Witam - Mnie ju¿ raczej znacie ale mojego k³opotu nie :P
Otó¿ tak -
Chcia³em za³o¿yæ sobie forum, ale nie wiem za bardzo jak...
Czy lepiej ¿ebym zrobi³ sobie na ,,darmowych'' czy jako¶ tak czy nie ?
A i jeszcze jedno
Podobno na NEOSTRADZIE nie mo¿na odpaliæ Forum... czy to prawda ?
I zaraz us³yszê -
Google nie gryzie :P
Bo raczej Domin nie zrobi³ to tym FAQsa
Sygnatura użytkownika
Ich bin eine
Jak co¶ to ³apaæ mnie na steamie. Nick: afil7
Witam - Mnie ju¿ raczej znacie ale mojego k³opotu nie :P
Otó¿ tak -
Chcia³em za³o¿yæ sobie forum, ale nie wiem za bardzo jak...
Czy lepiej ¿ebym zrobi³ sobie na ,,darmowych'' czy jako¶ tak czy nie ?
A i jeszcze jedno
Podobno na NEOSTRADZIE nie mo¿na odpaliæ Forum... czy to prawda ?
I zaraz us³yszê -
Google nie gryzie :P
Bo raczej Domin nie zrobi³ to tym FAQsa
Na darmowcu jak nazwa wskazujê forum jest za darmo, co znaczy ¿e nie bêdziesz musia³ p³aciæ. Ja bym ci w³a¶nie t± opcje poleca³.
Jak siê zdecydujesz na darmowca to tu masz link darmowiec
Sygnatura użytkownika
*Had to be me. Someone else might have gotten it wrong*
Da siê jak widaæ w koñcu jeste¶ na forum za³o¿yæ tez siê da nie wiem kto ci takie brednie naopowiada³ albo z sk±d ty te brednie wymy¶li³e¶?
Wszystko ma swoj± granicê
Przestañ spamiæ dziêki tobie ludzie my¶l± ze PC ma tylko do zaoferowania dawnolad
Czy to prawda ¿e nie da siê odpaliæ forum na Neostradzie ?
A co ma twój dostawca Internetu, do tego co robisz w necie ?
Ja ze swej strony polecam cba.pl << Kiedy¶ testowa³em przez ok. 2 mies. i jest dobry. Tylko, ¿e tam siê wszystko wgrywa przez FTP, wiêc w twoim przypadku pozostaje formularzyk na dbv.pl czy fora.pl...
Dobre to to do zabawy, nie do powa¿nych zastosowañ ( chocia¿ nie, mitlavion zrobi³ na dbv.pl tak± stronê, ¿e w ¿yciu bym siê nie domy¶li³, ¿e wszystko zrobi³ bez dostêpu do FTP ).
Sygnatura użytkownika
<<< Wyprodukowano na moje zlecenie przez DominLoL Corp.
PPS: By³em redaktorem na Pokemon Valhalli (2008 - 14 listopad 2009 oraz 23 grudzieñ 2010 - styczeñ 2011) i ¶p. PokeSerwis.pl (2009-10). Adminem na ¶p. PokeMedia (2006-08), ¶p. PokemonPowrót (2008), ¶p. PokeShadow (2008), ¶p. PokePlanet2 (2008), ¶p. PokemonMasters (2009), ¶p. PokemonBeta (2009), ¶p. PokeLand (2009-10) i innych mniejszych. W latach 2009-10 kierowa³em popularnym forum ¶p. PokeRang, a od 28 lipca 2010 do 31 listopada 2011 r. by³em Pomocnikiem (dzia³y o Anime i PPS) na Pokemon Valhalla Forum (PVF). W 2011 r. reaktywowa³em stronê Pokemons, któr± opu¶ci³em 31 listopada 2011 r.. Na PokeCollect od 2009 r. (z przerwami kilkumiesiêcznymi) jestem adminem.
Biorê sobie do serca tylko jeden zwyczaj Amerykanów - chwalenie siê na potêgê. Widocznie to dzia³a, skoro s± potêg±. ¦wiêta Trójca : Daru, AtoMan i PokeMan - walcz± o Polski dubbing Pokemon.
Relacja z wizyty delegacji (m in. ja) Pokemon Valhalli na polskich nagraniach 11 sezonu Pokemon. >>http://pokemony.com/pokem...polskiej-wersji
Linki podane w sygnaturce, s³u¿± jedynie celom informacyjnym i edukacyjnym.
Da siê jak widaæ w koñcu jeste¶ na forum za³o¿yæ tez siê da nie wiem kto ci takie brednie naopowiada³ albo z sk±d ty te brednie wymy¶li³e¶?
Wszystko ma swoj± granicê
Przestañ spamiæ dziêki tobie ludzie my¶l± ze PC ma tylko do zaoferowania dawnolad
Po 1 to moich 5 kolegów.... lub 6
Nie mog³o odpaliæ forum na TP :P
wiêc moglem nie byæ....
