No to hej, elo elo, witam Was w moim dziale! Tutaj, w³a¶nie w tym temacie, macie okazjê zapisaæ siê do mnie na wspóln± grê. Je¿eli jednak chcecie to zrobiæ, radzi³bym najpierw przeczytaæ dzia³y z informacjami o mnie i o grze dwuosobowej (¿eby nie by³o, ¿e nie ostrzega³em ).
No dobra, tutaj macie formularz do wype³nienia w zg³oszeniu, poni¿ej opisy poszczególnych jego pól:
Kod:
[b]Imiê, nazwisko i p³eæ:[/b]
[b]Wiek postaci:[/b]
[b]Wygl±d postaci:[/b]
[b]Charakter postaci:[/b]
[b]Historia postaci:[/b]
[b]Profesja postaci:[/b]
[b]Kraina:[/b]
[b]Pokemon startowy:[/b]
[b]Multi:[/b]
[b]Inne / pro¶by do mg:[/b]
Imiê, nazwisko i p³eæ - wszystko jasne. Nie musz± byæ prawdziwe, tylko takie jak chcecie mieæ w grze.
Wiek postaci - od 12 do 50 lat. Nie musi odpowiadaæ Waszemu.
Wygl±d postaci - mo¿e byæ sprite, ale MUSI byæ chocia¿by krótki opis. Osób, które nie umiej± opisywaæ wygl±du nie przyjmuje.
Charakter postaci - oczywi¶cie równie¿ w grze, nie wasz prawdziwy. Wbrew pozorom jest to wa¿ne i mo¿e mieæ wp³yw na grê. Co nie znaczy, ¿e podczas niej Wasz charakter nie mo¿e siê zmieniaæ.
Historia postaci - tutaj opisujecie losy Waszego bohatera a¿ do momentu, w którym chcecie rozpocz±æ grê. Musz± byæ one spójne i logiczne i ma z nich wynikaæ sk±d macie swojego startera i profesjê. Aha, przysz³ym mistrzom pokemon i prezentom od rodziców w postaci poków mówimy NIE.
Profesja postaci - do wyboru: trener / koordynator / ranger / mafioza. Nie prowadzê natomiast gier hodowców, naukowców itp.
Kraina - czyli do wyboru: Kanto / Johto / Hoenn / Sinnoh / Krimetto.
Pokemon startowy - macie tu dwie opcje: albo wybrany przez Was (zgodnie z regulaminem), albo przeze mnie. Mo¿ecie te¿ ewentualnie wskazaæ na sam typ pokemona.
Multi - je¶li chcecie prowadziæ z kim¶ od pocz±tku grê dwuosobow±, wpisujecie tu jego nick. Je¶li nie macie takiej ochoty, pozostawiacie tu wolne pole, lub piszecie "brak". Wiêcej informacji znajdziecie w temacie multi.
Inne / pro¶by do mg - to ju¿ zale¿y od Waszej wyobra¼ni. Tylko nie piszcie czego¶ w stylu "o ciekaw± grê" czy "o przyjêcie". Mo¿ecie natomiast np. poprosiæ o jaki¶ konkretny przedmiot na start (jednak wybór ten musi byæ uzasadniony Wasz± histori±), lub o styl gry np. humorzasty czy z erotycznymi podtekstami.
To wszystko na t± chwilê. W razie w±tpliwo¶ci - piszcie na PW.
Ostatnio zmieniony przez emachel 12 Pa¼dziernik 09, 08:41, w ca³o¶ci zmieniany 2 razy
Imiê, nazwisko i p³eæ:KaiTerikon ch³opak
Wiek postaci:12
Wygl±d postaci:zielona bluza z kapturem i namalowanym czarnym smokiem
Charakter postaci:mi³y,przyjacielski,pomocny
Historia postaci:Gdy by³ ma³y postanowi³ wygraæ wszystkie walki o odznaki ale gdy zobaczy³ pokazy przesta³ siê interesowaæ walkami tylko pokazami lecz jego matka i tata chcieli ¿eby zosta³ liderem i hodowc± ale siê nie zgodzi³ pewnego dnia w domu spotka³ suicena i jego rodzice te¿ przy stawie obok domu i postanowi³ ¿e go z³apie i rodzice namy¶liki siê i zgodzili siê na jego cel ze wst±¿kami i suicenem.
