POKECOLLECT.net.pl - Oficjalne forum strony DomixPokemon.pl
Zarejestruj
Zaloguj

Poprzedni temat «» Nastêpny temat
Przesuniêty przez: PokeMan
20 Sierpieñ 10, 11:16
Eventy
Autor Wiadomo¶æ
kowalt 
Powoli siê wkrêca
kuce s± be

Do³±czy³: 29 Cze 2009
Sk±d: Warszawa
Wys³any: 22 Lipiec 09, 07:45   

Pzez pokesava siê da ale nie chce sobie rona psuæ i postanowi³em wszystkie poki zdobyæ legalnie.

No có¿ w ka¿dej wersji jest inna Elita. I pewnie w rimejkach wróc±do tej z g/s/c. A ¿e Cynthia mia³± du¿o wspólnego z tymi stworakmi w platynce to i tu bêdzie mia³± du¿o roboty. Tak mi siê wydaje.
A teraz kwestia o¿ywienia.
Palkia, Dialgia czy Giratina nie mog³yby um¿eæ bo zabu¿y³oby to rzeczy którymi w³ada³y. Arceus stworzy nam jajko jednej z legend które wybierzemy i pewnie to mia³ na my¶li autor newsa któreo czyta³e¶ pisz±c o¿ywi.

Sygnatura użytkownika

DominLoL 
Szlachta Collectowa
Stary, a nowy

Do³±czy³: 01 Lis 2008
Sk±d: Z internetów
Kontakt:
Wys³any: 22 Lipiec 09, 08:00   

pewnie ¼le sformu³owa³ danie a ja ¼le zrozumia³êm, bywa, ale wracaj±c do eventu, cy tko¶ ma jakie¶ info o Kyogrze, Groundoniwe i Rayquazie? bo o tym evencie nic nie wiadomo, a jest zapowiedziany

Sygnatura użytkownika
'Creditsy ( one tu by³y zawsze, i nie poke, ja nie outujê, prêdzej collect znowu zamkn± ni¿ st±d pójdê ):
Inaka - Powiedzieæ dziêkujê za wszystko to za ma³o. Te rozmowy na GG, gra, ocenianie moich wypocin, tyle tego. Jednak na razie to proste "Dziêkujê" musi wystarczyæ.
Blue - Te rozmowy na GG wci±¿ mam gdzie¶ na dysku zapisane. Mimo ¿e nie ma ciê tutaj do¶æ d³ugo, ja pamiêtam i bêdê pamiêta³.
Maron - Mówicie o nim ró¿ne rzeczy, ja powiem ¿e dziêkujê mu za te nauki których mi udzieli³.
Conquest - Praca pod tob± jest bardzo mi³a. Nawet jak znikniesz bêdê ciê mi³o pamiêta³ za otwarto¶æ i za to ¿e nas s³uchasz.
Afil, Byaku, optic, hyu, jabuko, vapek i ca³a reszta luda - fajnie siê z wami trolowa³o i gnêbi³o pokemana, dowalajcie mu za mnie ]

CHÊTNYCH DO WYMIANY MY¦LI ZAPRASZAM NA GG : 32441748

kowalt 
Powoli siê wkrêca
kuce s± be

Do³±czy³: 29 Cze 2009
Sk±d: Warszawa
Wys³any: 22 Lipiec 09, 08:16   

Wiadomo ¿e Kyogre bêdzie w HG a Groundon w SS. Obydwa dadz± dostêp do Rayquazy.

Sygnatura użytkownika

DominLoL 
Szlachta Collectowa
Stary, a nowy

Kontakt:
Wys³any: 22 Lipiec 09, 08:28   

tyle i ja iwem, chodzi³o mi o konkrety, czyli czy trzba bedzie mieæ po³±czenie z R/S/E, itd

Sygnatura użytkownika
'Creditsy ( one tu by³y zawsze, i nie poke, ja nie outujê, prêdzej collect znowu zamkn± ni¿ st±d pójdê ):
Inaka - Powiedzieæ dziêkujê za wszystko to za ma³o. Te rozmowy na GG, gra, ocenianie moich wypocin, tyle tego. Jednak na razie to proste "Dziêkujê" musi wystarczyæ.
Blue - Te rozmowy na GG wci±¿ mam gdzie¶ na dysku zapisane. Mimo ¿e nie ma ciê tutaj do¶æ d³ugo, ja pamiêtam i bêdê pamiêta³.
Maron - Mówicie o nim ró¿ne rzeczy, ja powiem ¿e dziêkujê mu za te nauki których mi udzieli³.
Conquest - Praca pod tob± jest bardzo mi³a. Nawet jak znikniesz bêdê ciê mi³o pamiêta³ za otwarto¶æ i za to ¿e nas s³uchasz.
Afil, Byaku, optic, hyu, jabuko, vapek i ca³a reszta luda - fajnie siê z wami trolowa³o i gnêbi³o pokemana, dowalajcie mu za mnie ]

Rennossa
Gapa, gubi PokeBalle
...wolê swoj±...

Do³±czy³: 18 Mar 2009
Sk±d: z Floaromy
Wys³any: 22 Lipiec 09, 11:27   

Nie DominLoL, poprostu w HG bêdzie dostêpny do z³apania Groudon (pewnie po elicie), a w SS bêdzie dostêpny do z³apania Kyogre, gdy bêdziesz posiada³ te 2 poki odblokuje siê miejsce w którym bêdziesz móg³ z³apaæ Rayquazê :) (pewnie po elicie). I nie trzeba po³±czenia do R/S/E ^^ ...

Sygnatura użytkownika

WIKOSBOSS 
Gapa, gubi PokeBalle
lubie poki i pizze

Do³±czy³: 26 Lut 2009
Sk±d: mnie znasz?
Wys³any: 3 Sierpieñ 09, 15:09   

Tu chodzi o przes³anie Kyogre do SS albo Groudona do HG i wtedy pojawia siê mo¿liwo¶æ z³apania Rayquazy.

Sygnatura użytkownika
PBF:BarcaFan
Poki:
1:Dratini lvl 5
Ataki:
Wrap
Thunder Wave
HP: 26
ATK: 17
DEF: 15
SP. ATK: 16
SP. DEF: 16
SPD: 16
Bag
10 Pokeball, 12 Mystic Rock, Wszystkie HM,

DominLoL 
Szlachta Collectowa
Stary, a nowy

Kontakt:
Wys³any: 3 Sierpieñ 09, 16:16   

sam nie wiesz co piszesz, pisze na serebii, i napisane jest ¿e Kyogre bêdzie w HG a Groundon w SS, je¶li siê je z³apie, i wymieni z kim¶ za groundona, pojawi siê mo¿liwo¶æ z³apania Rayzuazy, proste.

Sygnatura użytkownika

WIKOSBOSS 
Gapa, gubi PokeBalle
lubie poki i pizze

Do³±czy³: 26 Lut 2009
Sk±d: mnie znasz?
Wys³any: 5 Sierpieñ 09, 09:11   

A mi chodzi o to ¿e jak mamy i HG i SS to tak mo¿na zrobiæ

[ Dodano: 2009-08-05, 09:12 ]
A mi chodzi o to ¿e jak mamy i HG i SS to tak mo¿na zrobiæ.

I mam pytanie: Wiadomo co¶ o evencie na Sudo woodo?

Sygnatura użytkownika
PBF:BarcaFan
Poki:
1:Dratini lvl 5
Ataki:
Wrap
Thunder Wave
HP: 26
ATK: 17
DEF: 15
SP. ATK: 16
SP. DEF: 16
SPD: 16
Bag
10 Pokeball, 12 Mystic Rock, Wszystkie HM,

DominLoL 
Szlachta Collectowa
Stary, a nowy

Kontakt:
Wys³any: 5 Sierpieñ 09, 09:25   

Sudowoodo by³ normalnie w G/S/C, wiêc w HG/SS bêdzie te¿,l to jest element gry.

Sygnatura użytkownika

Poxer 
Nosi czapkê Asha
co ja tu robiê

Do³±czy³: 22 Sty 2009
Kontakt:
Wys³any: 5 Sierpieñ 09, 17:09   

Co do eventu z NothedEar Pichu, czy mo¿e da sie go skodowaæ na emu??

(100 POST!! JEAH!!)

Wy¶wietl posty z ostatnich:   
Nie mo¿esz pisaæ nowych tematów
Nie mo¿esz odpowiadaæ w tematach
Nie mo¿esz zmieniaæ swoich postów
Nie mo¿esz usuwaæ swoich postów
Nie mo¿esz g³osowaæ w ankietach
Nie mo¿esz za³±czaæ plików na tym forum
Nie mo¿esz ¶ci±gaæ za³±czników na tym forum
Dodaj temat do Ulubionych
Wersja do druku

Skocz do: