Hej, tu emachel, jedni mnie znaj±, inni nie... Jestem tutaj tylko z powodu pbf-a, a konkretnie jednego z mg-ów ;)
Moja przygoda z pps-em zaczê³a siê w maju tego roku, by³em mg na revie (pod nickiem szynszyla, obecnie zbanowany za popieranie PokeMana), obecnie jestem na PokeRangu i jak widaæ równie¿ tutaj.
Witaj emachelku ;p. My¶lê, ¿e pamiêtasz jakim z³ym eMGie na revie by³em :<?
Sygnatura użytkownika
_^_
''...A jednak niewielu z nas wybiera ciê na nauczyciela
O ¿yciu.
To jest tre¶æ nauczania ¶mierci-
¯ycie.
¦mieræ nie jest przedmiotem nadobowi±zkowym...''
Bernie S. Siegel
No ba! ;d
PBF
Mistrz Gry:4xIjestêg³up Imiê, nazwisko:Edward Kishintoushi Lokalizacja:? Wiek:15
(pod nickiem szynszyla, obecnie zbanowany za popieranie PokeMana)
Mwahahahahaha. Obsmarka³em siê ze ¶miechu. Nie³adnie, szynszylko, nie³adnie. Jeste¶ kolejn± osob±, która ¼le interpretuje swój ban na Revie? Smutne to bardzo. U¶wiadomiê ciê wiêc.
Zosta³e¶ zbanowany nie za popieranie PokeMana, lecz za obrazê Administracji, legendarnym ju¿ tekstem "Mam ciê w d*pie". Na Revie jest sporo osób, które popieraj± PMa - P4, 4xIjestêg³up, ToMix, Been... I jako¶ dobrze siê trzymaj±! Nikomu do bana z nich nie spieszno. A ¿e tobie by³o, to go dosta³e¶.
Ale to nie temat na takie gadanie. Witaj.
Mwahahahahaha. Obsmarka³em siê ze ¶miechu. Nie³adnie, szynszylko, nie³adnie. Jeste¶ kolejn± osob±, która ¼le interpretuje swój ban na Revie? Smutne to bardzo. U¶wiadomiê ciê wiêc.
Zosta³e¶ zbanowany nie za popieranie PokeMana, lecz za obrazê Administracji, legendarnym ju¿ tekstem "Mam ciê w d*pie". Na Revie jest sporo osób, które popieraj± PMa - P4, 4xIjestêg³up, ToMix, Been... I jako¶ dobrze siê trzymaj±! Nikomu do bana z nich nie spieszno. A ¿e tobie by³o, to go dosta³e¶.
Proponowa³bym nie przenosiæ swoich, revivalowskich buntów na inne fora
Proponowa³bym nie przenosiæ swoich, revivalowskich buntów na inne fora
No ba. Jak ju¿ to na PW, nie ;3. Ale zamknijmy ten temat, Revival to Revival, a na PokeCollect'cie piszmy o nim jako rywalowi :B.
Sygnatura użytkownika
_^_
''...A jednak niewielu z nas wybiera ciê na nauczyciela
O ¿yciu.
To jest tre¶æ nauczania ¶mierci-
¯ycie.
¦mieræ nie jest przedmiotem nadobowi±zkowym...''
Bernie S. Siegel
No ba! ;d
PBF
Mistrz Gry:4xIjestêg³up Imiê, nazwisko:Edward Kishintoushi Lokalizacja:? Wiek:15
Nie mo¿esz pisaæ nowych tematów Nie mo¿esz odpowiadaæ w tematach Nie mo¿esz zmieniaæ swoich postów Nie mo¿esz usuwaæ swoich postów Nie mo¿esz g³osowaæ w ankietach Nie mo¿esz za³±czaæ plików na tym forum Mo¿esz ¶ci±gaæ za³±czniki na tym forum
Wymiana buttonami z PokeCollect
Forum wykorzystuje cookies, tak jak ka¿de inne w internecie, w tych samych celach (reklamy, statystyki, ustawienia). Przegl±dark± mo¿esz regulowaæ warunki przechowywania cookies.