Fan fick jeszcze z mojego starego forum
PokeStory
Odcinek 1
Tytu³:Wybór poka
Gdzie¶ daleko w Hed town:
-Raiden,kto¶ puka do drzwi mo¿esz otworzyæ?-wo³a mama
-Ju¿ mamo
-Dzieñ dobry ty jeste¶ Raiden?
-Tak,a co¶ siê sta³o?
-Jestem Profesor Lidl i chcia³em ci daæ pierwszego pokemona.
-A jaki bêdzie?-Pyta Raiden
-Mo¿esz sobie wybra z tych trzech:
-Poliwag,Pikachu lub Pigey.
-Ja bym chcia³ yyyy....mo¿e Pik........Pig........Poliwaga
-Dobrze jest twój i masz tu jeszcze Pokedex,Pokenav i 5x Pokeball.
-Spytam siê mamy czy mogê wyruszyæ w podró¿
-Tak synku mo¿esz
Odcinek 2
Tytu³: Pierwsza Walka
Route 1:
Raiden wyruszy³ w podró¿ ze swoim Poliwagiem i spotka³ Treecko
-Poliwag b±belki potem tackle-Krzyczy Raiden
Treecko pada i siê podnosi.
Poliwag os³abi³ mocno Treecko
-Id¼ Pokeball-Krzyczy Raiden
1......................
2...........................
3..............................
Pokeball przesta³ siê ruszaæ i Raiden zdoby³ nowego poka i poszed³ do PC tam ujrza³ nieznajomego który ukrad³ pokemona Rey'owi i Ray'owi.Raiden pobieg³ za nim i wpad³ w wielk± dziurê.
-Ale boli-Mówi Raiden
-Ty te¿ tu wpad³e¶?-Mówi jaki¶ kole¶
-Tak a kim ty jeste¶?
-Jestem Kowalt a ty?
-Ja jestem Raiden.
-Chcesz ze mn± podró¿owaæ?-pyta Raiden
-No jasne ¿e tak.
-Tylko jak st±d wyjdziemy?
-Mam plan.Id¼ Pidgeotto i wyci±gnij nas z t±d-Mówi kowalt
-Masz Pidgeotto?-pyta Raiden
-No jasne od profesora Lidla.
-A ja od niego mam Poliwaga.
Po wydostaniu:
-Kowalt musimy odszukaæ kolesia z teamu Wind on ukrad³ poki Ray'owi i Rey'owi.
-No dobra Raiden
Odcinek 3
Tytu³:Trzêsienie ziemi
Lektor :P :
Po wydostaniu Raiden i Kowalt szli w stronê nastêpnego miasta,tam gdzie pobieg³ nieznajomy
-No i ³adnie, rozwidlenie dróg-powiedzia³ Raiden
-W któr± stronê idziemy??-spyta³ Kowalt
-Mo¿e spytamy siê tamtego go¶cia?
-Niech ci bêdzie
-Prze pana widzia³ pan jakiego¶ faceta uciekaj±cego z 2 pokeballami?-Spyta³ Raiden
-Czy widzia³em Paw³a Bro¿ka?Widzia³em w telewizji!
-O ¿al idziemy w lewo-krzykn±³ Kowalt
-Pigeotto wyjd¼ i szukaj go z lotu ptaka
2 minuty pó¼niej
-Pig,Pig
-Chyba znalaz³-powiedzia³-Raiden
£ubudu<trzêsienie ziemi>
-AA co to by³o?-Zapyta³ siê Kowalt
-Nie wiem, to chyba trzêsienie ziemi!!
Nagle w ziemi zrobi³a siê wielka dziura z której wyszed³ Heatran
-Co to za pokemon??
Dex:
Brak informacji
-W pokedexie nie ma informacji na jego temat
-Jak to mo¿liwe
-Chyba nie obejdzie siê bez walki-powiedzia³ Kowalt
-Id¼ Poliwag, id¼ Pigeotto-wykrzyczeli
-Poliwag b±belki
-Piegeotto wichura
Heatran jednak unik±³ ataków i zaatakowa³ dwóch naraz
Po ataku Heatrana poliwag i pigeotto padli na ziemiê a on wkopa³ siê w ziemiê, a nasi
bohaterowie pobiegli do pokecenter i tam zobaczyli nieznajomego
-Kowalt ty ulecz poki a ja go z³apie
-Ok
Po tych s³owach Raiden pobieg³ do mê¿czyzny w niebieskim stroju i rzuci³ siê na niego
Co siê sta³o dalej? Dowiecie siê w nastêpnym odcinku PokeStory
Nawet fajny ten Fan Fick, tylko strasznie krótki gdyby¶ mo¿e d³u¿ej po¶wiêci³ mu czas to by³ by lepszy.Wiêc po¶wiêæ mu wiêcej czasu a bêd± fajne komenty :mrgreen: .
