POKECOLLECT.net.pl - Oficjalne forum strony DomixPokemon.pl
Zarejestruj
Zaloguj

Poprzedni temat «» Nastêpny temat
Przesuniêty przez: PokeMan
9 Lipiec 12, 09:28
Co was denerwuje ?
Autor Wiadomo¶æ
Joga
Pewnie nie zna PokeMana

Do³±czy³: 04 Sie 2009
Sk±d: Sinnoh
Wys³any: 25 Sierpieñ 09, 20:13   

Najbardziej mnie wkurza moment w którym zespó³ R wymawia swoje motto wtedy mnie normalnie szlak trafia!!!!I jeszcze pikachu,zrobili z niego jakiego¶ (kata) na poki, z wszystkimi wygrywa normalnie jak by to by³a jaka¶ Giratina a jej przeciwnikami by by³ Weedle.

Sygnatura użytkownika

Kunek 
Pewnie nie zna PokeMana
:D

Do³±czy³: 05 Sie 2009
Wys³any: 26 Sierpieñ 09, 11:04   

Joga napisa³/a:
Najbardziej mnie wkurza moment w którym zespó³ R wymawia swoje motto wtedy mnie normalnie szlak trafia!!!!I jeszcze pikachu,zrobili z niego jakiego¶ (kata) na poki, z wszystkimi wygrywa normalnie jak by to by³a jaka¶ Giratina a jej przeciwnikami by by³ Weedle.

Zgadzam siê xD To mnie dobija... Kiedy¶ musia³em ¶ciszaæ g³os w telewizorze bo nie mog³em wytrzymaæ -_- . Ale chyba jeszcze bardziej wkurza mnie to ,,wzdychanie'' Paula (Shinji)... Ci±gle mówi : ,, Hym '' (nie wiem jak to okre¶liæ :paranoja: ) z tak± wkurzaj±c± pogard±. Druga rzecz, która mnie wkurza to niezdarno¶æ Asha... Po wielu latach nauczy³ by siê czego¶ w przeciwieñstwie do Garego :arr: .

PokeZiom 
Pewnie nie zna PokeMana

Do³±czy³: 16 Cze 2009
Sk±d: PG
Kontakt:
Wys³any: 26 Sierpieñ 09, 20:03   

ja sie ciesze ze w nowym jetixie czyli disney xd beda digimony :) ale co do pokow to mogliby je zresetowac po zakonczeniu emisji wymiaru walki czyli puscic od 1 serii

Sygnatura użytkownika

Byakurai 
Potrafi spojrzeæ Brockowi w oczy |D
Bear wants justice

Do³±czy³: 14 Sie 2009
Sk±d: z Rudy ¦l±skiej
Wys³any: 26 Sierpieñ 09, 20:05   

PokeZiom napisa³/a:
ja sie ciesze ze w nowym jetixie czyli disney xd beda digimony :) ale co do pokow to mogliby je zresetowac po zakonczeniu emisji wymiaru walki czyli puscic od 1 serii

A sk±d wiesz ¿e bêd± digimony wszystkie seriale s± napisane na ich stronie a digimonów tam brak.

http://www.disneyxdcenter.pl/ ich strona gdzie jest opis seriali.

Sygnatura użytkownika

*Had to be me. Someone else might have gotten it wrong*

Ich bin eine :zombie:

PokeZiom 
Pewnie nie zna PokeMana

Do³±czy³: 16 Cze 2009
Sk±d: PG
Kontakt:
Wys³any: 26 Sierpieñ 09, 20:07   

widzialem ale pisalem z kumplem z neta i podobno beda ale sam nie jestem pewien

Sygnatura użytkownika

Byakurai 
Potrafi spojrzeæ Brockowi w oczy |D
Bear wants justice

Do³±czy³: 14 Sie 2009
Sk±d: z Rudy ¦l±skiej
Wys³any: 26 Sierpieñ 09, 20:25   

Poczytaj z tego linku co ci przes³a³em.

Sygnatura użytkownika

*Had to be me. Someone else might have gotten it wrong*

Ich bin eine :zombie:

Scyther 
Pewnie nie zna PokeMana

Do³±czy³: 05 Sie 2009
Sk±d: Warszawa
Kontakt:
Wys³any: 31 Sierpieñ 09, 10:15   

mnie najbardziej wnerwia zespó³ R, obietnica Asha jak tak sie zarzeka³ ¿e z³apie wszystkie pokemony a w 1 serii z³apa³ kilkana¶cie, to ¿e Ash nie mia³ ¿adnego bardzo silnego pokemona oprócz charizarda którego i tak zostawi³...
(móg³ by z³apaæ jak±¶ legende:D)
I jeszcze jedno a mianowicie Gary. Mo¿e i by³ zarozumia³y ale by³ ¶wietnym trenerem i szczerze mówi±c to lubie go nawet bardziej od asha
szkoda ¿e zrezygnowa³ z zostania mistrzem pokemon

Sygnatura użytkownika
Je¶li masz jaki¶ problem z gr± Pokemon Fire Red pisz na gg 1061360 (czêsto niewidoczny)

James18 
Powoli siê wkrêca
James18

Do³±czy³: 15 Lis 2009
Sk±d: z Be³chatowa
Kontakt:
Wys³any: 22 Grudzieñ 09, 20:21   

Zespó³ R - motto jednak trochê przestarza³e i to ci±g³e Zespó³ R znowu b³ysn±³ !!!! Tak w ogóle to gdzie oni lec± ???
Ale czasem te¿ Ash kóry zachowuje siê jak dziecko. Z pokazami to chocia¿ zrobili ¿e Dawn 2 razy nie przesz³a do 2 rundy, mogliby zrboiæ ¿e Ash z którym¶ liderem poradzi sobie gdzie¶ za 5 razem. Bo najwiêcej to bylo za 2 razem.

