POKECOLLECT.net.pl - Oficjalne forum strony DomixPokemon.pl
Zarejestruj
Zaloguj

Poprzedni temat «» Nastêpny temat
Otwarty przez: Drago
24 Grudzieñ 11, 18:19
Video Poradnik do HG/SS-Ankieta

Czy chcesz ¿eby na forum by³ Video-Poradnik do HG/SS?
Tak
83%
 83%  [ 15 ]
Nie
16%
 16%  [ 3 ]
G³osowañ: 18
Wszystkich G³osów: 18

Autor Wiadomo¶æ
DominLoL 
Szlachta Collectowa
Stary, a nowy

Do³±czy³: 01 Lis 2008
Sk±d: Z internetów
Kontakt:
Wys³any: 19 Sierpieñ 09, 10:13   Video Poradnik do HG/SS-Ankieta

Czy jeste¶ za stworzeniem na forum video poradnika do tych gier?
Wiem ¿e do platyny mi nie wyszed³, ale ten siê uda i bêdzie z d¼wiêkiem, wiem ju¿ jak go nagrywaæ.
w pierwszej czê¶æi bêdzie download do gier, emulatora i link do video-poradnika na fourm.
poradnik bêdzie tylko dla pokecollectu, i je¶li raik zechce, dla pokeserwisu te¿.

Sygnatura użytkownika
'Creditsy ( one tu by³y zawsze, i nie poke, ja nie outujê, prêdzej collect znowu zamkn± ni¿ st±d pójdê ):
Inaka - Powiedzieæ dziêkujê za wszystko to za ma³o. Te rozmowy na GG, gra, ocenianie moich wypocin, tyle tego. Jednak na razie to proste "Dziêkujê" musi wystarczyæ.
Blue - Te rozmowy na GG wci±¿ mam gdzie¶ na dysku zapisane. Mimo ¿e nie ma ciê tutaj do¶æ d³ugo, ja pamiêtam i bêdê pamiêta³.
Maron - Mówicie o nim ró¿ne rzeczy, ja powiem ¿e dziêkujê mu za te nauki których mi udzieli³.
Conquest - Praca pod tob± jest bardzo mi³a. Nawet jak znikniesz bêdê ciê mi³o pamiêta³ za otwarto¶æ i za to ¿e nas s³uchasz.
Afil, Byaku, optic, hyu, jabuko, vapek i ca³a reszta luda - fajnie siê z wami trolowa³o i gnêbi³o pokemana, dowalajcie mu za mnie ]

CHÊTNYCH DO WYMIANY MY¦LI ZAPRASZAM NA GG : 32441748

kowalt 
Powoli siê wkrêca
kuce s± be

Do³±czy³: 29 Cze 2009
Sk±d: Warszawa
Wys³any: 19 Sierpieñ 09, 12:13   

Gra jeszcze nie wysz³a. Angielski jêzyk bêdziesz mia³ dopiero za rok. Je¿eli bêdziesz robi³ poradnik do japoñskiej wersji to nie.
Jak do angielskiej to nawet nawet. Tylko ¿e przez ten rok to ci siê jeszcze wiele razy odmieni. Wiêc uwa¿am ¿e na taki temat jest za wcze¶nie. Ma³o kto z nas zagra w japoñsk± wersjê. Wiêc nawet je¶li zrobisz teraz to siê nie przyda. Lepiej zrób od nowa do platyny.'Takie moje zdanie.

Sygnatura użytkownika

Inaka 
My¶li, ¿e jest PRO
SnazzyShipper

Do³±czy³a: 05 Lis 2008
Sk±d: Stettin an der Oder
Kontakt:
Wys³any: 19 Sierpieñ 09, 12:38   

Ja wybieram opcjê "nie", bo pewnie bêdzie tak samo jak przy poradniku do Platynki - porzucisz przy czwartej odznace.

Sygnatura użytkownika
Cytat:
Ja siê zastanawiam ValadiN. Ty innych tak wyzywasz a nie dostajesz warnów;o Jeste¶ bogiem?:o ~ wypowied¼ QuerryPassa

Cytat:
[Dzisiaj 11] Nexus DominLoL: co to ten ca³y legwan? czy jest to smaczne ]

Dziêkuje wszystkim osobom na PC, za to, ¿e s±.
Dziêkujê Nenlothowi - za super grê, której chyba nigdy nie zapomnê, rozmowy na GG oraz ogólnie za bycie xD
Dziêkujê Dominowi - Nie wiem, kiedy odwzajemniê to Premium na dA, ale to by³o wspania³e. Twoja gra równie¿ nie by³a z³a, chocia¿ mia³a wzloty i upadki. No i pisz dalej *w* (bêdê ciê nêkaæ xD )
Dziêkujê Blue/Belli - tak¿e za grê na PBF, która mo¿e nie by³a d³uga, ale fajnie siê bawi³am xD
Dziêkujê Poxerowi i Skejtowi - za rozmowy na GG, zaczepki na mordoksi±¿ce, Poxowi dodatkowo za nocne wymiany SMS-ów (które posz³y siê bujaæ wraz z awari± telefonu [*]). By³o super, dziêki ;w;
Dziêkujê te¿ innym osobom, których nie wymieni³am - niestety, jest limit znaków -_-

Shadi 
Gapa, gubi PokeBalle
Cienisty User

Do³±czy³: 30 Cze 2009
Sk±d: Warszawa
Kontakt:
Wys³any: 19 Sierpieñ 09, 13:46   

Ja jestem na tak , poniewa¿ bêde grac w japoñsk± wersjê i mi siê taki poradnik bardzo przyda.

Sygnatura użytkownika

DominLoL 
Szlachta Collectowa
Stary, a nowy

Kontakt:
Wys³any: 19 Sierpieñ 09, 15:59   

kowalt napisa³/a:
Gra jeszcze nie wysz³a. Angielski jêzyk bêdziesz mia³ dopiero za rok. Je¿eli bêdziesz robi³ poradnik do japoñskiej wersji to nie.
Jak do angielskiej to nawet nawet. Tylko ¿e przez ten rok to ci siê jeszcze wiele razy odmieni. Wiêc uwa¿am ¿e na taki temat jest za wcze¶nie. Ma³o kto z nas zagra w japoñsk± wersjê. Wiêc nawet je¶li zrobisz teraz to siê nie przyda. Lepiej zrób od nowa do platyny.'Takie moje zdanie.

Do platyny nie mam zamiaru narazie, mo¿e na ferie zimowe ruszy re-edycja poradnika, na pocz±tku te¿ ma³o siê przyda³, a teraz patrzcie, czê¶æ 1 prawie 1500 wy¶wietleñ, albo wiecej.
chcia³bym zaznaczyæ ¿e gry bêd± re-makeami.
czyli fabu³a siê nie zmieni, wszystko bêdzie po staremu, tylko nowsza grafika.

Moon Taika napisa³/a:
Ja wybieram opcjê "nie", bo pewnie bêdzie tak samo jak przy poradniku do Platynki - porzucisz przy czwartej odznace.

taika poradnik porzuciê³m po 5 odznace nie dlatego ¿e miaê³m do¶æ, ale dlatego ¿e mia³êm re-instalkê kompa i zgubuiê³m 3 czê¶æi, któych nie da³em rady odzyskaæ, a by³em wtedy w mie¶cie z 6 gymem i po walce z rywalem.
wiêc nie chcia³em robiæ poradnika z wielk± luk±.

je¿eli g³osy bêd± podzielone, to zrobiê tak:
nagram do wersji japoñskiej poradnik, a jak wyjdzie angielska to do angielskiej.