Profesja postaci:koordynator
Kraina:Sinnoh
Pokemon startowy:Piplup
Multi:nie
Inne / pro¶by do mg: chce mieæ wszystkie naklejki pokazowe,gra nie levelowa i ataki po polsku sam ich musze tego uczyæ.
Na wstêpie chcia³ bym powiedzieæ ze pierwszy raz sk³adam podanie do PBF jestem w tym zerowy postanowi³em czego¶ spróbowaæ nowego nie pogniewam siê je¶li brak ci weny przy mojej postaci.
Imiê, nazwisko i p³eæ: Gary Ken ch³opak (xDD Ken i Barbi)
Wiek postaci:18
Wygl±d postaci: czarne spodnie adidaski bia³o niebieskie bia³a bluzka w³osy ¶rednie z do¶ charakterystyczn± d³ug± grzywk± po same oczy
Charakter postaci:nieufny , zadufany, nie wybacza b³êdów, d±¿y do celu za wszelk± cenê
Historia postaci: Od najm³odszych lat Gary by³ mi³ym dzieckiem który interesowa³ siê ¶wiatem pragn±³ dowiedzieæ siê wszystkiego o pokemonach i sprawdziæ siê we wszystkich profesjach lecz gdy Gary by³ ma³y ¿y³ w czasach wojny i to stanê³o mu na przeszkodzie w zdobyciu ¶wiata jego rodzina pomagaj±c poszkodowanym ludziom i pokemonom zaginê³a . ¯y³ ze swoim wujkiem pragn±³ odszukaæ swoj± rodzinê po wojnie i wreszcie po 10 latach ciê¿kich czasów sytuacja na ¶wiecie siê zmieni³a Gary my¶la³ ze lada moment rodzina siê zjawi w domu postanowi³ czekaæ kolejne dwa lata wiedz±c ze po tych dwóch latach jego przygoda zacznie siê wraz ze swoim pokemonem
Profesja postaci:trener i je¶li mo¿na koordynator
Kraina:Kanto
Pokemon startowy:Charmander
Multi:nie
Inne / pro¶by do mg: ¿adne
chyba niczego nie zapomnia³em
jak ju¿ siê uda i mnie przyjmiesz to chcia³ bym na wstêpie powiedzieæ ze bêdê pisa³ kiedy bee mieæ czas
@up - Ty wiesz, ¿e jest co¶ takiego jak przecinek? Naprawdê, nie ok³amuje Ciê. W dodatku to jest taka bardzo fajna rzecz, przydaje siê zw³aszcza do wstawienia czasem pomiêdzy niektóre wyrazy. Generalnie jak siê nauczysz ich stosowaæ, to powinno byæ dobrze. Bo historia bardzo mi siê podoba, ciekawa i oryginalna, napisana ogólnikowo, ale to nawet lepiej, bo dajesz mi tym samym wiêksze pole do manewru, a to lubiê Przyjêty.
Imiê, nazwisko i p³eæ: Musashi Kagezaki (Mê¿czyzna)
Wiek postaci: 16
Wygl±d postaci:
Wzrost oko³o 185 cm, oczy niebieskie, w³osy zawsze stoj±ce dêba, pozosta³o¶æ po dziadku
Charakter postaci: dowcipny, weso³y, mi³y, czasami gadatliwy. Nie grzeszy inteligencj±, chocia¿ woli siê j± nie chwaliæ. £atwo nawi±zuje nowe znajomo¶ci. Otwarty na innych.
Historia postaci: Musashi od urodzenia mieszka³ w Hoenn, a dok³adnie na wyspie Mossdeep. Mia³ mnóstwo kolegów, a jego najbli¿szymi przyjació³mi byli Ganju - trochê niezdarny, ale zawsze pomocny, Hisagi - zawsze wymy¶la³ najlepsze pomys³y na zabawê oraz Kimiko - dziewczyna, która od zawsze podkochiwa³a siê w Musashim. Od dzieciñstwa tworzyli nieroz³±czn± grupê.
Pewnego dnia, Hisagi wymy¶li³, ¿e tego dnia przejd± siê do Shoal Cave. Na pocz±tku Ganju i Kimiko stawiali opór, ale po kilku minutach zmienili zdanie i wszyscy wyruszyli do jaskini. Wziêli ³ódkê, która znajdowa³a siê przy brzegu i pop³ynêli. S³oñce ¶wieci³o, gdzieniegdzie przelatywa³y Wingulle.
Po 20 minutach przybili do brzegu. Wej¶cie do jaskini by³o ogromne, mog³a siê w nim zmie¶ciæ ciê¿arówka.