[ Dodano: 22 Grudzieñ 09, 22:15 ]
A i denerwuje mnie te¿ ¿e Ash prawie wszystkie walki wygrywa a jak przyjdzie Liga to klapa i mu nie idzie.

Sygnatura użytkownika

Inaka 
My¶li, ¿e jest PRO
SnazzyShipper

Do³±czy³a: 05 Lis 2008
Sk±d: Stettin an der Oder
Kontakt:
Wys³any: 23 Grudzieñ 09, 08:16   

Uj, ale siê rozpiszê...

Zbyt ma³o niebezpiecznych odcinków. Wiem, ¿e Pokemon to anime dla ma³ych dzieci, ale brak wiêkszej ilo¶ci takich odcinków z np. Hunter J, TG mnie do³uje.

Pikach (Ja nie piszê Pikacz, tylko Pikach). Jego ataki to: Piorun, Elektroakcja, Stalowy Ogon i Szybki atak. Moveset ma BAARDZOOOO przesadzony, poziom zreszt± te¿.

Asz Keczam z Alabastii... Wieczny dziesiêcioletni ch³opczyk, który powinien mieæ ok. 22 lata. Bosh. Na dodatek oddaje swoje najlepsze Pokemony komu¶ innemu (Tak by³o z Gilscorem, Charizardem, Squirtlem itd.)

Sygnatura użytkownika
Cytat:
Ja siê zastanawiam ValadiN. Ty innych tak wyzywasz a nie dostajesz warnów;o Jeste¶ bogiem?:o ~ wypowied¼ QuerryPassa

Cytat:
[Dzisiaj 11] Nexus DominLoL: co to ten ca³y legwan? czy jest to smaczne ]

Dziêkuje wszystkim osobom na PC, za to, ¿e s±.
Dziêkujê Nenlothowi - za super grê, której chyba nigdy nie zapomnê, rozmowy na GG oraz ogólnie za bycie xD
Dziêkujê Dominowi - Nie wiem, kiedy odwzajemniê to Premium na dA, ale to by³o wspania³e. Twoja gra równie¿ nie by³a z³a, chocia¿ mia³a wzloty i upadki. No i pisz dalej *w* (bêdê ciê nêkaæ xD )
Dziêkujê Blue/Belli - tak¿e za grê na PBF, która mo¿e nie by³a d³uga, ale fajnie siê bawi³am xD
Dziêkujê Poxerowi i Skejtowi - za rozmowy na GG, zaczepki na mordoksi±¿ce, Poxowi dodatkowo za nocne wymiany SMS-ów (które posz³y siê bujaæ wraz z awari± telefonu [*]). By³o super, dziêki ;w;
Dziêkujê te¿ innym osobom, których nie wymieni³am - niestety, jest limit znaków -_-

Blue 
Powoli siê wkrêca

Do³±czy³a: 13 Gru 2009
Kontakt:
Wys³any: 24 Grudzieñ 09, 12:01   

Co mnie denerwuje? ¯e Ash nadal jest takim rozpuszczonym bachorem i s³ucha siê pokemonów. Podobnie jak Inaku¶ napisa³a.. Pikachu ma po prostu zbyt przes³odzone ataki.. Zawiod³o mnie ¿e nie ma wogóle w±tków z Garym.. Mo¿e by czego¶ Asha nauczy³..

Sygnatura użytkownika
Podziêkowania

Nenloth- za wszystko, za nasze wspólne rozmowy na GG, plotki i inne zabawne fikusy. Mogê ci wszystko powiedzieæ ze wszystkiego siê zwierzyæ. :*

Legends - tobie te¿ siê nale¿y choæby za wspólne chêci przeróbki forum. No i za te gadki na GG :*

Vabi i Drago - Was pierwszych pozna³am. Vabi za nasze rozmówki na GG :D Drago za ca³okszta³t :*

DominLol - Tu jest za co dziêkowaæ. Porady dotycz±ce gier itp. ale te¿ bardziej osobiste rozmowy. Korektorowanie PZG, i jedna ma³a rzecz, której nigdy nie zapomnê :*

Wy¶wietl posty z ostatnich:   
Nie mo¿esz pisaæ nowych tematów
Nie mo¿esz odpowiadaæ w tematach
Nie mo¿esz zmieniaæ swoich postów
Nie mo¿esz usuwaæ swoich postów
Nie mo¿esz g³osowaæ w ankietach
Nie mo¿esz za³±czaæ plików na tym forum
Mo¿esz ¶ci±gaæ za³±czniki na tym forum
Dodaj temat do Ulubionych
Wersja do druku

Skocz do: