POKECOLLECT.net.pl - Oficjalne forum strony DomixPokemon.pl
Zarejestruj
Zaloguj

Poprzedni temat «» Nastêpny temat
Przesuniêty przez: PokeMan
20 Sierpieñ 10, 11:16
Eventy
Autor Wiadomo¶æ
Oskar
Pewnie nie zna PokeMana

Do³±czy³: 20 Lip 2009
Kontakt:
Wys³any: 21 Lipiec 09, 12:33   

Tyle, ¿e nie zawsze. Mo¿esz z eventu dostaæ pokemona, który np. jest silniejszy ni¿ normalny czy co¶ ale, który nic nie odblokowuje.

DominLoL 
Szlachta Collectowa
Stary, a nowy

Do³±czy³: 01 Lis 2008
Sk±d: Z internetów
Kontakt:
Wys³any: 21 Lipiec 09, 12:34   

ale ja i kowalt w±³snie o tym mówimy, rozumiesz?
ca³y czas próbujemy ci to wyt³umaczyæ

Sygnatura użytkownika
'Creditsy ( one tu by³y zawsze, i nie poke, ja nie outujê, prêdzej collect znowu zamkn± ni¿ st±d pójdê ):
Inaka - Powiedzieæ dziêkujê za wszystko to za ma³o. Te rozmowy na GG, gra, ocenianie moich wypocin, tyle tego. Jednak na razie to proste "Dziêkujê" musi wystarczyæ.
Blue - Te rozmowy na GG wci±¿ mam gdzie¶ na dysku zapisane. Mimo ¿e nie ma ciê tutaj do¶æ d³ugo, ja pamiêtam i bêdê pamiêta³.
Maron - Mówicie o nim ró¿ne rzeczy, ja powiem ¿e dziêkujê mu za te nauki których mi udzieli³.
Conquest - Praca pod tob± jest bardzo mi³a. Nawet jak znikniesz bêdê ciê mi³o pamiêta³ za otwarto¶æ i za to ¿e nas s³uchasz.
Afil, Byaku, optic, hyu, jabuko, vapek i ca³a reszta luda - fajnie siê z wami trolowa³o i gnêbi³o pokemana, dowalajcie mu za mnie ]

CHÊTNYCH DO WYMIANY MY¦LI ZAPRASZAM NA GG : 32441748

Oskar
Pewnie nie zna PokeMana

Kontakt:
Wys³any: 21 Lipiec 09, 12:39   

Ale post wcze¶niej mówi³e¶ co¶ innego.

kowalt 
Powoli siê wkrêca
kuce s± be

Do³±czy³: 29 Cze 2009
Sk±d: Warszawa
Wys³any: 21 Lipiec 09, 13:32   

Oskar napisa³/a:
Tyle ¿e mi chodzi o wydarzenie nie w grze tylko w normalnym ¶wiecie. Np. Event: Premiera którego¶ tam filmu, na którym, dostajesz jakiego¶ pokemona albo przedmiot, ju¿ nie przez wifi tylko przez wireless connection.
A nasza k³ótnia polega na tym, ¿e tobie chodzi o event w grze a mi o taki normalny event.

Ja podaje ró¿ne typy eventów ty tylko ten. Ja przyjmje wszystkie typy.
Wiesz z czego wyniknia k³ótnia naprawdê? Z powodu i¿ uzna³e¶ ¿e to my siê nie znamy a sam wiesz wszystko co pare razu obali³em.
[quote="DominLoL']ale to jest jedno i to samo, event w realu przenois siê do gry, nie wiem o co ci chodzi, a ty co na to kowalt?[/quote]
Ja tam swoje napisa³em.
Oskar napisa³/a:
Tyle, ¿e nie zawsze. Mo¿esz z eventu dostaæ pokemona, który np. jest silniejszy ni¿ normalny czy co¶ ale, który nic nie odblokowuje.

Tak to racja. Tylko ¿e taki eventowy pokemon jest np ewoluowany przed wcze¶nie(kiedy¶ by³ Dagonite na 50 lvlu),schiny/pokolorowany(pichu coloured pikachu) albo porpostu nie do zdobycia w inny sposób(Celebi).
Takie pokemony s± bardzo bardzo poszukiwane. Nie raz siê potyka³em gdzie ldzie za eventow estworki oferowali po rzy/cztery legendarne.
No i takie stworki nigdy nie bêd± rozdawane przez wi-fi. ¯eby takiego dostaæ trzeba by¶ na imprezie nintendo i stamt±d prze mystery gifta go ¶ci±gn±æ.

Tak btw ostatnio z GTSa otrzyma³em Regigasa dziêki któremu mog³em zdobyæ trzy Regi. Podejrzewam ¿e hack ale z³apa³em rzy Regi i Regigasa na 1 lvlu. Jak kto¶ jest chêtny na niego to zapraszam na PW.

Czemu to pisze?
Raz aby siê pochwaliæ.
A dwa. Z tego wynika ¿e nie muszimy byæ na evencie aby zdobyæ pokemona który odblokuje nam event w grze(specjalnie powtórzy³em).

Sygnatura użytkownika

Oskar
Pewnie nie zna PokeMana

Kontakt:
Wys³any: 21 Lipiec 09, 13:36   

Naj¶mieszniejsze jest to, ¿e to, ¿e prawie nikt siê nie zna nie pisa³em o was i w³a¶ciwie nie tylko o tym temacie.

PS. Ragigigas raczej nie z hacka bo jak kto¶ sobie dohackowuje pokemony to po co ma siê z kim¶ wymieniaæ? A tak w ogóle to te 3 regi odblokowuje chyba tylko ten regigigas z którego¶ tam filmu.

kowalt 
Powoli siê wkrêca
kuce s± be

Do³±czy³: 29 Cze 2009
Sk±d: Warszawa
Wys³any: 21 Lipiec 09, 14:02   

To on jest tak s-hackowany aby wygl±da³ na tego z filmy. Mój kumpel sobie zrobi³ ¿e dotaje go od go¶cia w pokemarcie i dziêki temu z³apa³ trzy Regi.
A np jak próbuje z Oak Letter albo Member Pass to nie mo¿e odblokowaæ tych rzeczy.

Sygnatura użytkownika

Oskar
Pewnie nie zna PokeMana

Kontakt:
Wys³any: 21 Lipiec 09, 14:06   

Te¿ co¶ w³a¶nie czyta³em na necie, ¿e kto¶ sobie te przedmioty dohackowa³ ale nie dzia³a³y.

DominLoL 
Szlachta Collectowa
Stary, a nowy

Kontakt:
Wys³any: 21 Lipiec 09, 15:43   

mhm, mój kumpel u¿y³ pokesave'a czy czego¶ w tym stylu i kapu, a ja se o lidze wszystkie legendy z Shinoh za³±twiê³m, wliczaj±c eventki, mam nawet Phione'a :D

Sygnatura użytkownika
'Creditsy ( one tu by³y zawsze, i nie poke, ja nie outujê, prêdzej collect znowu zamkn± ni¿ st±d pójdê ):
Inaka - Powiedzieæ dziêkujê za wszystko to za ma³o. Te rozmowy na GG, gra, ocenianie moich wypocin, tyle tego. Jednak na razie to proste "Dziêkujê" musi wystarczyæ.
Blue - Te rozmowy na GG wci±¿ mam gdzie¶ na dysku zapisane. Mimo ¿e nie ma ciê tutaj do¶æ d³ugo, ja pamiêtam i bêdê pamiêta³.
Maron - Mówicie o nim ró¿ne rzeczy, ja powiem ¿e dziêkujê mu za te nauki których mi udzieli³.
Conquest - Praca pod tob± jest bardzo mi³a. Nawet jak znikniesz bêdê ciê mi³o pamiêta³ za otwarto¶æ i za to ¿e nas s³uchasz.
Afil, Byaku, optic, hyu, jabuko, vapek i ca³a reszta luda - fajnie siê z wami trolowa³o i gnêbi³o pokemana, dowalajcie mu za mnie ]

Oskar
Pewnie nie zna PokeMana

Kontakt:
Wys³any: 21 Lipiec 09, 19:18   

A tam, phiona mieæ to nic trudnego. Wystarczy manaphy z pokemon rangera albo z wymiany i ditto.

DominLoL 
Szlachta Collectowa
Stary, a nowy

Kontakt:
Wys³any: 22 Lipiec 09, 07:34   

ok, zboczyi¶my i zrobi³ siê niez³y offtop, wracaj±c do eventów, to jak czytaê³m kilka newsów to w jednym zobaczy³em co¶ takiego:
"By³a mistrzyni Ligi Cynthia" i jeszcze co¶"Który o¿ywi jedn± legendê z shinoh"
czy¿by cynthia straci³a tytul championa, a Palkia, Dialgia i Giratina umar³y?
kto¶ mi wyt³umaczy, bo dla mnie to jest zagadk

Sygnatura użytkownika

Wy¶wietl posty z ostatnich:   
Nie mo¿esz pisaæ nowych tematów
Nie mo¿esz odpowiadaæ w tematach
Nie mo¿esz zmieniaæ swoich postów
Nie mo¿esz usuwaæ swoich postów
Nie mo¿esz g³osowaæ w ankietach
Nie mo¿esz za³±czaæ plików na tym forum
Nie mo¿esz ¶ci±gaæ za³±czników na tym forum
Dodaj temat do Ulubionych
Wersja do druku

Skocz do: