POKECOLLECT.net.pl - Oficjalne forum strony DomixPokemon.pl
Zarejestruj
Zaloguj

Poprzedni temat «» Nastêpny temat
Przesuniêty przez: PokeMan
31 Styczeñ 17, 21:38
Nowy Jr Admin/czy jaki¶ uber mod z dostêpem do niektórych
Autor Wiadomo¶æ
Bary 
Pewnie nie zna PokeMana
: O

Do³±czy³: 01 Lis 2008
Sk±d: Elbl±g
Wys³any: 7 Grudzieñ 08, 23:03   Nowy Jr Admin/czy jaki¶ uber mod z dostêpem do niektórych

No, a wiêc tak jak w nazwie (i opisie) tematu ;]
Uwa¿am ¿e na forum rzadko wchodz± admini (oczywi¶cie nie mam nic przeciwko, ka¿dy ma swoje sprawy i tak dalej ;p) No ale odbija siê to trochê na forum.
Chcia³bym aby adminowie rozpatrzyli moj± propozycjê i zrobili specjaln± rangê dla osoby która bêdzie takim jakby mini adminem, na której posadziliby¶cie kogo¶ kto zna siê na tym trochê i odwiedza czêsto forum. Oczywi¶cie nie mówiê tutaj o sobie (chocia¿ nie odrzucam tego gdyby mi to by³o zaproponowane xD D), ale mówiê o kim¶ kto zna historiê PC, wie co siê tutaj dzieje ;] np. Karas, Nieznany albo mo¿e XaroX ;p (chocia¿ XaroX ostatnio te¿ co¶ rzadko siê pojawia³ :d)
No, Komê³tz pliz end plej pokemanz gej' mz pipólz :-)

Karwen 
Pewnie nie zna PokeMana

Do³±czy³: 05 Gru 2008
Sk±d: Cracov
Wys³any: 8 Grudzieñ 08, 15:44   

To teraz takie ogólnikowe pytanie..

Co mog³aby robiæ taka osoba, czego nie mo¿e moderator?

Karas
Pewnie nie zna PokeMana

Wys³any: 8 Grudzieñ 08, 16:19   

Chodzi tu glownie o to, zeby ktos mial mozliwosc moderowania calego forum nie tylko wybranych dzialow.

Sygnatura użytkownika

Kawasaki-kun
Bug Catcher
aka mentor

Do³±czy³: 04 Lis 2008
Wys³any: 8 Grudzieñ 08, 17:43   

ja mogê to zrobiæ czêsto wchodzê wiec mogê siê tym zaj±æ

Sygnatura użytkownika

Raiden 
Gapa, gubi PokeBalle
I'am Redi xD

Do³±czy³: 08 Lis 2008
Sk±d: Z-ja
Kontakt:
Wys³any: 8 Grudzieñ 08, 18:01   

te¿ mogê zostaæ JA ale to niech admini wybior±

Sygnatura użytkownika
Help Serwis
FR/LF
496683

www.shadowanime.pl
www.animeravi.pl

Devil 
Pewnie nie zna PokeMana
666

Do³±czy³: 16 Lis 2008
Sk±d: braæ kase?
Wys³any: 8 Grudzieñ 08, 18:05   

To mo¿e niech Raik i Komar sami o tym zadecyduj±.
Je¶li Administratorzy uznaj±, ¿e to dobry pomys³ to proponujê zrobiæ jak±¶ ankietê, aby userzy mogli wybraæ tê osobê (chocia¿ je¶li Admini sami wybior± to te¿ bêdzie fajnie).

PS. Moimi propozycjami do na t± osobê s± userzy: Bary oraz/lub Nieznany

Sygnatura użytkownika

Bary 
Pewnie nie zna PokeMana
: O

Sk±d: Elbl±g
Wys³any: 8 Grudzieñ 08, 19:06   

Cytat:
ja mogê to zrobiæ czêsto wchodzê wiec mogê siê tym zaj±æ

Cytat:
te¿ mogê zostaæ JA ale to niech admini wybior±

Nie obra¼cie siê ale mia³em na my¶li kogo¶ kto ju¿ siê na tym zna.

Cytat:
Co mog³aby robiæ taka osoba, czego nie mo¿e moderator?

Taka osoba by³aby kim¶ a'la zastêpc± administratora. Chodzi tutaj o dostêp do moderacji ca³ego forum, poprawienie b³êdów je¶li jaki¶ siê znajdzie a ¿adnego admina nie bêdzie, nagradzanie za konkursy i tego typu rzeczy...

Rozmawia³em z Komarem o reszcie dzia³ów które nie maj± moderacji i wysz³o na to ¿e Komar sam chcia³ siê nimi zaj±æ wierz±c w to, ¿e bêdzie na forum dosyæ czêsto i bêdzie mia³ na to wszystko oko, jednak nie ma go ju¿ trzy dni, Raika ju¿ od ponad tygodnia tak¿e uwa¿am ¿e ten pomys³ jest bardzo dobry, albo po prostu dodaæ trzeciego Administratora.

Edit: Za pisanie ''Ja moge byæ Adm33nem bo mam pikaczu na 100 lv i wogóle przesz³em pokemon jelo³'' itp bêdzie nagroda w postaci warna :-) Temat zosta³ za³o¿ony g³ównie dla adminów aby oni rozpatrzyli t± propozycjê, ja chcia³em tylko poznaæ zdanie userów co o tym my¶l±, a nie czytaæ kto chce rangê dostaæ, a kto nie ;]

Komar 
Pewnie nie zna PokeMana

Sk±d: Warszawa
Kontakt:
Wys³any: 9 Grudzieñ 08, 16:49   

Nieznany zosta³ w moje miejsce adminem, Kara¶ + Bary global.

PokeMan 
My¶li, ¿e jest PRO
Po prostu PokeMan

Do³±czy³: 16 Lis 2008
Kontakt:
Wys³any: 22 Wrzesieñ 12, 13:04   

Bary napisa³/a:
adminowie

ADMINI, ech polszczyzna le¿y...
Bary napisa³/a:
Za pisanie ''Ja moge byæ Adm33nem bo mam pikaczu na 100 lv i wogóle przesz³em pokemon jelo³'' itp bêdzie nagroda w postaci warna :-) Temat zosta³ za³o¿ony g³ównie dla adminów aby oni rozpatrzyli t± propozycjê, ja chcia³em tylko poznaæ zdanie userów co o tym my¶l±, a nie czytaæ kto chce rangê dostaæ, a kto nie ;]

LOL
Komar napisa³/a:
Nieznany zosta³ w moje miejsce adminem, Kara¶ + Bary global.

¦p. Nieznany i Kara¶...ale Bary`ego nie ¿a³ujê :chory: :krejzol:

Sygnatura użytkownika
<<< Wyprodukowano na moje zlecenie przez DominLoL Corp.

PPS: By³em redaktorem na Pokemon Valhalli (2008 - 14 listopad 2009 oraz 23 grudzieñ 2010 - styczeñ 2011) i ¶p. PokeSerwis.pl (2009-10). Adminem na ¶p. PokeMedia (2006-08), ¶p. PokemonPowrót (2008), ¶p. PokeShadow (2008), ¶p. PokePlanet2 (2008), ¶p. PokemonMasters (2009), ¶p. PokemonBeta (2009), ¶p. PokeLand (2009-10) i innych mniejszych. W latach 2009-10 kierowa³em popularnym forum ¶p. PokeRang, a od 28 lipca 2010 do 31 listopada 2011 r. by³em Pomocnikiem (dzia³y o Anime i PPS) na Pokemon Valhalla Forum (PVF). W 2011 r. reaktywowa³em stronê Pokemons, któr± opu¶ci³em 31 listopada 2011 r.. Na PokeCollect od 2009 r. (z przerwami kilkumiesiêcznymi) jestem adminem.

Biorê sobie do serca tylko jeden zwyczaj Amerykanów - chwalenie siê na potêgê. Widocznie to dzia³a, skoro s± potêg±. ¦wiêta Trójca : Daru, AtoMan i PokeMan - walcz± o Polski dubbing Pokemon.
Relacja z wizyty delegacji (m in. ja) Pokemon Valhalli na polskich nagraniach 11 sezonu Pokemon. >>http://pokemony.com/pokem...polskiej-wersji

Linki podane w sygnaturce, s³u¿± jedynie celom informacyjnym i edukacyjnym.

Wy¶wietl posty z ostatnich:   
Nie mo¿esz pisaæ nowych tematów
Nie mo¿esz odpowiadaæ w tematach
Nie mo¿esz zmieniaæ swoich postów
Nie mo¿esz usuwaæ swoich postów
Nie mo¿esz g³osowaæ w ankietach
Nie mo¿esz za³±czaæ plików na tym forum
Mo¿esz ¶ci±gaæ za³±czniki na tym forum
Dodaj temat do Ulubionych
Wersja do druku

Skocz do: