Wiêc chodzi o to, ¿eby zrobiæ zupe³nie nowiutki dzia³ jak wszystkie inne o nazwie help center : wiêcej wyja¶nieñ w tym przemi³ym dialogu:
Kod:
[22:02] <paqo> jebany kabel
[22:03] <Vabigoon> tak myslalem
[22:07] <Vabigoon> ok to jeszcze jeden z moich genialnych pomys³ów
[22:07] <Vabigoon> zrobic jeden dziau help center bo tak pochowane s± do dupy za przeproszeniem...
[22:08] <paqo> hmmm... moim zdaniem to dobrze jest jak jest
[22:08] <Vabigoon> ale czekaj
[22:08] <paqo> bo tak to byl jeszcze wiekszy burdel
[22:08] <Vabigoon> nie pojmujesz
[22:08] <Vabigoon> nie nie nie
[22:08] <Vabigoon> patrz wczuj siê w moj± opowie¶æ
[22:08] <Vabigoon> masz 12 lat
[22:09] <Vabigoon> interesujesz sie pokestworkami
[22:09] <paqo> no
[22:09] <Vabigoon> znalazles jakies zajedwabiste forum
[22:09] <Vabigoon> i szukasz pomocy
[22:09] <Vabigoon> co do gry
[22:09] <paqo> pokecollect jakis
[22:10] <Vabigoon> czy nie by³o by ³atwiej jakby by³ dzia³ taki jak pytania itp help center i tam dzia³y na gry poszczególne jedno na anime i jedno na Inne w szerokim tego s³owa znaczeniu czyli nawet pomoc w fizyce
[22:10] <Vabigoon> wtedy taki dzieciak pomysli zajedwabiste forum chyba sie tu zarejestruje
[22:10] <Vabigoon> i mamy nowego kox usera
[22:10] <Vabigoon> ktory nie bedzie swirowal
[22:10] <paqo> hmm... musze przyznac, ze interesujace
[22:11] <paqo> takiego czegos nie ma nigdzie
[22:11] <Vabigoon> niech nas nawet traktuja jak tylko help center
[22:11] <Vabigoon> ale lepsze to niz tylko warez
[22:11] <Vabigoon> ale o tym jutro
[22:11] <Vabigoon> przespij sie z tym
[22:11] <paqo> a moze tak zrobil by¶ jakas ankiete w "." ?
I dlatego robiê t± ankietkê proszê bezwzglêdnie WSZYSTKICH o wypowiedzenie siê. (dobra Raika mo¿emy lekko pomin±æ)
[22:09] <Vabigoon> znalazles jakies zajedwabiste forum
ooo, mój twór wszed³ do s³ownika potocznego
A tak na serio, to pomys³ dobry, i najlepiej gdyby powsta³ taki dzia³ i ka¿dy by dosta³ przydzia³ ( rym ! ) swojego Center Help. Ja sobie rezerwuje Anime ( je¶li to powstanie, a bym chcia³) .
Sygnatura użytkownika
<<< Wyprodukowano na moje zlecenie przez DominLoL Corp.
PPS: By³em redaktorem na Pokemon Valhalli (2008 - 14 listopad 2009 oraz 23 grudzieñ 2010 - styczeñ 2011) i ¶p. PokeSerwis.pl (2009-10). Adminem na ¶p. PokeMedia (2006-08), ¶p. PokemonPowrót (2008), ¶p. PokeShadow (2008), ¶p. PokePlanet2 (2008), ¶p. PokemonMasters (2009), ¶p. PokemonBeta (2009), ¶p. PokeLand (2009-10) i innych mniejszych. W latach 2009-10 kierowa³em popularnym forum ¶p. PokeRang, a od 28 lipca 2010 do 31 listopada 2011 r. by³em Pomocnikiem (dzia³y o Anime i PPS) na Pokemon Valhalla Forum (PVF). W 2011 r. reaktywowa³em stronê Pokemons, któr± opu¶ci³em 31 listopada 2011 r.. Na PokeCollect od 2009 r. (z przerwami kilkumiesiêcznymi) jestem adminem.
Biorê sobie do serca tylko jeden zwyczaj Amerykanów - chwalenie siê na potêgê. Widocznie to dzia³a, skoro s± potêg±. ¦wiêta Trójca : Daru, AtoMan i PokeMan - walcz± o Polski dubbing Pokemon.
Relacja z wizyty delegacji (m in. ja) Pokemon Valhalli na polskich nagraniach 11 sezonu Pokemon. >>http://pokemony.com/pokem...polskiej-wersji
Linki podane w sygnaturce, s³u¿± jedynie celom informacyjnym i edukacyjnym.
No i tu pojawia siê kolejna sprawa ;D pomagaæ mo¿e ka¿dy na forum! to nie ma byæ ¿aden helpserwis... Co najwy¿ej podzia³ moderacji na poszczególne osoby ;D
Do kurnika:
tak masz racjê stary, Centrum pomocy lepsze
juz czuje jak domin bedzie tam swoimi tekstami wyje¿d¿a³ GOOOOOOOOGle nie gryzie ;]
I to nas obni¿a w opinii innych...
Vabigoon napisa³/a:
No i tu pojawia siê kolejna sprawa ;D pomagaæ mo¿e ka¿dy na forum!
No w³a¶nie i to spowoduje chaos, ale co tam...
Sygnatura użytkownika
<<< Wyprodukowano na moje zlecenie przez DominLoL Corp.
PPS: By³em redaktorem na Pokemon Valhalli (2008 - 14 listopad 2009 oraz 23 grudzieñ 2010 - styczeñ 2011) i ¶p. PokeSerwis.pl (2009-10). Adminem na ¶p. PokeMedia (2006-08), ¶p. PokemonPowrót (2008), ¶p. PokeShadow (2008), ¶p. PokePlanet2 (2008), ¶p. PokemonMasters (2009), ¶p. PokemonBeta (2009), ¶p. PokeLand (2009-10) i innych mniejszych. W latach 2009-10 kierowa³em popularnym forum ¶p. PokeRang, a od 28 lipca 2010 do 31 listopada 2011 r. by³em Pomocnikiem (dzia³y o Anime i PPS) na Pokemon Valhalla Forum (PVF). W 2011 r. reaktywowa³em stronê Pokemons, któr± opu¶ci³em 31 listopada 2011 r.. Na PokeCollect od 2009 r. (z przerwami kilkumiesiêcznymi) jestem adminem.
Biorê sobie do serca tylko jeden zwyczaj Amerykanów - chwalenie siê na potêgê. Widocznie to dzia³a, skoro s± potêg±. ¦wiêta Trójca : Daru, AtoMan i PokeMan - walcz± o Polski dubbing Pokemon.
Relacja z wizyty delegacji (m in. ja) Pokemon Valhalli na polskich nagraniach 11 sezonu Pokemon. >>http://pokemony.com/pokem...polskiej-wersji
Linki podane w sygnaturce, s³u¿± jedynie celom informacyjnym i edukacyjnym.
Nie mo¿esz pisaæ nowych tematów Nie mo¿esz odpowiadaæ w tematach Nie mo¿esz zmieniaæ swoich postów Nie mo¿esz usuwaæ swoich postów Nie mo¿esz g³osowaæ w ankietach Nie mo¿esz za³±czaæ plików na tym forum Nie mo¿esz ¶ci±gaæ za³±czników na tym forum
Wymiana buttonami z PokeCollect
Forum wykorzystuje cookies, tak jak ka¿de inne w internecie, w tych samych celach (reklamy, statystyki, ustawienia). Przegl±dark± mo¿esz regulowaæ warunki przechowywania cookies.