Ps.Móg³bym siê w tym Fan Ficku znale¼æ?( To ja Kamilox, tylko zmieni³em nick. )
Nawet fajny ten Fan Fick, tylko strasznie krótki gdyby¶ mo¿e d³u¿ej po¶wiêci³ mu czas to by³ by lepszy.Wiêc po¶wiêæ mu wiêcej czasu a bêd± fajne komenty :mrgreen: .
Ps.Móg³bym siê w tym Fan Ficku znale¼æ?( To ja Kamilox, tylko zmieni³em nick. )
Jupi Kamilox powróci³ czasu to ja za bardzo nie mam wiêc fan fick bêdzie wychodzi³ co tydzieñ lub nawet co 3 dni(jak znajdê czas).Kamilox mo¿esz wyst±piæ,mo¿e nawet w nastêpnym odcinku.
Pokeball przesta³ siê ruszaæ i Raiden zdoby³ nowego poka i poszed³ do PC tam ujrza³ kolesia z Teamu Wind który ukrad³ pokemona Rey'owi i Ray'owi.Raiden pobieg³ za nim i wpad³ w wielk± dziurê.
Ci±g dalszy nast±pi.
Jak to zle brzmi, moglbys to czyms zastapic np nieznajomy. Po drugie, brak spacji po znakach interpunkcyjnych, tekst sie zlewa przez co zle sie go czyta.
Minusy:Moim zdaniem akcja dzieje siê troche za szybko,a w zdaniach brakuje znaków interpunkcyjnych.Wszystko zaczynasz od - .Praktycznie nie ma tu opisów(wiem ¿e nie masz czasu).To jest moje zdanie.
Plusy:Fajne imie (Lidl jest tani ).Ciekawy pomys³.
Sygnatura użytkownika
*tekst jest zbyt g³upi by¶ móg³ go zobaczyæ*
Pikaczops-znany jako Tonic,Kur** i Pikaczops
*tam pisze kurka*
Ja bym nawet tego opowiadaniem nie nazwa³...prawie same dialogi...
To nie fan fic, raczej fan short
Sygnatura użytkownika
<<< Wyprodukowano na moje zlecenie przez DominLoL Corp.
PPS: By³em redaktorem na Pokemon Valhalli (2008 - 14 listopad 2009 oraz 23 grudzieñ 2010 - styczeñ 2011) i ¶p. PokeSerwis.pl (2009-10). Adminem na ¶p. PokeMedia (2006-08), ¶p. PokemonPowrót (2008), ¶p. PokeShadow (2008), ¶p. PokePlanet2 (2008), ¶p. PokemonMasters (2009), ¶p. PokemonBeta (2009), ¶p. PokeLand (2009-10) i innych mniejszych. W latach 2009-10 kierowa³em popularnym forum ¶p. PokeRang, a od 28 lipca 2010 do 31 listopada 2011 r. by³em Pomocnikiem (dzia³y o Anime i PPS) na Pokemon Valhalla Forum (PVF). W 2011 r. reaktywowa³em stronê Pokemons, któr± opu¶ci³em 31 listopada 2011 r.. Na PokeCollect od 2009 r. (z przerwami kilkumiesiêcznymi) jestem adminem.
Biorê sobie do serca tylko jeden zwyczaj Amerykanów - chwalenie siê na potêgê. Widocznie to dzia³a, skoro s± potêg±. ¦wiêta Trójca : Daru, AtoMan i PokeMan - walcz± o Polski dubbing Pokemon.
Relacja z wizyty delegacji (m in. ja) Pokemon Valhalli na polskich nagraniach 11 sezonu Pokemon. >>http://pokemony.com/pokem...polskiej-wersji
Linki podane w sygnaturce, s³u¿± jedynie celom informacyjnym i edukacyjnym.
Uuu. Jest tam mój nick. I to jeszcze z czasów gdy pisa³em go du¿± literk±. Tak swoj± drog± ciekawe co teraz nasz Raiden porabia. Pamiêtam jego wcze¶niejszy nick. To by³o co¶ w stylu Gomaxku.
Wszystkie postacie wystêpuj±ce w tym opowiadanku to prawdziwi userzy. Pamiêtam ile by³o problemów z Rayem i Reyem. Czêsto siê mylili¶my a oni robili czasem z tego problemy. Do tego byli s±siadami. Znowu mnie nostalgia z³apa³a kurde maæ.
Nie mo¿esz pisaæ nowych tematów Nie mo¿esz odpowiadaæ w tematach Nie mo¿esz zmieniaæ swoich postów Nie mo¿esz usuwaæ swoich postów Nie mo¿esz g³osowaæ w ankietach Nie mo¿esz za³±czaæ plików na tym forum Nie mo¿esz ¶ci±gaæ za³±czników na tym forum
Wymiana buttonami z PokeCollect
Forum wykorzystuje cookies, tak jak ka¿de inne w internecie, w tych samych celach (reklamy, statystyki, ustawienia). Przegl±dark± mo¿esz regulowaæ warunki przechowywania cookies.