Imiê i Nazwisko / ksywka:Jakub £êczkowski/Aggy
Wygl±d: Opalona cera, czarne oczy, wzrost oko³o 186 cm, natomiast waga 80 kg. Miê¶nie s±, jednak nie jest to od razu ¿aden paker, czy co¶ w tym stylu. Czarne w³osy, ¶redniej d³ugo¶ci (po prostu bujna czupryna, jednak w³osy z ty³u g³owy s± krótkie). Zazwyczaj ubrany w czarne dresy, czarn± rozpinan± bluzê, czerwony podkoszulek no i niebieskie halóweczki :P
Cechy Charakteru: Przyjacielski i pogodny. Lubi pomagaæ, czerpiê z tego satysfakcjê. Nie ma zaufania do obcych - jest po czê¶ci aspo³eczny. Zawsze jest przygotowany na najgorsze, choæ dla znajomych jest bardzo uprzejmy. Szanuje swoje pokemony i jest zdyscyplinowany. Lubi wyzwania i d³ugie marsze. M±dry, rozs±dny, ale tak¿e czasem zarozumia³y.
Kraina: Johto
Miasto startowe: Nie mam za bardzo pomys³u w tym miejscu. Móg³by¶ sam mi wybraæ jakie¶ miejsce stosowne dla hodowcy? Je¶li nie to jaka¶ polanka obok Goldenrod.
Starter:* Eevee
Farma jest w krainie:** Johto
Cel: Po wieku pe³noletnim wzi±æ ¶lub katolicki z kole¿ankom /Wychodowaæ wszystkie przemiany Eevee i zadowoliæ je na maxa /Doczekaæ siê potomstwa, rozs³awiæ farmê i zbiæ fortunkê, po czym wybudowaæ sobie ma³y pa³acyk, czy Villê/Poznaæ, ewentualnie wymy¶liæ nowe przepisy jedzenia dla Pokemonów oraz sposoby zadowalania ich/Mo¿e jaka¶ kariera na boku? Np. Pi³karza?;> Znaczy w trakcie gry by siê dopiero zaczê³a z ni± przygoda :P
Pieni±dze, jakie chcesz na rozbudowê farmy:***Szczerze mówi±c to pojêcia nie mam Gram pierwszy raz hodowc±, nie mam pojêcia, ile trzeba wydaæ na potrzebne rzeczy i ile jeste¶ w stanie mi daæ. Zrób to wed³ug swojego rozs±dku, ok?:P
Pro¶ba do Mnie: Chcia³bym, aby na farmie mieszka³a ze mn± moja przyjació³ka, imiê móg³by¶ wymy¶liæ sam, ok? :P (byle angielskie ^_^) Niby przyjació³ka, ale bardzo do mnie pasuj±ca, a w efekcie znajomo¶æ siê powiêksza... Gadulec: 1575528
Zapozna³em/am siê z tematem O MNIE, w którym opisane s± zasady gry oraz z regulaminem PokeCollect
Imiê i Nazwisko / ksywka:Green Turner/RaV
Wygl±d:Wysoki szatyn o zielonych oczach. Ubrany w krotkie spodnie za kolana, bia³± koszulkê i zielon± kamizelkê. Zawsze ma przy sobie wêdkê i choc 1 LureBalla.
Cechy Charakteru: Czêsto zmieniaj±cy zdanie, Wygadany, Troskliwy dla poków.
Kraina: Kanto
Miasto startowe:Celadon City
Starter: Wybierz, aby tylko by³ ro¶linny.
Farma jest w krainie:** Kanto
Cel: Byc jaki¶ czas asystentem Eriki, wyprawa na Wyspy Oran¿owe oraz(jak¿e oryginalnie) zostanie super hodowca poków Grass i Bug.
Pieni±dze, jakie chcesz na rozbudowê farmy: 2000
Pro¶ba do Mnie: Odpisuj jak najczê¶cej mo¿esz.
Gadulec:Nie mam.
Zapozna³em/am siê z tematem O MNIE, w którym opisane s± zasady gry oraz z regulaminem PokeCollect.
Nie mo¿esz pisaæ nowych tematów Mo¿esz odpowiadaæ w tematach Nie mo¿esz zmieniaæ swoich postów Nie mo¿esz usuwaæ swoich postów Nie mo¿esz g³osowaæ w ankietach Nie mo¿esz za³±czaæ plików na tym forum Mo¿esz ¶ci±gaæ za³±czniki na tym forum
Wymiana buttonami z PokeCollect
Forum wykorzystuje cookies, tak jak ka¿de inne w internecie, w tych samych celach (reklamy, statystyki, ustawienia). Przegl±dark± mo¿esz regulowaæ warunki przechowywania cookies.