POKECOLLECT.net.pl - Oficjalne forum strony DomixPokemon.pl
Zarejestruj
Zaloguj

Poprzedni temat «» Nastêpny temat
Ulubiony partner
Autor Wiadomo¶æ
Jakubox 
Gapa, gubi PokeBalle
^ to nie prawda!

Do³±czy³: 25 Lis 2008
Sk±d: Lublin
Kontakt:
Wys³any: 26 Luty 09, 22:34   Ulubiony partner

Jaki jest was ulubiony partner?

Ja najbardziej lubiê Snovera, poniewa¿ jego asysta jest bardzo przydatna - lód pokonuje najwiêksz± ilo¶æ typów i ma mo¿liwo¶æ rzucania ¶nie¿kami, co jest ¶wietne w wypadku z silniejszymi Pokami.

Sygnatura użytkownika

DominLoL 
Szlachta Collectowa
Stary, a nowy

Do³±czy³: 01 Lis 2008
Sk±d: Z internetów
Kontakt:
Wys³any: 27 Luty 09, 07:23   

U mnie jest to Pachirusu, za statystê, po postawieniu dysku na planszy zostawia on tak± elektryczn± kulê, w któr± uderza piorun i parali¿uje przeciwnka je¶li sta³ bisko uderzenia.
Bardzo przydatna w misjach i Questach.

Sygnatura użytkownika
'Creditsy ( one tu by³y zawsze, i nie poke, ja nie outujê, prêdzej collect znowu zamkn± ni¿ st±d pójdê ):
Inaka - Powiedzieæ dziêkujê za wszystko to za ma³o. Te rozmowy na GG, gra, ocenianie moich wypocin, tyle tego. Jednak na razie to proste "Dziêkujê" musi wystarczyæ.
Blue - Te rozmowy na GG wci±¿ mam gdzie¶ na dysku zapisane. Mimo ¿e nie ma ciê tutaj do¶æ d³ugo, ja pamiêtam i bêdê pamiêta³.
Maron - Mówicie o nim ró¿ne rzeczy, ja powiem ¿e dziêkujê mu za te nauki których mi udzieli³.
Conquest - Praca pod tob± jest bardzo mi³a. Nawet jak znikniesz bêdê ciê mi³o pamiêta³ za otwarto¶æ i za to ¿e nas s³uchasz.
Afil, Byaku, optic, hyu, jabuko, vapek i ca³a reszta luda - fajnie siê z wami trolowa³o i gnêbi³o pokemana, dowalajcie mu za mnie ]

CHÊTNYCH DO WYMIANY MY¦LI ZAPRASZAM NA GG : 32441748

Night Weasel 
Pewnie nie zna PokeMana
The End ?

Do³±czy³: 14 Lut 2009
Sk±d: z zza monitora
Wys³any: 28 Luty 09, 07:51   

ja wybieram sneasela bardzo dobry na partnera

Sygnatura użytkownika

adem11 
Pewnie nie zna PokeMana
Zostane w domu

Do³±czy³: 27 Sty 2009
Sk±d: z eevee evo world
Wys³any: 13 Marzec 09, 16:09   

munchlax robi ze musisz 2razy mniej kolek robic

Sygnatura użytkownika
[url=http://www.digi-adopt.com/profile.php?owner='Adem'][/url]

Danlo 
Pewnie nie zna PokeMana
Trener Cyndaquila

Do³±czy³: 31 Maj 2009
Wys³any: 31 Maj 09, 03:34   

Mój ulubiony to shieldon ma super ten attack, wkoñcu ¿eby pokk nie atakowa³ to dobre jest, drugi najlepsze wed³ug mnie to snover bo jest troche lepsze niz elektryczno¶c pachirisu ale d³ugo trzeba czekaæ ¿eby by³ atak lepszy

Sygnatura użytkownika
Macie jakie¶ k³opoty/Problemy/Pytania do gier pokemon FR/LF, G/S/C, P/D/Pt, rangers 2. Piszcie do mnie

XerowmaX 
Pewnie nie zna PokeMana
Dark_Warrior

Do³±czy³: 09 Lip 2009
Sk±d: z piekla
Kontakt:
Wys³any: 9 Lipiec 09, 17:27   

Moj ulubiony to munschlax i nikt go nie przebije. :D Od poczatku nim gralem az do konca i bylem happy.

Sygnatura użytkownika

karus155 
Pewnie nie zna PokeMana

Do³±czy³a: 10 Mar 2009
Wys³any: 9 Lipiec 09, 17:52   

moj ulubiony to pachirisu :)

DominLoL 
Szlachta Collectowa
Stary, a nowy

Do³±czy³: 01 Lis 2008
Sk±d: Z internetów
Kontakt:
Wys³any: 9 Lipiec 09, 17:54   

pisze siê pachirusu, i napisz chocia¿ dlaczego.
U mnie jest to Pachirusu, za statystê, po postawieniu dysku na planszy zostawia on tak± elektryczn± kulê, w któr± uderza piorun i parali¿uje przeciwnka je¶li sta³ bisko uderzenia.
Bardzo przydatna w misjach i Questach.

Sygnatura użytkownika
'Creditsy ( one tu by³y zawsze, i nie poke, ja nie outujê, prêdzej collect znowu zamkn± ni¿ st±d pójdê ):
Inaka - Powiedzieæ dziêkujê za wszystko to za ma³o. Te rozmowy na GG, gra, ocenianie moich wypocin, tyle tego. Jednak na razie to proste "Dziêkujê" musi wystarczyæ.
Blue - Te rozmowy na GG wci±¿ mam gdzie¶ na dysku zapisane. Mimo ¿e nie ma ciê tutaj do¶æ d³ugo, ja pamiêtam i bêdê pamiêta³.
Maron - Mówicie o nim ró¿ne rzeczy, ja powiem ¿e dziêkujê mu za te nauki których mi udzieli³.
Conquest - Praca pod tob± jest bardzo mi³a. Nawet jak znikniesz bêdê ciê mi³o pamiêta³ za otwarto¶æ i za to ¿e nas s³uchasz.
Afil, Byaku, optic, hyu, jabuko, vapek i ca³a reszta luda - fajnie siê z wami trolowa³o i gnêbi³o pokemana, dowalajcie mu za mnie ]

CHÊTNYCH DO WYMIANY MY¦LI ZAPRASZAM NA GG : 32441748

Nenloth 
Szlachta Collectowa
Rycerz Wody

Do³±czy³: 10 Maj 2009
Sk±d: Wratislavia
Kontakt:
Wys³any: 10 Lipiec 09, 09:17   

karus155 ma racjê. Pisze sie Pachirisu

Sygnatura użytkownika

Korepetycje! Chemia, matematyka, jêzyki obce (ANG, DEU). Pomogê w zadaniu, podszkolê. Tylko ¿ebym by³.

Podziêkowania
Legends- za grê i za wszystkie pogaduszki na GG o Barcy, Yellowcardzie i innych g³upotach; znalaz³em brata, Blue- za grê i za wszelkie zwierzenia; jeste¶ moj± studni±!, Inaka- za twój charakterek, którego wci±¿ nie rozumiem, a bardzo lubiê, MG- za pomoce w MSach i Trade'y, Kojot- za u¶wiadomienie mnie o pewnych rzeczach i chêci convertu, Byakurai- za skajpowanie i Karaoke, i d³uga¶ne gry, Afil- za avatary i grê i za randomowe rozmowy na Skajpie, Poxer, Kowalt, Szymbar, Maron- za grê u mnie by³o/jest bardzo mi³o, i wszelkim innym, którym siê to nale¿y, a ich tutaj nie wymieni³em.

POKECOLLECT FOREVER!

Szymb 
Nosi czapkê Asha
*derp*

Do³±czy³: 05 Sty 2010
Sk±d: Sinnoh
Kontakt:
Wys³any: 5 Styczeñ 10, 14:30   

Munchlax, silny, bo u³atwia pracê 2-krotnie i fajnie wygl±da

Sygnatura użytkownika

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=X530wfqAjTk[/youtube]

Wy¶wietl posty z ostatnich: