A)Z poziomu gry obs³uguj±cej po³±czenie Wi-Fi (na przyk³ad Poki)
1. W³ó¿ potrzebn± kartê z gr±.
2. Odpal Ds'a.
3. Za³±cz Grê obs³uguj±c± bezprzewodowe po³±czenie Wi-Fi.
4. Wejd¼ w ustawienia (mnie nie pytajcie nie mam Ds'a ).
5. Wybierz "Nintendo WFC Connection" Chyba ¿e bêdzie po polsku to juz sami raczej traficie.
6. Wybierz opcje.
7. Potem System information.
8. Twój Mac i numer identyfikacyjny WFC siê wy¶wietli.
B)Z poziomu Ds'owej przegl±darki
1. W³ó¿ kartê z Ds'ow± przegl±darka (Nintendo DS browser).
2. Za³±cz kurde konsole (ja nie wiem kto pisal tamten poradnik jak dla debili normalnie).
3. Odpal przegl±darkê (Browsera).
4. Wpisz has³o.
5. Naci¶nij ikonkê opcji na dole dolnego ekranu Ds'a [Ikona z kluczem p³askim jak na moje , chocia¿ niewykluczony jest tak¿e klucz szwedzki, a nawet, w co szczerze w±tpiê (Idiotycznie by to wygl±da³o) klucz francuski].
6. Zjed¼ na dó³ do "Network Section" (w koñcu nie wiem jakie oprogramowanie w dsach montuj±)i wybierz "connection" tudzie¿ "po³±czenie".
7. Wdu¶ Opcje.
8. Wybierz "System Information"
9. I znowu twój adres mac wy¶wietli siê razem z Twoim Id.
Ostatnio zmieniony przez Vabigoon 12 Sierpieñ 09, 08:58, w ca³o¶ci zmieniany 1 raz
Przet³umaczy³em wam to, zostawiaj±c oryginaln± wersjê (w koñcu mog³em co¶ pomyliæ) Temat wed³ug mnie jest do zamkniêcia. Nie ma za co mój imienniku :p jakby¶ jeszcze potrzebowa³ pomocy to naskrob mi na gg albo na xfire.
Cytat:
Ale nie mam czego¶ takiego jak Interface setup (jak siê wylogowaæ??)...
Wzorowa³em siê na moim routerze tp linka wiêc nie wiem jakiego ty masz w swoim softa :s
U ciebie bêdzie Wireless/Mac filtering ;D
Jeszcze mo¿e w security bêdziesz musia³ co¶ ustawiæ w Mac filtering (ale nie wiem dok³adnie) jakby co¶ nie dzia³a³o to mi wy¶lij screeny z ustawieñ routera to ci powiem
Nie mo¿esz pisaæ nowych tematów Nie mo¿esz odpowiadaæ w tematach Nie mo¿esz zmieniaæ swoich postów Nie mo¿esz usuwaæ swoich postów Nie mo¿esz g³osowaæ w ankietach Nie mo¿esz za³±czaæ plików na tym forum Mo¿esz ¶ci±gaæ za³±czniki na tym forum
Wymiana buttonami z PokeCollect
Forum wykorzystuje cookies, tak jak ka¿de inne w internecie, w tych samych celach (reklamy, statystyki, ustawienia). Przegl±dark± mo¿esz regulowaæ warunki przechowywania cookies.