Sygnatura użytkownika
'Creditsy ( one tu by³y zawsze, i nie poke, ja nie outujê, prêdzej collect znowu zamkn± ni¿ st±d pójdê ):
Inaka - Powiedzieæ dziêkujê za wszystko to za ma³o. Te rozmowy na GG, gra, ocenianie moich wypocin, tyle tego. Jednak na razie to proste "Dziêkujê" musi wystarczyæ.
Blue - Te rozmowy na GG wci±¿ mam gdzie¶ na dysku zapisane. Mimo ¿e nie ma ciê tutaj do¶æ d³ugo, ja pamiêtam i bêdê pamiêta³.
Maron - Mówicie o nim ró¿ne rzeczy, ja powiem ¿e dziêkujê mu za te nauki których mi udzieli³.
Conquest - Praca pod tob± jest bardzo mi³a. Nawet jak znikniesz bêdê ciê mi³o pamiêta³ za otwarto¶æ i za to ¿e nas s³uchasz.
Afil, Byaku, optic, hyu, jabuko, vapek i ca³a reszta luda - fajnie siê z wami trolowa³o i gnêbi³o pokemana, dowalajcie mu za mnie ]

Byakurai 
Potrafi spojrzeæ Brockowi w oczy |D
Bear wants justice

Do³±czy³: 14 Sie 2009
Sk±d: z Rudy ¦l±skiej
Wys³any: 19 Sierpieñ 09, 16:04   

A ja jestem na tak bo jak utknê gdzie¶ w grze to bêdê wiedzia³ co zrobiæ.

Sygnatura użytkownika

*Had to be me. Someone else might have gotten it wrong*

Ich bin eine :zombie:

DominLoL 
Szlachta Collectowa
Stary, a nowy

Kontakt:
Wys³any: 19 Sierpieñ 09, 16:06   

patryksan napisa³/a:

Cytat:

Sygnatura użytkownika

Byakurai 
Potrafi spojrzeæ Brockowi w oczy |D
Bear wants justice

Do³±czy³: 14 Sie 2009
Sk±d: z Rudy ¦l±skiej
Wys³any: 19 Sierpieñ 09, 16:34   

DominLoL napisa³/a:
patryksan napisa³/a:

Cytat:

Wiem o tym ale w normalnym goldzie te¿ czego¶ nie umia³em zrobiæ.

Sygnatura użytkownika

*Had to be me. Someone else might have gotten it wrong*

Ich bin eine :zombie:

Rennossa
Gapa, gubi PokeBalle
...wolê swoj±...

Do³±czy³: 18 Mar 2009
Sk±d: z Floaromy
Wys³any: 19 Sierpieñ 09, 19:59   

Jestem na tak ale musisz obiecaæ, ¿e pojawi siê re-edycja poradnika do Pokemon Platinum (do samego koñca, a nawet dalej xD ). Je¶li chodzi o poradnik do HG/SS w JP to niez³y pomys³ bo mam zamiar graæ na emulatorze (mia³em konsolkê kupiæ ale my¶lê, ¿e bardziej op³aca siê kupiæ nowego kompa), a co do wersji BR/USA (jakby tak zrobili po polsku :lovciam: ) to sam dam rade ja przej¶æ :) .

Sygnatura użytkownika

DominLoL 
Szlachta Collectowa
Stary, a nowy

Kontakt:
Wys³any: 20 Sierpieñ 09, 08:21   

Marcinek64 napisa³/a:
Jestem na tak ale musisz obiecaæ, ¿e pojawi siê re-edycja poradnika do Pokemon Platinum (do samego koñca, a nawet dalej xD ). Je¶li chodzi o poradnik do HG/SS w JP to niez³y pomys³ bo mam zamiar graæ na emulatorze (mia³em konsolkê kupiæ ale my¶lê, ¿e bardziej op³aca siê kupiæ nowego kompa), a co do wersji BR/USA (jakby tak zrobili po polsku :lovciam: ) to sam dam rade ja przej¶æ :) .

re educja pojawi siê mo¿e w po skoñczeniu HG/SS angielskiego, prêdzej nie dam rady bo uda, a czas mam tylko na jeden projekt.

Sygnatura użytkownika

Wy¶wietl posty z ostatnich:   
Nie mo¿esz pisaæ nowych tematów
Nie mo¿esz odpowiadaæ w tematach
Nie mo¿esz zmieniaæ swoich postów
Nie mo¿esz usuwaæ swoich postów
Nie mo¿esz g³osowaæ w ankietach
Nie mo¿esz za³±czaæ plików na tym forum
Nie mo¿esz ¶ci±gaæ za³±czników na tym forum
Dodaj temat do Ulubionych
Wersja do druku

Skocz do: