''...A jednak niewielu z nas wybiera ciê na nauczyciela
O ¿yciu.
To jest tre¶æ nauczania ¶mierci-
¯ycie.
¦mieræ nie jest przedmiotem nadobowi±zkowym...''
Bernie S. Siegel
No ba! ;d
PBF
Mistrz Gry:4xIjestêg³up Imiê, nazwisko:Edward Kishintoushi Lokalizacja:? Wiek:15
Ile czasu chcecie? Proszê o pisanie w zg³oszeniu ile czasu chcecie na napisanie ff'a i ile czasu ma trwaæ wg was ankieta wy³aniaj±ca zwyciêzców.
Ja bym chcia³ z dwa tygodnie, bo w tygodniu zbytnio czasu nie mam. Ankieta mo¿e z 5 dni?
Sygnatura użytkownika
_^_
O ¿yciu.
¯ycie.
Bernie S. Siegel
No ba! ;d
PBF
Mistrz Gry:4xIjestêg³up Imiê, nazwisko:Edward Kishintoushi Lokalizacja:? Wiek:15
Chcia³bym o przed³u¿enie terminu do jutra, poniewa¿ muszê skoñczyæ to jako¶ ³adnie, a nie mam zbytnio czasu, ¿eby zrobiæ to teraz. Dziêki.
Sygnatura użytkownika
_^_
O ¿yciu.
¯ycie.
Bernie S. Siegel
No ba! ;d
PBF
Nie mo¿esz pisaæ nowych tematów Nie mo¿esz odpowiadaæ w tematach Nie mo¿esz zmieniaæ swoich postów Nie mo¿esz usuwaæ swoich postów Nie mo¿esz g³osowaæ w ankietach Nie mo¿esz za³±czaæ plików na tym forum Mo¿esz ¶ci±gaæ za³±czniki na tym forum
Wymiana buttonami z PokeCollect
Forum wykorzystuje cookies, tak jak ka¿de inne w internecie, w tych samych celach (reklamy, statystyki, ustawienia). Przegl±dark± mo¿esz regulowaæ warunki przechowywania cookies.