Tutaj znajduj± siê wszystkie dane o farmach, któe maj± hodowcy. Wszytskie dane s± ZAWSZE przesy³ane na PW, wiec gdyby co¶ to od tego jest PW.
Tutaj ka¿dy kto posiada farmê, musi wklepaæ podane przeze mnie dane Jako swój post. Oczywi¶cie bêdê edytowa³ 'farmê' wraz z jej rozwojem.
Co do rozwoju farm. Otó¿ zebrane pieni±dze mo¿ecie wydawaæ na powiêkszanie pola pod uprawê lub ulepszanie przedmiotów/budynków.
Np. Ulepszony Ul pozwala na szybszy trening pokemonów BUG oraz zdobywanie esencji BUG! Ulepszona stodo³a pozwala przechowywaæ wiêcej Pokemonów! :]
Pokemony dziel± siê na 3 dzia³y:
- trening - to te które s± na farmie po to aby biæ LVele
- rozmna¿anie - to te, które s± na farmie w celu pozyskania jajka (nie zdobywaj± LVlów)
- hodowla - to pokemony, które s³u¿± jakiemu¶ celowi (czytaj: wykorzystujesz je) np. Miltank, aby mieæ MooMoo Milk, Combee - miód i wiele innych.
Co do Pokemonów na farmie. Pó¼niej podam listê pokemonów, które na siebie dzi³aj±. Np. Aby mieæ wiêcej miodu nalezy postaraæ siê o Ul na 4 poziomie, jedn± Vespiquen (1 Vespiquen w jednym ulu) oraz 2 Combee (2 Combee to max w ulu). Ale o tym pó¼niej
Hodowcy niech napisza tutaj posta z byle jak± tre¶ci±, ja edytuje waszego posta i wstawiê to co mam ;D
Nie mo¿esz pisaæ nowych tematów Mo¿esz odpowiadaæ w tematach Nie mo¿esz zmieniaæ swoich postów Nie mo¿esz usuwaæ swoich postów Nie mo¿esz g³osowaæ w ankietach Nie mo¿esz za³±czaæ plików na tym forum Mo¿esz ¶ci±gaæ za³±czniki na tym forum
Wymiana buttonami z PokeCollect
Forum wykorzystuje cookies, tak jak ka¿de inne w internecie, w tych samych celach (reklamy, statystyki, ustawienia). Przegl±dark± mo¿esz regulowaæ warunki przechowywania cookies.