(serio spamie ? kurcze a ja tylko prosi³em o Pomoc :/)
Sygnatura użytkownika
Ich bin eine
Po 1 to moich 5 kolegów.... lub 6
Nie mog³o odpaliæ forum na TP :P
Bo mo¿na odpaliæ forum na Neostradzie, czyli na swoim kompie, tylko po co ? To niebezpieczne i niewygodne. Postawienie forum na TP, to na swoim kompie. Chyba nikt tak nie robi i po ludzku wykorzystuje do tego serwery (hosting) czy darmówki typu pun.pl
Sygnatura użytkownika
<<< Wyprodukowano na moje zlecenie przez DominLoL Corp.
PPS: By³em redaktorem na Pokemon Valhalli (2008 - 14 listopad 2009 oraz 23 grudzieñ 2010 - styczeñ 2011) i ¶p. PokeSerwis.pl (2009-10). Adminem na ¶p. PokeMedia (2006-08), ¶p. PokemonPowrót (2008), ¶p. PokeShadow (2008), ¶p. PokePlanet2 (2008), ¶p. PokemonMasters (2009), ¶p. PokemonBeta (2009), ¶p. PokeLand (2009-10) i innych mniejszych. W latach 2009-10 kierowa³em popularnym forum ¶p. PokeRang, a od 28 lipca 2010 do 31 listopada 2011 r. by³em Pomocnikiem (dzia³y o Anime i PPS) na Pokemon Valhalla Forum (PVF). W 2011 r. reaktywowa³em stronê Pokemons, któr± opu¶ci³em 31 listopada 2011 r.. Na PokeCollect od 2009 r. (z przerwami kilkumiesiêcznymi) jestem adminem.
Biorê sobie do serca tylko jeden zwyczaj Amerykanów - chwalenie siê na potêgê. Widocznie to dzia³a, skoro s± potêg±. ¦wiêta Trójca : Daru, AtoMan i PokeMan - walcz± o Polski dubbing Pokemon.
Relacja z wizyty delegacji (m in. ja) Pokemon Valhalli na polskich nagraniach 11 sezonu Pokemon. >>http://pokemony.com/pokem...polskiej-wersji
Linki podane w sygnaturce, s³u¿± jedynie celom informacyjnym i edukacyjnym.
nie masz takiego wra¿enia ¿e co¶ znowu zrobi³e¶ nie tak jak trzeba?
Sygnatura użytkownika
'Creditsy ( one tu by³y zawsze, i nie poke, ja nie outujê, prêdzej collect znowu zamkn± ni¿ st±d pójdê ):
Inaka - Powiedzieæ dziêkujê za wszystko to za ma³o. Te rozmowy na GG, gra, ocenianie moich wypocin, tyle tego. Jednak na razie to proste "Dziêkujê" musi wystarczyæ.
Blue - Te rozmowy na GG wci±¿ mam gdzie¶ na dysku zapisane. Mimo ¿e nie ma ciê tutaj do¶æ d³ugo, ja pamiêtam i bêdê pamiêta³.
Maron - Mówicie o nim ró¿ne rzeczy, ja powiem ¿e dziêkujê mu za te nauki których mi udzieli³.
Conquest - Praca pod tob± jest bardzo mi³a. Nawet jak znikniesz bêdê ciê mi³o pamiêta³ za otwarto¶æ i za to ¿e nas s³uchasz.
Afil, Byaku, optic, hyu, jabuko, vapek i ca³a reszta luda - fajnie siê z wami trolowa³o i gnêbi³o pokemana, dowalajcie mu za mnie ]
CHÊTNYCH DO WYMIANY MY¦LI ZAPRASZAM NA GG : 32441748
Ostatnio zmieniony przez DominLoL 2 Sierpieñ 13, 22:20, w ca³o¶ci zmieniany 1 raz
Jako autor tego tematu mogê jasno i klarownie stwierdziæ, ¿e "odkop" PokeMana, nie polepszy³ mi ¿ycia, a raczej zrobi³ da-fuq, ¿e zosta³o mi wyci±gniête pytanie z czasów, kiedy mleko mi pod nosem wisia³o, czy tam sp³ywa³o.
Sygnatura użytkownika
Ich bin eine
Nie mo¿esz pisaæ nowych tematów Nie mo¿esz odpowiadaæ w tematach Nie mo¿esz zmieniaæ swoich postów Nie mo¿esz usuwaæ swoich postów Nie mo¿esz g³osowaæ w ankietach Nie mo¿esz za³±czaæ plików na tym forum Mo¿esz ¶ci±gaæ za³±czniki na tym forum
Wymiana buttonami z PokeCollect
Forum wykorzystuje cookies, tak jak ka¿de inne w internecie, w tych samych celach (reklamy, statystyki, ustawienia). Przegl±dark± mo¿esz regulowaæ warunki przechowywania cookies.