hm, nnitendo nie interesuje siê tym ¿e kto¶ gra na tym na kompie, oni to maj± w nosie, ale gdzie¶ w googlach widzia³em artyku³ o evo machopa w machampa bez wymainy, ale nie pamiêtam gdzie
Sygnatura użytkownika
'Creditsy ( one tu by³y zawsze, i nie poke, ja nie outujê, prêdzej collect znowu zamkn± ni¿ st±d pójdê ):
Inaka - Powiedzieæ dziêkujê za wszystko to za ma³o. Te rozmowy na GG, gra, ocenianie moich wypocin, tyle tego. Jednak na razie to proste "Dziêkujê" musi wystarczyæ.
Blue - Te rozmowy na GG wci±¿ mam gdzie¶ na dysku zapisane. Mimo ¿e nie ma ciê tutaj do¶æ d³ugo, ja pamiêtam i bêdê pamiêta³.
Maron - Mówicie o nim ró¿ne rzeczy, ja powiem ¿e dziêkujê mu za te nauki których mi udzieli³.
Conquest - Praca pod tob± jest bardzo mi³a. Nawet jak znikniesz bêdê ciê mi³o pamiêta³ za otwarto¶æ i za to ¿e nas s³uchasz.
Afil, Byaku, optic, hyu, jabuko, vapek i ca³a reszta luda - fajnie siê z wami trolowa³o i gnêbi³o pokemana, dowalajcie mu za mnie ]
CHÊTNYCH DO WYMIANY MY¦LI ZAPRASZAM NA GG : 32441748
Ja to mam w ogóle nadziejê, ¿e kto¶ da chocia¿ patcha HG/SS w jêz. Angielskim. A jeszcze co do samej gry to oczywi¶cie wiecie, ¿e data premiery ustalona na 12 wrze¶nia? Szkoda trochê, bo my¶la³em:
a)¯e pogram jeszcze w wakacje.
b)¯e skoro event(nie pamiêtam czy z Pichu czy Arceusem) jest przy premierze filmu 12 to grê wydadz± dzieñ przed/dzieñ po filmie.
hm, nnitendo nie interesuje siê tym ¿e kto¶ gra na tym na kompie, oni to maj± w nosie, ale gdzie¶ w googlach widzia³em artyku³ o evo machopa w machampa bez wymainy, ale nie pamiêtam gdzie
Go¶ciu za³atwi³e¶ mnie tym tekstem. Jakby CI to. Wiesz ¿e granie na kompie w emulowane wesje gier zalicza siê do piractwa? I ty by¶ chcia³ aby nintendo za³atwi³o sposób na ewo przez wymiane dla tych którzy ich okradaj±? ¦wienie. Gratuluje.
Co bym chcia³ zobaczyæ w tych Rimejkach? Po pierwsze stare dobre Johto. Po drugie Apricorny i Kurta. Po trzecie odnowione Kanto.
Poza tym nowe arty poków.
A z takich niepotwierdzonych rzeczy? Event z Celebim i GSballem. Tylko w ka¿dej wersji a nie tylko w japoñskiej.
Go¶ciu za³atwi³e¶ mnie tym tekstem. Jakby CI to. Wiesz ¿e granie na kompie w emulowane wesje gier zalicza siê do piractwa? I ty by¶ chcia³ aby nintendo za³atwi³o sposób na ewo przez wymiane dla tych którzy ich okradaj±? ¦wienie. Gratuluje.
Co bym chcia³ zobaczyæ w tych Rimejkach? Po pierwsze stare dobre Johto. Po drugie Apricorny i Kurta. Po trzecie odnowione Kanto.
Poza tym nowe arty poków.
A z takich niepotwierdzonych rzeczy? Event z Celebim i GSballem. Tylko w ka¿dej wersji a nie tylko w japoñskiej.
Przepraszam. Przykro mi, ¿e RODZICE NIE POZWOL¡ MI KUPIÆ KONSOLI!! Gram jak mogê. A to, ¿e Machoke ewoluuje przez wymianê, to mi nie przeszkadza, bo rzadko nim gram.
Sygnatura użytkownika
Korepetycje! Chemia, matematyka, jêzyki obce (ANG, DEU). Pomogê w zadaniu, podszkolê. Tylko ¿ebym by³.
