|
Czego brakuje wam na stronie ? |
| Autor |
Wiadomość |
Nie odróżnia Berry od Chucka Berry'ego I'am Redi xD

Kontakt:
|
|
|
|
|
Nosi czapkę Asha veee~! *o*

Wiek: 15 Dołączył: 03 Lis 2008 Posty: 253 Otrzymał 1 Rare Candy Skąd: Piotrków Trybunalski
Kontakt:
|
|
|
|
Może dodasz coś związanego z Heart Gold/Soul Silver?
|
|
|
|
|
|
Gapa, gubi PokeBalle tadziu p

Wiek: 11 Dołączył: 13 Lut 2010 Posty: 49 Skąd: Z Kanto syn Jamesa
|
|
|
|
moglibyście dodać kompletną instrukcję do łatki na HG/SS bo mi nie idzie i nowinke kiedy bedzie po ENG HG lub SS a potem dać strone z free downloadem
|
Sygnatura użytkownika
nie ma lepszego od mewtwo potężnego, nie ma gorszego od od arceusa głupiego !!!!
Kim jestem... czym jestem..../?  |
|
|
|
|
HIS POWER LEVEL IS OVER... O Rly?

Wiek: 14 Dołączył: 01 Lis 2008 Posty: 2701 Otrzymał 120 Rare Candy Skąd: z łóżka XD
|
|
|
|
HG/SS w marcu, więc niedługo a na forum jest spatchowana wersja obu romów, więc nie narzekaj, poszukaj.
a jeszcze jedno, zawsze dajemy ( przynajmniej ja) free download.
|
|
|
|
|
|
Szpaner Junior Admin

Wiek: 16 Dołączył: 16 Lis 2008 Posty: 932 Otrzymał 7 Rare Candy
Kontakt:
|
|
|
|
Mi brakuje niusów i artykułów z Polskiego poletka, np. o Tazo, PL kartach, pokezabawkach, emisjach filmów kinowych. Owszem, tego to nawet nie było na starych stronach z lat 2004-06, ale co mnie obchodzą rzeczy które mają japończycy, czy Amerykanie ? Dla mnie PL strona, winna nie przepisywać zagraniczne strony, ale zajmować się Polskim Pokemonem. A o tym można było pisać zawsze, nawet bez obecnej codziennej emisji w TV. BTW nigdy w Polsce się nie zdarzyło, aby w jakimś miesiącu, gdzieś pokemony nie leciały, bo nawet jak 2 lata temu Poki schodziły z TV4, to zaraz Cinemax puszczał film 1 i 2, dopóki Jetix nie przywrócił emisji w grudniu
|
|
|
|
|
|
|
|