Wiek: 28 Do³±czy³: 08 Sie 2009 Posty: 938 Sk±d: yy..ee.. nie wiem?
Kontakt:
Wys³any: 25 Wrzesieñ 09, 22:12
Imiê i Nazwisko / ksywka: Wilku The Gmod Wiek: 13 lat Wygl±d: cz³opczyk w szarej koszulce z diab³em, i czarne spodnie Cechy Charakteru: m±dry na swój sposób, bystry, umie my¶lec, ale czasami. i.. nie wiem co jeszcze :p mo¿e jutro co¶ wymy¶le, ok? Kraina: Johto Miasto startowe: goldenrod city Starter: proszê o... poochyene lub ewentualnie jaki¶ ptak. Farma jest w krainie:Johto Cel: miec najlepsz± farmê pokemon i byc najlepszym hodowc±(wiedziec all o pokach) Pieni±dze, jakie chcesz na rozbudowê farmy:1500... amen :p Pro¶ba do Mnie: odpisuj w miarê szybko, bo jak pójdê na cs to ju¿ nie odpisze na 2h ;p Gadulec: ¿e gg? 5182968 Zapozna³em/am siê z tematem O MNIE, w którym opisane s± zasady gry oraz z regulaminem PokeCollect
Imiê i Nazwisko / ksywka: Wilku The Gmod Wiek: 13 lat Wygl±d: cz³opczyk w szarej koszulce z diab³em, i czarne spodnie Cechy Charakteru: m±dry na swój sposób, bystry, umie my¶lec, ale czasami. i.. nie wiem co jeszcze :p mo¿e jutro co¶ wymy¶le, ok? Kraina: Johto Miasto startowe: goldenrod city Starter: proszê o... poochyene lub ewentualnie jaki¶ ptak. Farma jest w krainie:Johto Cel: miec najlepsz± farmê pokemon i byc najlepszym hodowc±(wiedziec all o pokach) Pieni±dze, jakie chcesz na rozbudowê farmy:1500... amen :p Pro¶ba do Mnie: odpisuj w miarê szybko, bo jak pójdê na cs to ju¿ nie odpisze na 2h ;p Gadulec: ¿e gg? 5182968 Zapozna³em/am siê z tematem O MNIE, w którym opisane s± zasady gry oraz z regulaminem PokeCollect
Kontakt:
Wys³any: 26 Wrzesieñ 09, 11:00
co mam poprawic?
@edito
Imiê i Nazwisko / ksywka: Wilku The Gmod
Wygl±d: cz³opczyk w szarej koszulce z diab³em, i czarne spodnie
Cechy Charakteru: m±dry na swój sposób, bystry, umie my¶lec, ale czasami. Interesuje siê pokemonami ptakami i ognistymi. Jego ojciec jest hodowc± pokemon, ma du¿± farmê w hoenn. On sam chce miec farmê pokemon w Johto.
Kraina: Johto
Miasto startowe: new bark town
Starter: jaki¶ ptak z 2/3 generacji.
Farma jest w krainie:Johto
Cel: miec najlepsz± farmê pokemon i byc najlepszym hodowc±(wiedziec all o pokach)
Pieni±dze, jakie chcesz na rozbudowê farmy:1500$
Pro¶ba do Mnie: odpisuj w miarê szybko.
Gadulec: 5182968
Imiê i Nazwisko / ksywka:Rafa³ Bagdziñski (wiêkszo¶æ mówi do niego Rafi) Wiek:13 lat Wygl±d:ch³opak o br±zowych w³osach i niebieskich oczach. Najczê¶ciej chodzi w szarej, polarowej bluzie z wysokim ko³nierzem i szarych bojówkach które s± potwornie przetarte na kolanach. Cechy Charakteru:Leniwy, Wra¿liwy, Odwa¿ny jest tylko w nielicznych przypadkach (xD), Jego inteligencja wybiega troszkê poza skalê, ale tego nie okazujê. Krótki ¿yciorys: Nigdy niczego nie wygra³ i zawsze co¶ mu nawala³o.
A to aparat, a to statyw, a czasami nawet ona sam .
Urodzi³ siê tak jak ja.(czyli 07.03.1996)
Jego matk± jest s³ynna botaniczka zajmuj±ca siê badaniem Berry.
Ojciec za to bada skamielin i w³a¶ciwo¶ci WaterStone
Oboje nie popieraj± tego ¿e jestem fotografem, chcieli bym poszed³ w ich ¶lady i zosta³ Botanikiem lub Badaczem.
Mia³em ciê¿kie dzieciñstwo i Ledwo zdawa³em klasy od 1-6 pod. Kraina:Hoenn Miasto startowe: Mossdeep City (w pobli¿u lodowej jaskini) Starter: Smargle Cel:Wykonaæ zdjêcie nastêpuj±cym legend± -
1. Artikuno
2. Jirachi
3. Mew
4. Dialga Pro¶ba do Mnie: Nie obra¿aj siê je¶li bêdê pisa³ o 01:00 w Soboty i P±tki. Wtedy mam wenê :P Gadulec: 3752906 Zapozna³em/am siê z tematem O MNIE, w którym opisane s± zasady gry oraz z regulaminem PokeCollect
(chyba jednak nie mam weny :P
Sygnatura użytkownika
Ich bin eine
Jak co¶ to ³apaæ mnie na steamie. Nick: afil7
Imiê i Nazwisko / ksywka: Neku Sakuraba / Neq
Wygl±d: http://th01.deviantart.co...Felicia_Val.png Cechy Charakteru:
Cichy i spokojny. Jest przebieg³y i opanowany.
Krótki ¿yciorys:
Neku urodzi³ siê w bogatej rodzinie. Mimo to pieni±dze nie dawa³y mu szczê¶cia. Zawsze lubi³ schowaæ siê gdzie¶ i przesiedzieæ ca³y dzieñ z MP3 w uszach. Nie bawi³ siê z innymi dzieæmi. Mia³ tylko jednego przyjaciela - ledwo wyklutego Buizela. Podkochiwa³ siê równie¿ w jego przyjació³ce - Lunie. Jednak nigdy nie powiedzia³ jej o swoich uczuciach. Gdy pewnego dnia chodzi³ po okolicach Jubilife zgubi³ siê i wyszed³ za miasto. Znalaz³ siê na du¿ym polu. Na ¶rodku by³o ma³e jeziorko. W owym zbiorniku wodnym znalaz³ pomarañczowy kamieñ. Unosi³ siê na wodzie i nie spada³ pod powierzchniê wody. Wzi±³ wiêc owy tajemniczy przedmiot i wróci³ do domu. Po kilku tygodniach kamieñ zacz±³ siê wierciæ. Krêci³ siê, dr¿a³ a jego szczyt pêka³. Po chwili ze ¶rodka wyszed³ ma³y stworek. Wygl±da³ trochê jak ³asica. By³ ca³y pomarañczowy. Jego ma³e czarne oczka by³y ci±gle wpatrzone w ch³opaka. Neku zacz±³ wychowywaæ stworka. Nauczy³ go p³ywaæ i nurkowaæ, u¿ywaæ swego ogona jak bata. Nazwa³ go Aqua. Aqua podobnie jak Neku nie lubi³ towarzystwa. Zacz±³ nawet u¿ywaæ jego MP3... Pewnego dnia Neku wraz z jego wiernym kompanem postanowili uciec. Uciec jak najdalej od wielkiego domu i zacz±æ ¿yæ jak ka¿de normalne dziecko. Wszystko zaczê³o siê noc±. Wykrad³em siê gdy wszyscy spali. Wpakowa³em wszystkie niezbêdne rzeczy jak scyzoryk, kompas, jedzenie i trochê pieniêdzy.
Kraina: Sinnoh
Miasto startowe: Jubilife
Starter:*
Buizel
Cel: Uciec z daleka od rodziców i domu. Wytrenowaæ siln± dru¿ynê.
Pro¶ba do Mnie: W miarê czêste odpisy Gadulec:13862533
Zapozna³em/am siê z tematem O MNIE, w którym opisane s± zasady gry oraz z regulaminem PokeCollect
~ Neku ~
Wiek: 29 Do³±czy³a: 05 Lis 2008 Posty: 1793 Sk±d: Stettin an der Oder
Kontakt:
Wys³any: 29 Wrzesieñ 09, 08:04
Imiê i Nazwisko / ksywka: Moon Koroyuchi
Wygl±d: Czerwone w³osy, br±zowe oczy, czarne ciuchy.
http://i31.tinypic.com/2nc055v.jpg Cechy Charakteru: Nieokre¶lony
Krótki ¿yciorys: (Bardzo krótki, pisany w 1. osobie:)
- Moon, gdzie ty jeste¶ do cholery jasnej!!!
Kurczê, czemu muszê mieæ starsz± siostrê?! Czemu muszê mieæ starsz± siostrê, która jest komandork± w Teamie Galactic?! Mo¿e zacznê od pocz±tku...
Urodzi³am siê w Hearthome City. Matka zmar³a po porodzie, ojca nigdy nie pozna³am. Mn± i moj± starsz± o 3 lata siostr± opiekowa³a siê babcia, lecz zmar³a, gdy mia³am 14 lat. Oczywi¶cie moja przeklêta starsza siostrzyczka, która ju¿ od pewnego czasu znika³a gdzie¶ na d³ugie godziny (Babcia podejrzewa³a, ¿e nale¿y do sekty) wpakowa³a mnie do jakiego¶ Teamu Galactic. Te trzy lata, a¿ do teraz, zwiedza³am Sinnoh jako Kama Sanayuchi. Kiedy zakoñczy³am t± podró¿ i wróci³am do Hearthome, czeka³a na mnie niespodzianka - siostra chcia³a, ¿ebym towarzyszy³a jej w jakiej¶ misji. Zgodzi³am siê.
Kraina: Sinnoh Miasto startowe: Hearthome
Starter: Piplup
Cel: Cel jest bardzo prosty - pokonaæ siostrê.
Pro¶by do Mnie: S±! Chcia³abym mieæ brutaln± grê, w której leje siê du¿o krwi i pistolet. Aha i powinnam ciê uprzedziæ, ¿e jestem s³aba je¶li chodzi o taktyki.
Gadulec: Bardzo rzadko u¿ywany... 5543089 Zapozna³em/am siê z tematem O MNIE, w którym opisane s± zasady gry oraz z regulaminem PokeCollect - podpisano: Inaku¶ - Spamerka PC
Sygnatura użytkownika
Cytat:
Ja siê zastanawiam ValadiN. Ty innych tak wyzywasz a nie dostajesz warnów;o Jeste¶ bogiem?:o ~ wypowied¼ QuerryPassa
Cytat:
[Dzisiaj 11] Nexus DominLoL: co to ten ca³y legwan? czy jest to smaczne ]
Dziêkuje wszystkim osobom na PC, za to, ¿e s±.
Dziêkujê Nenlothowi - za super grê, której chyba nigdy nie zapomnê, rozmowy na GG oraz ogólnie za bycie
Dziêkujê Dominowi - Nie wiem, kiedy odwzajemniê to Premium na dA, ale to by³o wspania³e. Twoja gra równie¿ nie by³a z³a, chocia¿ mia³a wzloty i upadki. No i pisz dalej *w* (bêdê ciê nêkaæ )
Dziêkujê Blue/Belli - tak¿e za grê na PBF, która mo¿e nie by³a d³uga, ale fajnie siê bawi³am
Dziêkujê Poxerowi i Skejtowi - za rozmowy na GG, zaczepki na mordoksi±¿ce, Poxowi dodatkowo za nocne wymiany SMS-ów (które posz³y siê bujaæ wraz z awari± telefonu [*]). By³o super, dziêki ;w;
Dziêkujê te¿ innym osobom, których nie wymieni³am - niestety, jest limit znaków
Kontakt:
Wys³any: 30 Wrzesieñ 09, 17:55
Imiê i Nazwisko / ksywka: Wilku The Gmod
Wygl±d: cz³opczyk w szarej koszulce z diab³em, i czarne spodnie
Cechy Charakteru: m±dry na swój sposób, bystry, umie my¶lec, ale czasami. Interesuje siê pokemonami ptakami i ognistymi.
Kraina: Johto
Miasto startowe: new bark town
Starter: hmm... Gligar(ró¿owiutki!)
Farma jest w krainie: Johto
Cel: miec najlepsz± farmê pokemon i byc najlepszym hodowc±(wiedziec all o pokach)
Pieni±dze, jakie chcesz na rozbudowê farmy:1500$
Pro¶ba do Mnie: odpisuj w miarê szybko.
Gadulec: 5182968
Zapozna³em/am siê z tematem O MNIE, w którym opisane s± zasady gry oraz z regulaminem PokeCollect
ps. wypisa³em siê od barcafana, zobacze jak siê u ciebie gra(chcia³e¶ hodowcê)
kubox22 - Czy ja pisze po japoñsku? Niemiecku? Angieslku? Albo jakim¶ innym k*rwa jêzyku? Widzisz tutaj gdzie¶ zapis na koordynatora? Ja je*ie.. Moze i dostanê ostrze¿enie, ale denerwuje mnie takie co¶, jak ludzie nie potrafi± czytaæ... NIE!
Sygnatura użytkownika
Brak
Ostatnio zmieniony przez GlossyGem 3 Pa¼dziernik 09, 22:42, w ca³o¶ci zmieniany 1 raz
Nie mo¿esz pisaæ nowych tematów Mo¿esz odpowiadaæ w tematach Nie mo¿esz zmieniaæ swoich postów Nie mo¿esz usuwaæ swoich postów Nie mo¿esz g³osowaæ w ankietach Nie mo¿esz za³±czaæ plików na tym forum Mo¿esz ¶ci±gaæ za³±czniki na tym forum
Wymiana buttonami z PokeCollect
Forum wykorzystuje cookies, tak jak ka¿de inne w internecie, w tych samych celach (reklamy, statystyki, ustawienia). Przegl±dark± mo¿esz regulowaæ warunki przechowywania cookies.