Pierwszy z ³ódki wyskoczy³ Hisagi i od razu pobieg³ w stronê wej¶cia. Zaraz po nim wyskoczyli Ganju i Kimiko, a na koñcu Musashi.
Wchodz±c do jaskini, wszyscy poczuli zimny wiatr przeszywaj±cy ich cia³a.
- Mo¿e nie powinni¶my wchodziæ do ¶rodka? - rzek³a Kimiko.
- No co ty, bêdzie fajnie! - odpar³ jej Hisagi i ruszy³ jako pierwszy.
Na soplach wisia³y stada Zubatów, a na najwiêkszym z nich wisia³ przeogromny Golbat.
Hisagi od razu go zauwa¿y³ i pobieg³ w jego stronê.
- Hisagi, czekaj! - krzyknê³a reszta, ale zrobi³a to w najmniej odpowiednim momencie.
Krzyk by³ tak g³o¶ny, ¿e Golbat obudzi³ siê i zacz±³ lecieæ w stronê Hisagiego.
Hisagi zamar³ w bezruchu. Reszta jego kompanów nie wiedzia³a, co ma zrobiæ. My¶leli, ¿e ju¿ po nim.
Jednak sta³o siê co¶ nieprzewidywalnego. Tu¿ przed atakiem Golbata, nad Hisagim rozleg³a siê mg³a i w tym momencie Hisagi rozp³yn±³ siê w powietrzu, po chwili znajduj±c siê przed jego przyjació³mi. Nikt nie wiedzia³, czemu to siê wydarzy³o.
W tej samej chwili, przed Musashim i reszt± pojawili siê: Snorunt, Spheal, Ralts oraz Zubat. Pokemony stanê³y w obronie Musashiego i jego przyjació³. Po chwili ruszy³y w stronê Golbata. Snorunt zaatakowa³ jedno ze skrzyde³, Spheal drugie, Ralts u¿y³ Supersonic, by zdezorientowaæ przeciwnika, a wszystkiego dope³ni³ Zubat. Z ca³ej prêdko¶ci uderzy³ Golbata. Ten ju¿ po chwili odlatywa³ w stronê wnêtrza jaskini.
Pokemony podesz³y w stronê Musashiego i innych i zaczê³y siê u¶miechaæ.
- Nn.. Nie wiem, jak wam podziêkowaæ. Naprawdê nam pomogli¶cie. Dziêki. rzek³ Musashi i podszed³ w stronê Snorunta.
- Snorunt, czy ... czy nie chcia³by¶ zostaæ moim pokemonem? - spyta³ siê nie¶mia³o Musashi. Snorunt od razu przytuli³ siê do niego, co oznacza³o, ¿e siê zgadza.
Reszta pokemonów post±pi³a tak samo. Zubat podlecia³ do Hisagiego, Spheal poturla³ siê do Ganju, a Ralts podesz³a do Kimiko.
................................................
Od tego dnia minê³o 8 lat ...
Musashi, jak to zwyk³ robiæ codziennie, wyszed³ ze Snoruntem na spacer. Po drodze spotka³ resztê: Kimiko, Ganju i Hisagiego.
- No to mo¿e przejdziemy siê do Centrum Kosmicznego? - rzuci³ Hisagi.
- Pewnie, czemu nie. - odpar³ Ganju.
I tak grupa ruszy³a w stronê centrum.
Ochroniarz przepu¶ci³ ich i wszyscy weszli do ¶rodka. Podeszli do okna.
W ¶rodku znajdowa³a siê ogromna sala laboratoryjna, a po ¶rodku sta³y dwa du¿e zbiorniki. Widocznie teraz przeprowadzano jaki¶ eksperyment.
Nagle dwa zbiorniki zaczê³y ¶wieciæ i dosz³o do wielkiej eksplozji. Na szczê¶cie, okna wytrzyma³y i nikomu siê nic nie sta³o. Jednak po chwili do szyby podlecia³y jakie¶ dwa nieznane Musashiemu pokemony. Popatrzy³y na niego i od razu odlecia³y.
- Chod¼cie, musimy pomóc innym! - powiedzia³ Ganju i zacz±³ schodziæ do laboratorium. Reszta ruszy³a za nim.
W laboratorium by³o mnóstwo rannych. Dobrze, ¿e to by³y tylko lekkie obra¿enia.
Do Musashiego podszed³ jeden z naukowców.
