±/Hime(kumpela z rl;] pozdro Nati;p). Jego ojciec by³ bardzo wa¿n± osobistosci± w ¿yciu spo³ecznym, któy ci±gle mia³ nowe ¿ony, a J.i.M-mamy, zwi±zki te trwa³y pare tygodni, góra 2 miesi±ce. Ze swoj± matk± wci±¿ utrzymuje kontakt, mia³a ona za³amke, ¿e jej m±¿, po tym jak urodzi³a mu dwójke potomstwa( Jamesa i jego starszego brata, Mortimera, który zmar³ przed narodzinami J.i.M-a ), zostawi³a j± po 8 latach ma³¿eñstwa-dla jakiej¶ sexownej aktorki. Podbudowa³a swój charakter, za³o¿y³± now± rodzinê. Od tego czasu James mieszka³ z matk±. Zawsze uwielbia³ ze swoj± przyjació³k± ogl±daæ ró¿ne wystêpy kordynatorskie, jego to bardzo fascynowa³o, Tu¶kê za¶-mniej. Po paru latach trwania w najlepsze, postanawia zdobyæ wszystkie wst±¿ki, by wzróciæ na siebie wzrok ojca, i zaimponowaæ innym. Oczywi¶cie, wraz ze swoj± przyjació³k± Hime! ;)
-Partner; Victory Nicole/Crey/Tu¶ka Hime. Tu¶ka jest hodowc± pokemonów, jej starterzy to Plusle i Minus(Plusle-ona, Minus-on).
-Propozycje, hm...Tu¶ka musi byc zywa istotk±;D który czesto bedzie mi pomaga³a w walkach. Chcia³bym zeby tez na mojej drodze przypada³y poki wszystkie, ale najbardziej te, które pasowa³yby do moich innych poków, do wystêpów ;D (co 5-6..:P). J.i.M jest osob± spokojn± wiec nie wyprowadzaj go czesto z rownowagi i nie pisz ze krzyczy itp...jedyna osoba któa go moze wnerwiac to Hime ;p
-Charakter; Melanchonijny(nie da sie wyprowadziæ ze swojego stanu spokoju, taki charakter maja przewaznie artysci), spokojny, opanowany, gadatliwy, maj±ce filozoficzne wymówki, przyjacielski, mi³y.
Potrafi spojrzeæ Brockowi w oczy |D Bear wants justice
Wiek: 28 Do³±czy³: 14 Sie 2009 Posty: 3250 Sk±d: z Rudy ¦l±skiej
Wys³any: 3 Pa¼dziernik 09, 21:12
1.Personalia
-Imiê/Nazwisko/Pseudonim:Byakurai Akimo,Pacik
-Wygl±d: Wzrost - 175 cm. Chudy. wa¿y 55 kg. Ma niebieskie oczy. W³osy d³ugie czarne krêcone (Jak Michael Jackson). Ubiór- Czarne Jeansy i czerwona bluza. Buty adidasy. Czapka taka jak± mia³ Ash w Kanto
-Profesja: Trener
2.Gra
-Historia: Od ma³ego marzy³ by zostaæ mistrzem jak jego idol Ash. Chce zostaæ najlepszym trenerem pokemonów. Gdy by³ ma³y w wypadku zgin±³ mu ojciec. Wychowa³a go mama. Mieszka w Pallet Town w domu Garego który wyprowadzi³ siê do Hoenn. Mama obieca³a mu ¿e jak zostanie mistrzem pokemon w Kanto dostanie od niej Dragonite którego hodowa³a od pierwszej formy. Nie wiem jakiego startera wybraæ ma w g³owie trzy o które bêdzie prosi³ gdy¿ nie wie wie jakie ma doktor Oak.
-Partner: Brak (mo¿e pó¼niej w trakcie podró¿y)
-Jakie¶ twoje propozycje: Lubiê pokemony ogniste i chcia³ bym kilka z³apaæ, lubiê te¿ typy walcz±ce,smoki,lataj±ce,wodne i elektryczne. Ale jakie pokemony z³apie zale¿y od ciebie i twojego humoru.
3.Region: Kanto (pó¼niej jak co przeniosê siê dalej:D)
4.Starter:
Nie wiem jakie mogê wiêc napisze cztery a ty mi powiesz jakiego mogê
Charmander,Cindaquil,Torchic,Chimchar.
Sygnatura użytkownika
*Had to be me. Someone else might have gotten it wrong*
1. Personalia:
- Valen Shudwaller
- 18
- Wysoki, czarnow³osy szczup³y ch³opak o bladej cerze i br±zowych oczach.
- Trener
2. Gra:
- Valen od dziecka mieszka³ w Jahto, jego rodzina by³a ¶rednio bogata (taka przeciêtna). Pragn±³ on ruszy w ¶wiat, poznawaæ nowych ludzi i prze¿ywaæ niezapomniane przygody. Los jednak chcia³ inaczej, w wieku 15 lat zachorowa³ na raka, jego leczenie by³o bardzo kosztowne i chocia¿ wyszed³ z choroby po trzech latach nieustannej walki, jego rodzina by³a ju¿ bardzo biedna.
Valen poszed³ wiêc do pracy, najpierw w osiedlowych sklepach, potem na statku jako majtek. Na tym w³a¶nie statku zaczê³a siê jego przygoda. Statek dop³yn±³ do Kanto gdzie Valen otrzyma³ swoje wynagrodzenie lecz tak¿e... odprawê, nie mia³ jak wróciæ do Jahto!
Jako ¿e mia³ ju¿ osiemna¶cie lat i konto bankowe wp³aci³ pieni±dze na konto rodziców zostawiaj±c sobie tylko trochê. Zamierza³ i¶æ do pracy w Kanto Lecz los znowu sp³ata³ mu figla, kiedy b³±ka³ siê po lesie us³ysza³ skowyczenie pokemona, poszed³ w tym kierunku i zobaczy³ Ninetalesa le¿±cego bez ruchu i ma³ego Vulpixa. Ninetales nie ¿y³, Valen przygarn±³ ma³ego Vulpixa prawdopodobnie dziecko Ninetalesa.
Dzieñ po odnalezieniu Vulpixa Valen us³ysza³ o mistrzostwach pokemon w których nagrod± poza tytu³em mistrza jest spora ilo¶æ gotówki, Postanowi³ wzi±æ w nich udzia³ i poprosiæ miejscowego profesora o pokedex i inne rzeczy.
- Towarzyszkê, gdzie¶ ko³o Viridian City
- Je¶li by siê da³o to chcia³bym spotkaæ Unowna
3. Kanto
4. Vulpix, Female je¶li siê da.
Wiesz co nie mam miejsc, chyba, ¿e poprawisz odpis to przyjmê x3.
Jeszcze raz powiem Aggy i inni mg maj± wolne miejsca zagraj u nich s± lepsi ode mnie .
Nie mo¿esz pisaæ nowych tematów Mo¿esz odpowiadaæ w tematach Nie mo¿esz zmieniaæ swoich postów Nie mo¿esz usuwaæ swoich postów Nie mo¿esz g³osowaæ w ankietach Nie mo¿esz za³±czaæ plików na tym forum Mo¿esz ¶ci±gaæ za³±czniki na tym forum
Wymiana buttonami z PokeCollect
Forum wykorzystuje cookies, tak jak ka¿de inne w internecie, w tych samych celach (reklamy, statystyki, ustawienia). Przegl±dark± mo¿esz regulowaæ warunki przechowywania cookies.