POKECOLLECT.net.pl - Oficjalne forum strony DomixPokemon.pl
Zarejestruj
Zaloguj

Poprzedni temat «» Nastêpny temat
Przesuniêty przez: tt22
3 Sierpieñ 13, 09:20
Pokemon: Black Chaos
Autor Wiadomo¶æ
Mistyc 
Pewnie nie zna PokeMana

Do³±czy³: 07 Lis 2008
Wys³any: 27 Listopad 08, 01:15   Pokemon: Black Chaos

Nazwa: Pokemon: Black Chaos
Link: KLIKNIJ!
Opis:] Pokemon Black Chaos jest to gra PBF o Pokemonach. Jest to niepowtarzalna gra poniewa¿ wystepuj± tam Eventy, które og³aszane s± w Temacie Og³oszenia XD Event mo¿e wygl±daæ tak: "W regionie Hoenn odkryto nowego pokemona". Nowego Pokemona wykonuj± admini forum tzn. Wykonuj± obrazek, Wymy¶laj± nazwe i ataki itp. Event mo¿e wygladaæ równie¿ tak: "W ziemie uderzy³ meteoryt!". Wtedy dodajemy na okres 2 dni nowy Teren £owiecki, na którym mo¿na zdobyæ unikalne Pokemony lub zdobyæ przedmioty rzadko spotykane.

Inaka 
My¶li, ¿e jest PRO
SnazzyShipper

Do³±czy³a: 05 Lis 2008
Sk±d: Stettin an der Oder
Kontakt:
Wys³any: 7 Grudzieñ 08, 14:07   

Mogê wystawiæ opiniê?:
Forum dobre i przejrzyste. PBF fajnie ukrojony, wymy¶lanie Eventów to wg mnie fajny plus. Stawiam 5+.

Sygnatura użytkownika
Cytat:
Ja siê zastanawiam ValadiN. Ty innych tak wyzywasz a nie dostajesz warnów;o Jeste¶ bogiem?:o ~ wypowied¼ QuerryPassa

Cytat:
[Dzisiaj 11] Nexus DominLoL: co to ten ca³y legwan? czy jest to smaczne ]

Dziêkuje wszystkim osobom na PC, za to, ¿e s±.
Dziêkujê Nenlothowi - za super grê, której chyba nigdy nie zapomnê, rozmowy na GG oraz ogólnie za bycie xD
Dziêkujê Dominowi - Nie wiem, kiedy odwzajemniê to Premium na dA, ale to by³o wspania³e. Twoja gra równie¿ nie by³a z³a, chocia¿ mia³a wzloty i upadki. No i pisz dalej *w* (bêdê ciê nêkaæ xD )
Dziêkujê Blue/Belli - tak¿e za grê na PBF, która mo¿e nie by³a d³uga, ale fajnie siê bawi³am xD
Dziêkujê Poxerowi i Skejtowi - za rozmowy na GG, zaczepki na mordoksi±¿ce, Poxowi dodatkowo za nocne wymiany SMS-ów (które posz³y siê bujaæ wraz z awari± telefonu [*]). By³o super, dziêki ;w;
Dziêkujê te¿ innym osobom, których nie wymieni³am - niestety, jest limit znaków -_-

Mistyc 
Pewnie nie zna PokeMana

Do³±czy³: 07 Lis 2008
Wys³any: 12 Kwiecieñ 09, 23:30   

Przed histori±, któr± znacie jest legenda, która mówi jak to wszystko siê zaczê³o... Pokonaj strach... Ocal duszê... Jest wiêcej z³a, jest wiêcej powodów do strachu ni¿ kiedykolwiek widzia³e¶... Stañ sie ¶wiadkiem pocz±tku...
    POKEMON: Black Chaos 2:
    Dark Resurection

Wejd¼ i zagraj w jedyny taki PBF o Pokemonch, wcielaj±c siê w jedn± z trzech postaci: Trener, Koordynator, Hodowca i przyst±p wraz ze swoimi Pokemonami do Turnirju o tytu³ Mistrza Pokemonów...

Forum zosta³o powa¿nie zmienione i ulepszone. Zapraszam ^^

Drago 
Nosi czapkê Asha
:drago:

Do³±czy³: 04 Lis 2008
Wys³any: 12 Kwiecieñ 09, 23:56   

jest du¿o lepiej. dostajesz ode mnie plusa za rozwój

Sygnatura użytkownika
:drago:

PokeMan 
My¶li, ¿e jest PRO
Po prostu PokeMan

Do³±czy³: 16 Lis 2008
Kontakt:
Wys³any: 7 Lipiec 09, 16:02   

Jest rewelacy6jnie, masowe podej¶æie do usera, dopracowanie i WYPRACOWANIE obyczajów forumowych, klimat itd. Dobre, ¶redniej wielko¶ci PokeForum.

Sygnatura użytkownika
<<< Wyprodukowano na moje zlecenie przez DominLoL Corp.

PPS: By³em redaktorem na Pokemon Valhalli (2008 - 14 listopad 2009 oraz 23 grudzieñ 2010 - styczeñ 2011) i ¶p. PokeSerwis.pl (2009-10). Adminem na ¶p. PokeMedia (2006-08), ¶p. PokemonPowrót (2008), ¶p. PokeShadow (2008), ¶p. PokePlanet2 (2008), ¶p. PokemonMasters (2009), ¶p. PokemonBeta (2009), ¶p. PokeLand (2009-10) i innych mniejszych. W latach 2009-10 kierowa³em popularnym forum ¶p. PokeRang, a od 28 lipca 2010 do 31 listopada 2011 r. by³em Pomocnikiem (dzia³y o Anime i PPS) na Pokemon Valhalla Forum (PVF). W 2011 r. reaktywowa³em stronê Pokemons, któr± opu¶ci³em 31 listopada 2011 r.. Na PokeCollect od 2009 r. (z przerwami kilkumiesiêcznymi) jestem adminem.

Biorê sobie do serca tylko jeden zwyczaj Amerykanów - chwalenie siê na potêgê. Widocznie to dzia³a, skoro s± potêg±. ¦wiêta Trójca : Daru, AtoMan i PokeMan - walcz± o Polski dubbing Pokemon.
Relacja z wizyty delegacji (m in. ja) Pokemon Valhalli na polskich nagraniach 11 sezonu Pokemon. >>http://pokemony.com/pokem...polskiej-wersji

Linki podane w sygnaturce, s³u¿± jedynie celom informacyjnym i edukacyjnym.

Inaka 
My¶li, ¿e jest PRO
SnazzyShipper

Do³±czy³a: 05 Lis 2008
Sk±d: Stettin an der Oder
Kontakt:
Wys³any: 19 Lipiec 09, 16:04   

Przynajmniej najlepsze ze wszystkich takich for na darmowcu, bo patrz±c na inne fora, to mo¿na siê za³amaæ.

Sygnatura użytkownika
Cytat:
Ja siê zastanawiam ValadiN. Ty innych tak wyzywasz a nie dostajesz warnów;o Jeste¶ bogiem?:o ~ wypowied¼ QuerryPassa

Cytat:
[Dzisiaj 11] Nexus DominLoL: co to ten ca³y legwan? czy jest to smaczne ]

Dziêkuje wszystkim osobom na PC, za to, ¿e s±.
Dziêkujê Nenlothowi - za super grê, której chyba nigdy nie zapomnê, rozmowy na GG oraz ogólnie za bycie xD
Dziêkujê Dominowi - Nie wiem, kiedy odwzajemniê to Premium na dA, ale to by³o wspania³e. Twoja gra równie¿ nie by³a z³a, chocia¿ mia³a wzloty i upadki. No i pisz dalej *w* (bêdê ciê nêkaæ xD )
Dziêkujê Blue/Belli - tak¿e za grê na PBF, która mo¿e nie by³a d³uga, ale fajnie siê bawi³am xD
Dziêkujê Poxerowi i Skejtowi - za rozmowy na GG, zaczepki na mordoksi±¿ce, Poxowi dodatkowo za nocne wymiany SMS-ów (które posz³y siê bujaæ wraz z awari± telefonu [*]). By³o super, dziêki ;w;
Dziêkujê te¿ innym osobom, których nie wymieni³am - niestety, jest limit znaków -_-

p4key 
Bug Catcher
veee~! *o*

Do³±czy³: 03 Lis 2008
Sk±d: Piotrków Trybunalski
Kontakt:
Wys³any: 20 Lipiec 09, 13:12   

No dobrze jest. Jednak mog³oby byæ lepiej.
Forum szybko siê rozros³o i tego wam zazdroszczê.
Mistrzowie gier nie s± jednak tak rewelacyjni jak ca³e forum. Mia³em grê u jednego pana, który odpisywa³ posty jedno zdaniowe. Niektórym takie co¶ mo¿e siê podobaæ jednak ja lubiê PBFy, na których trzeba my¶leæ.

PokeMan 
My¶li, ¿e jest PRO
Po prostu PokeMan

Kontakt:
Wys³any: 20 Lipiec 09, 13:17   

p4key napisa³/a:
Mistrzowie gier nie s± jednak tak rewelacyjni jak ca³e forum. Mia³em grê u jednego pana, który odpisywa³ posty jedno zdaniowe. Niektórym takie co¶ mo¿e siê podobaæ jednak ja lubiê PBFy, na których trzeba my¶leæ.

No có¿, ¶rednia wieku userów, na PBC to ok. 11 lat, wiêc nic dziwnego...
Zreszt± nie wszyscy s± tam dla PBFu, vide moja osoba która tam nie gra :diabel:

Sygnatura użytkownika

PPS: By³em redaktorem na Pokemon Valhalli (2008 - 14 listopad 2009 oraz 23 grudzieñ 2010 - styczeñ 2011) i ¶p. PokeSerwis.pl (2009-10). Adminem na ¶p. PokeMedia (2006-08), ¶p. PokemonPowrót (2008), ¶p. PokeShadow (2008), ¶p. PokePlanet2 (2008), ¶p. PokemonMasters (2009), ¶p. PokemonBeta (2009), ¶p. PokeLand (2009-10) i innych mniejszych. W latach 2009-10 kierowa³em popularnym forum ¶p. PokeRang, a od 28 lipca 2010 do 31 listopada 2011 r. by³em Pomocnikiem (dzia³y o Anime i PPS) na Pokemon Valhalla Forum (PVF). W 2011 r. reaktywowa³em stronê Pokemons, któr± opu¶ci³em 31 listopada 2011 r.. Na PokeCollect od 2009 r. (z przerwami kilkumiesiêcznymi) jestem adminem.

Biorê sobie do serca tylko jeden zwyczaj Amerykanów - chwalenie siê na potêgê. Widocznie to dzia³a, skoro s± potêg±. ¦wiêta Trójca : Daru, AtoMan i PokeMan - walcz± o Polski dubbing Pokemon.
Relacja z wizyty delegacji (m in. ja) Pokemon Valhalli na polskich nagraniach 11 sezonu Pokemon. >>http://pokemony.com/pokem...polskiej-wersji

everciarz 
Pewnie nie zna PokeMana

Do³±czy³a: 25 Cze 2009
Sk±d: rzeszówek <3
Kontakt:
Wys³any: 20 Lipiec 09, 13:49   

PokeMan napisa³/a:
p4key napisa³/a:

No có¿, ¶rednia wieku userów, na PBC to ok. 11 lat, wiêc nic dziwnego...
Zreszt± nie wszyscy s± tam dla PBFu, vide moja osoba która tam nie gra :diabel:

zadna nowosc.
calymi dniami siedze na swoim ulubionym forum. zarejestruje sie jakas osoba starsza ode mnie i zaraz w placz, ze posty musza miec powyzej 20 slow ._.

PokeMan 
My¶li, ¿e jest PRO
Po prostu PokeMan

Kontakt:
Wys³any: 30 Lipiec 09, 10:15   

everciarz napisa³/a:
zaraz w placz, ze posty musza miec powyzej 20 slow ._.

pokolenie dzieci GG, ehh..

Mi siê w Chaosie tylko nie podoba kupa dzia³ów, które mo¿na by zwin±æ..

Sygnatura użytkownika

Wy¶wietl posty z ostatnich:   
Nie mo¿esz pisaæ nowych tematów
Nie mo¿esz odpowiadaæ w tematach
Nie mo¿esz zmieniaæ swoich postów
Nie mo¿esz usuwaæ swoich postów
Nie mo¿esz g³osowaæ w ankietach
Nie mo¿esz za³±czaæ plików na tym forum
Mo¿esz ¶ci±gaæ za³±czniki na tym forum
Dodaj temat do Ulubionych
Wersja do druku

Skocz do: