Nie nie pochwalê siê i ka¿demu to odradzam, zdecydowana wiêkszo¶æ osób potem ocenia u¿ytkownika na podstawie tego jak wygl±da a nie tego jaki jest, dlatego nie licz(cie) na to
W±tpie, na innym forum (forum.gtasite.pl tam czêsto siedze) jest taki temat i ma ponad 20 stron, uczêszczaj± tam nawet admini...
Nie nie pochwalê siê i ka¿demu to odradzam, zdecydowana wiêkszo¶æ osób potem ocenia u¿ytkownika na podstawie tego jak wygl±da a nie tego jaki jest, dlatego nie licz(cie) na to
W±tpie, na innym forum (forum.gtasite.pl tam czêsto siedze) jest taki temat i ma ponad 20 stron, uczêszczaj± tam nawet admini...
Przynajmniej wyjdzie na jaw, to ile lat maj± u¿ytkownicy, którzy nie podaj± wieku.
A co nam to da? Po zachowaniu wiêkszo¶ci aktywnych u¿ytkowników ka¿dy dla mnie ma na wyj¶ciu 12 lat, chyba ¿e b³y¶nie czym¶ albo po prostu bêdzie siê normalnie zachowywa³, XaroX by³ m³ody a dorównywa³ psychicznemu rozwojowi 3-cio gimnazjali¶cie (nawet liceali¶cie powiedzia³bym), i ju¿ siê zaczyna pierwsza faza oceniania po wygl±dzie "mhm wygl±da na 13 lat pewnie jest nubem"
mojej mordzi nie dam bo poco mam was straszyæ a paszcze mam tak± ¿e jak mi rodzinka przed ³ó¿kiem powiesi³a lustro to w nocy ma³o na zawa³ nie pad³em
a osobi¶cie jestem przeciwny zdjêciom je¶li osobê zna tylko online to siê j± traktuje jako¶ tak jak równego wiekiem sobie a jak siê wie ¿e jest m³odszy(a) to od razu rozmowy staj± siê mniej lu¼ne :/
Taaaa.... McDonald - mój drugi domek A propos tematu, ja wolê ¿eby by³o wiadomo jak wygl±da user, ale taki którego dobrze znamy i wiem jaki ma charakter, a nie "O_o ten nowy ma ze 11 lat, to jaki¶ n00bek"
(bo¿e, dlaczego)
Ostatnio zmieniony przez Poxer 21 Grudzieñ 13, 14:38, w ca³o¶ci zmieniany 1 raz
Nie mo¿esz pisaæ nowych tematów Nie mo¿esz odpowiadaæ w tematach Nie mo¿esz zmieniaæ swoich postów Nie mo¿esz usuwaæ swoich postów Nie mo¿esz g³osowaæ w ankietach Nie mo¿esz za³±czaæ plików na tym forum Mo¿esz ¶ci±gaæ za³±czniki na tym forum
Wymiana buttonami z PokeCollect
Forum wykorzystuje cookies, tak jak ka¿de inne w internecie, w tych samych celach (reklamy, statystyki, ustawienia). Przegl±dark± mo¿esz regulowaæ warunki przechowywania cookies.