Ka¿dy wie do czego s³u¿y ten dzia³.
Kopiujecie to co jest w "ramce". I wype³niacie po znaku ]
Przed wys³aniem kliknijcie PODGL¡D, ¿eby zobaczyæ czy pogrubienie wysz³o tak jak we wzorze, który wype³ni³em. ¬le zrobione zg³oszenia - nie s± wcale oceniane! Zanim siê zapiszesz wejd¼ we wszystkie przyklejone tematy i zapoznaj siê z nimi! Aby po ewentualnym przyjêciu zrobiæ to o co w nich proszê.
Oto formularze:
Trener:
Kod:
[b]Imiê i Nazwisko / ksywka:[/b]
[b]Wiek:[/b]
[b]Wygl±d:[/b]
[b]Cechy Charakteru:[/b]
[b]Kraina:****[/b]
[b]Miasto startowe:[/b]
[b]Starter:*[/b]
[b]Cel:[/b]
[b]Pro¶ba do Mnie: [/b]
[b]Gadulec:[/b]
[i]Zapozna³em/am siê z tematem O MNIE, w którym opisane s± zasady gry oraz z regulaminem PokeCollect[/i]
Hodowca:
Kod:
[b]Imiê i Nazwisko / ksywka:[/b]
[b]Wiek:[/b]
[b]Wygl±d:[/b]
[b]Cechy Charakteru:[/b]
[b]Kraina:****[/b]
[b]Miasto startowe:[/b]
[b]Starter:*[/b]
[b]Farma jest w krainie:**[/b]
[b]Cel:[/b]
[b]Pieni±dze, jakie chcesz na rozbudowê farmy:***[/b]
[b]Pro¶ba do Mnie: [/b]
[b]Gadulec:[/b]
[i]Zapozna³em/am siê z tematem O MNIE, w którym opisane s± zasady gry oraz z regulaminem PokeCollect[/i]
* - Sam mogê Ci wybraæ startera/pomocnika. Musi znajdowaæ siê w RegionDexie. Wiêcej na temat RegionDexu w temacie O MNIE.
** - Farma moze byæ w zupe³nie innym regionie ni¿ Ty, poniewa¿ robisz na niej wszystko poprzez komputer w Centrum pokemon
*** - Podasz za du¿o nie dostaniesz nic, podasz w sam raz dostaniesz.
**** - Gracz wybiera dowolne miasto startowe i dowoln± krainê [Kanto/Johto/Hoenn/Sinnoh
Sygnatura użytkownika
Brak
Ostatnio zmieniony przez GlossyGem 10 Pa¼dziernik 09, 13:41, w ca³o¶ci zmieniany 1 raz
Wiek: 30 Do³±czy³: 10 Maj 2009 Posty: 4027 Sk±d: Wratislavia
Kontakt:
Wys³any: 22 Grudzieñ 09, 10:22
Sorry, ¿e tu piszê.
Podziêkowania Legends- za grê i za wszystkie pogaduszki na GG o Barcy, Yellowcardzie i innych g³upotach; znalaz³em brata, Blue- za grê i za wszelkie zwierzenia; jeste¶ moj± studni±!, Inaka- za twój charakterek, którego wci±¿ nie rozumiem, a bardzo lubiê, MG- za pomoce w MSach i Trade'y, Kojot- za u¶wiadomienie mnie o pewnych rzeczach i chêci convertu, Byakurai- za skajpowanie i Karaoke, i d³uga¶ne gry, Afil- za avatary i grê i za randomowe rozmowy na Skajpie, Poxer, Kowalt, Szymbar, Maron- za grê u mnie by³o/jest bardzo mi³o, i wszelkim innym, którym siê to nale¿y, a ich tutaj nie wymieni³em.
Imiê i Nazwisko / ksywka:£ukasz Wiek:15 Wygl±d:Wysoki, ciemne i d³ugie w³osy, niebieskie oczy, ubrany w czarna bluzê i d¿insy, plecak, pasek na balle Cechy Charakteru:Odwa¿ny, porywczy, waleczny, wierny, przyjacielski Kraina:Johto Miasto startowe:New bark town Starter:Chikorita Cel:zostaæ mistrzem ligi Pokemon Pro¶ba do Mnie:Z³apanie: Riolu, Larvitara i Eevee Gadulec:tak Zapozna³em/am siê z tematem O MNIE, w którym opisane s± zasady gry oraz z regulaminem PokeCollect
Imiê i Nazwisko / ksywka: Neku Blaze "Flame"
Wygl±d: Cechy Charakteru:
Cichy, spokojny, opanowany. Podczas walk jest bezwzglêdny i skupiony. Mimo to jest opiekuñczy, m±dry i potrafi sobie poradziæ w ka¿dej sytuacji.
Kraina:**** Sinnoh
Miasto startowe: Snowpoint City
Starter:* Vulpix " FireFox " Cel:
- Wytrenowaæ siln± dru¿ynê pokemonów
- Zdobyæ wszystkie odznaki, pokonaæ Elitarn± Czwórkê
- Po zdobyciu s³awy - powrót do Snowpoint do rodziny, przyjació³ i jego dziewczyny.
Pro¶ba do Mnie: -
Gadulec:18142092
Zapozna³em/am siê z tematem O MNIE, w którym opisane s± zasady gry oraz z regulaminem PokeCollect
Nie mo¿esz pisaæ nowych tematów Mo¿esz odpowiadaæ w tematach Nie mo¿esz zmieniaæ swoich postów Nie mo¿esz usuwaæ swoich postów Nie mo¿esz g³osowaæ w ankietach Nie mo¿esz za³±czaæ plików na tym forum Mo¿esz ¶ci±gaæ za³±czniki na tym forum
Wymiana buttonami z PokeCollect
Forum wykorzystuje cookies, tak jak ka¿de inne w internecie, w tych samych celach (reklamy, statystyki, ustawienia). Przegl±dark± mo¿esz regulowaæ warunki przechowywania cookies.