Temat powstal w celu czystej reklamy A tak serio, zainspirowany Wurmple Challenge w ruby/emerald/sapphire, gdzie pewien pan przeszedl cala gre - ubil wszystkie legendarne JEDNYM pokiem, slabiutkim Wurmple. Naszla mnie mysl, czy by nie zrobic Hoothoot only w shiny goldach. Z racji tego ze uwielbiam serie johto, mam swietnego hacka.. wzialem sie do roboty. Bede upal 1-2 filmy dziennie w miare mozliwosci.
Co do orginalnego projektu goscia od Wurmple:
http://www.youtube.com/watch?v=TyInmeVJTlA
Tutaj lapal Kyogre, po wpisaniu wurmple challenge jest tych filmow pelno.
Mam nadzieje ze moj prawie-nie-do-zrobienia pomysl spodoba sie fanom serii pokemon :f
ps. To bedzie za.. ciezkie, HH jest cholernie slaby. Zigzagonem by bylo 800x latwiej, bo moze sie nauczyc znacznej czesci atakow :c
Niestety aktualnie sam nie wiem co z tego wyjdzie, wyciek roma z Soul Silver kusi. Dodatkowo mam buga w Shiny Goldach - Elm sie do mnie nie odezwal, teraz sam nei wiem co robic :c
Nie mo¿esz pisaæ nowych tematów Nie mo¿esz odpowiadaæ w tematach Nie mo¿esz zmieniaæ swoich postów Nie mo¿esz usuwaæ swoich postów Nie mo¿esz g³osowaæ w ankietach Nie mo¿esz za³±czaæ plików na tym forum Nie mo¿esz ¶ci±gaæ za³±czników na tym forum
Wymiana buttonami z PokeCollect
Forum wykorzystuje cookies, tak jak ka¿de inne w internecie, w tych samych celach (reklamy, statystyki, ustawienia). Przegl±dark± mo¿esz regulowaæ warunki przechowywania cookies.