- Czy.. Czy widzia³e¶ dwa pokemony, które podlecia³y do szyby i nagle zniknê³y?
- Tak, ale sk±d one siê tutaj wziê³y?
- To by³y Deoxysy, pokemony z kosmosu. Niedawno je schwytali¶my i przeprowadzali¶my badania. Jednak dosz³o do jakiego¶ zwarcia i Deoxysy siê wydosta³y. Pomo¿ecie nam je z³apaæ? - spyta³ siê naukowiec/
Musashi spojrza³ na resztê przyjació³.
- Pewnie, czemu nie. Tylko gdzie one teraz siê znajduj±?
Naukowiec podszed³ do komputera.
-Wed³ug danych, znajduj± siê teraz nad Blackthorn City. Wszczepili¶my im czipy, ¿eby¶my mogli je odnale¼æ. Dok³adniej to s± w Smoczej Jaskini. Ale ¿eby tam siê dostaæ, musisz pokonaæ wszystkich liderów z Jotho. Zgadzasz siê na to?
- Tak, zgadzam siê. Jednak jak dostaniemy siê do Jotho?
- Zjaw siê tutaj jutro. Otrzymacie ode mnie przepustki na statek.
- Dobrze, do zobaczenia jutro. - rzek³ Musashi i wraz ze swoj± grup± wyszli z Centrum Kosmicznego.
Przed Centrum, ka¿dy poszed³ w stronê swojego domu. Nastêpnego dnia, czeka³a ich nowa przygoda.
Profesja postaci: trener
Kraina: Jotho
Pokemon startowy: Snorunt
Multi: nie
Inne / pro¶by do mg: Je¶li by to by³o mo¿liwe, to chcê, ¿eby podró¿owali ze mn± Kimiko, Ganju i Hisagi.
Imiê, nazwisko i p³eæ: Wikkaz Cullen ; Ch³opak
Wiek postaci: 15
Wygl±d postaci:
180 cm wzrostu, czarne oczy, czarne w³osy z niebiesk± chustk±, szara koszulka, d³ugie niebieskie spodnie, niebieskie rêkawiczki bez palców, czarno-¿ó³te buty
Charakter postaci: mi³y, m±dry, przyjacielski, czasem wredny, gadatliwy
Historia postaci:
Od dziecka marzy³em o tym, aby zostaæ najlepszym trenerem i koordynatorem na ca³ym ¶wiecie. Zawsze chcia³em wyruszyæ w podró¿ pokemon i zdobywaæ odznaki, wst±¿ki oraz nowe znajomo¶ci. Mój tata by³ mistrzem ligi Kanto i Hoenn a mama by³a super koordynatork±. Siostra jest ¶wietnym hodowc± a ja chce byæ jeszcze lepszy od nich. Dlatego przez 5 lat uczy³em siê u profesora Oaka. By³em jego asystentem razem z moj± przyjació³k± Bell± i kolegami Jamesem i Edwardem. Postanowili¶my, ¿e razem wyruszymy w podró¿ pokemon, kiedy nadejdzie na to czas. Lecz James nie chcia³ z nami podró¿owaæ, bo uzna³, ¿e woli podró¿owaæ sam. Od tamtego momentu stali¶my siê rywalami. Bella ma zamiar w przysz³o¶ci zostaæ Hodowc±, pokemon. A Edward chce byæ ¶wietnym trenerem pokemonów. Ostatnio profesor Oak zaproponowa³ nam aby¶my wyruszyli w podró¿, pokemon. Bardzo siê z tego ucieszy³em, ale niestety moi rodzice nie chcieli siê na to zgodziæ z powodu, ¿e niby jestem jeszcze za m³ody. A gdy rodzice Belli i profesor Oak zaczêli rozmawiaæ z moimi rodzicami ci wreszcie po kilku tygodniach d³ugich rozmów zgodzili siê.
Nie mo¿esz pisaæ nowych tematów Mo¿esz odpowiadaæ w tematach Nie mo¿esz zmieniaæ swoich postów Nie mo¿esz usuwaæ swoich postów Nie mo¿esz g³osowaæ w ankietach Nie mo¿esz za³±czaæ plików na tym forum Mo¿esz ¶ci±gaæ za³±czniki na tym forum
Wymiana buttonami z PokeCollect
Forum wykorzystuje cookies, tak jak ka¿de inne w internecie, w tych samych celach (reklamy, statystyki, ustawienia). Przegl±dark± mo¿esz regulowaæ warunki przechowywania cookies.