'Pokonaæ grawitacjê' – widnia³ napis na jednym z bilbordów w Jotho. Wiedzia³e¶, ¿e to ma jaki¶ zwi±zek z tob±. Mia³e¶ przeczucie, ¿e tutaj wszytko siê zmieni, ¿e uwolnisz siê od starych wspomnieñ. W swojej podró¿y po Jotho musia³e¶ udaæ siê do profesora Elma, on jest tym, u którego wszystko w tym regionie siê zaczyna, pods³ucha³e¶ rozmowê dwóch trenerów w barze.
Nastêpnie ruszy³e¶ w podró¿ do tego zak±tku ziemi, który zowi± New Bark Town. Minê³o kilka dni za nim tam dotar³e¶ przez ten czas uda³o Ci siê dowiedzieæ czego¶ na temat Rocketów. Wiesz, ¿e planuj± stworzyæ pokemona, bêd±cego maszynk± do zabijania.
Przyrzek³e¶ sobie, ¿e nie dasz im skrzywdziæ wiêcej ludzi i odnajdziesz ich.
W New Bark Town...
By³a noc jak tu dotar³e¶ nie mia³e¶ miejsca do spania, by³e¶ sam w tym ma³ym miasteczku. Liczy³e¶ na to, ¿e kto¶ da Ci dach nad g³ow± na tê jedn± noc. Chodzi³e¶ od domu do domu.
Ale ca³y czas ludzie powtarzali tylko:
-NIE! Id¼ do kogo¶ innego u nas nie ma wolnych ³ó¿ek, nie bêdziesz mia³ gdzie spaæ.
Domów nie by³o w tej miejscowo¶ci du¿o, to te¿ w pó³godziny obskoczy³e¶ wszystkie.
Pomy¶la³e¶ sobie 'No nic skoro mnie tu nie chc±, nie by³o mi pisane, tu przybywaæ', w zwi±zku z tym uda³e¶ siê na zachód od tego miasta, do pobliskiego lasku. Tam znalaz³e¶ dom pewnych staruszków, którzy mieli córkê – Blue, jej rodzicami byli Matt i Aika, wychowywali j± jak najlepiej, jednak ona zosta³a cz³onkini± zespo³u Rocket i od tamtego czasu nie odezwa³a siê do nich. Jak im powiedzia³e¶, ¿e chcesz zrobiæ porz±dek z Rocketsami od razu zaprosili Ciê do ¶rodka.
Tam poczêstowali herbat± i sernikiem, bêd±cym specjalno¶ci± Aiki.
Po kolacji zaprowadzili Ciê na górê do pokoju Blue, gdzie spêdzi³e¶ noc w jej ³ó¿ku.
Nastêpnego dnia jak siê obudzi³e¶ podziêkowa³e¶ jej rodzicom za nocleg i uda³e¶ siê do profesora Elma. Jak ju¿ tam dotar³e¶ opowiedzia³e¶ mu swoj± historiê. Spyta³ Ciê czy masz pokemona, ty jednak milcza³e¶. Nastêpnie kiwn±³ rêk±, co znaczy³o chod¼ za mn±. Poszli¶cie do tajemnego podziemnego pokoju, w którym profesor da³ Ci projekt swojego nowego urz±dzenia NeoGearu, bêd±cego po³±czeniem pokedexa i pokenava. Jest tylko jeden problem profesorowi brakuje czê¶ci, które s± rozrzucone po ca³ym Jotho. Zaproponowa³e¶ mu pomoc, bo i tak bêdziesz musia³ przeszukaæ ca³y ten region. Elm da³ Ci te¿ pokeball z Torchikiem, pokemonem, który na ostatnim stadium ewolucji bêdzie na tyle silny, by za³atwiæ ca³y zespó³ R.
Podziêkowa³e¶ mu za to i wyruszy³e¶ w podró¿ po tym malowniczym regionie.
Gdy ju¿ mia³e¶ wychodziæ z miasta, zobaczy³e¶ helikopter, z którego wyskoczyli Rocketsi.
Udali siê do laboratorium...
========
Teraz grê oddajê w twoje rêce.
Mam nadziejê, ¿e wstêp siê podoba :3.
ok, rezygnuje.
mam swoje powody których nie wyjawiê.
Sygnatura użytkownika
'Creditsy ( one tu by³y zawsze, i nie poke, ja nie outujê, prêdzej collect znowu zamkn± ni¿ st±d pójdê ):
Inaka - Powiedzieæ dziêkujê za wszystko to za ma³o. Te rozmowy na GG, gra, ocenianie moich wypocin, tyle tego. Jednak na razie to proste "Dziêkujê" musi wystarczyæ.
Blue - Te rozmowy na GG wci±¿ mam gdzie¶ na dysku zapisane. Mimo ¿e nie ma ciê tutaj do¶æ d³ugo, ja pamiêtam i bêdê pamiêta³.
Maron - Mówicie o nim ró¿ne rzeczy, ja powiem ¿e dziêkujê mu za te nauki których mi udzieli³.
Conquest - Praca pod tob± jest bardzo mi³a. Nawet jak znikniesz bêdê ciê mi³o pamiêta³ za otwarto¶æ i za to ¿e nas s³uchasz.
Afil, Byaku, optic, hyu, jabuko, vapek i ca³a reszta luda - fajnie siê z wami trolowa³o i gnêbi³o pokemana, dowalajcie mu za mnie ]
CHÊTNYCH DO WYMIANY MY¦LI ZAPRASZAM NA GG : 32441748
Nie mo¿esz pisaæ nowych tematów Mo¿esz odpowiadaæ w tematach Nie mo¿esz zmieniaæ swoich postów Nie mo¿esz usuwaæ swoich postów Nie mo¿esz g³osowaæ w ankietach Nie mo¿esz za³±czaæ plików na tym forum Mo¿esz ¶ci±gaæ za³±czniki na tym forum
Wymiana buttonami z PokeCollect
Forum wykorzystuje cookies, tak jak ka¿de inne w internecie, w tych samych celach (reklamy, statystyki, ustawienia). Przegl±dark± mo¿esz regulowaæ warunki przechowywania cookies.