Podziêkowania Legends- za grê i za wszystkie pogaduszki na GG o Barcy, Yellowcardzie i innych g³upotach; znalaz³em brata, Blue- za grê i za wszelkie zwierzenia; jeste¶ moj± studni±!, Inaka- za twój charakterek, którego wci±¿ nie rozumiem, a bardzo lubiê, MG- za pomoce w MSach i Trade'y, Kojot- za u¶wiadomienie mnie o pewnych rzeczach i chêci convertu, Byakurai- za skajpowanie i Karaoke, i d³uga¶ne gry, Afil- za avatary i grê i za randomowe rozmowy na Skajpie, Poxer, Kowalt, Szymbar, Maron- za grê u mnie by³o/jest bardzo mi³o, i wszelkim innym, którym siê to nale¿y, a ich tutaj nie wymieni³em.
To nie do Ciebie by³o. No ale ja te¿ bardzo d³ugo sie z tym boryka³em. Wiesz ile zbiera³êm na swojego DSa. !,5 roku. Mo¿e to du¿o, mo¿e ma³o nie wiem.
A zaczo³êm zbieraæ w twoim wieku. Wtedy mia³ to byæ Gameboy.
Nie przeszkadza mi to ¿e gacie przez emu bo czasem sam tak gram. Sam te¿ pirace poprzez u¿ywanie programatora. Ale ludzie nie marudzcie. Tak to do ciebie Daminlol.
I nie kontynuujmy tego w±tku bo sam teamat jest o czym¶ innym
no niestety, ale jak odstajecie kieszonkowe potê¿ne ponad 20 z³ czy ile¶ to niestety, ale ja muszê starym podbieraæ drobne ¿eby zarobiæ, a na DS'azbieram ju¿ 1,5 r, ale niewa¿ne.
Co do tematu, to z Celebim i GSBal'em ic nie wiadomo, ale skoro to re-make napewno tak bêdzie.
Jest te¿ plotka o vencie z Jirachim, ale nie wiem do jakich gier on bêdzie, czy do HG/SS czy do D/P/Plt
Sygnatura użytkownika
'Creditsy ( one tu by³y zawsze, i nie poke, ja nie outujê, prêdzej collect znowu zamkn± ni¿ st±d pójdê ):
Inaka - Powiedzieæ dziêkujê za wszystko to za ma³o. Te rozmowy na GG, gra, ocenianie moich wypocin, tyle tego. Jednak na razie to proste "Dziêkujê" musi wystarczyæ.
Blue - Te rozmowy na GG wci±¿ mam gdzie¶ na dysku zapisane. Mimo ¿e nie ma ciê tutaj do¶æ d³ugo, ja pamiêtam i bêdê pamiêta³.
Maron - Mówicie o nim ró¿ne rzeczy, ja powiem ¿e dziêkujê mu za te nauki których mi udzieli³.
Conquest - Praca pod tob± jest bardzo mi³a. Nawet jak znikniesz bêdê ciê mi³o pamiêta³ za otwarto¶æ i za to ¿e nas s³uchasz.
Afil, Byaku, optic, hyu, jabuko, vapek i ca³a reszta luda - fajnie siê z wami trolowa³o i gnêbi³o pokemana, dowalajcie mu za mnie ]
kowalt, nie chodzi mi o kasê, tylko o pozwolenie rodziców, ale to ju¿ niewa¿ne.
Sygnatura użytkownika
Korepetycje! Chemia, matematyka, jêzyki obce (ANG, DEU). Pomogê w zadaniu, podszkolê. Tylko ¿ebym by³.
Podziêkowania Legends- za grê i za wszystkie pogaduszki na GG o Barcy, Yellowcardzie i innych g³upotach; znalaz³em brata, Blue- za grê i za wszelkie zwierzenia; jeste¶ moj± studni±!, Inaka- za twój charakterek, którego wci±¿ nie rozumiem, a bardzo lubiê, MG- za pomoce w MSach i Trade'y, Kojot- za u¶wiadomienie mnie o pewnych rzeczach i chêci convertu, Byakurai- za skajpowanie i Karaoke, i d³uga¶ne gry, Afil- za avatary i grê i za randomowe rozmowy na Skajpie, Poxer, Kowalt, Szymbar, Maron- za grê u mnie by³o/jest bardzo mi³o, i wszelkim innym, którym siê to nale¿y, a ich tutaj nie wymieni³em.
Barcafan je¿eli ¼le siê czujesz z tym co pisze to mi przykro.
Wiesz moi starzy nie byli równie¿ przychylni.
I wci±¿ mi nie rozumiecie. Daminlol pisze ¿e ma ¿al do NIntendo o to ¿e nie interesuj± siê tymi którzygraj± na kompie w ich gry. I o to mi w³a¶nie chodzi.
Ale skoñczmy bo¶my siê tylko ¼le zrozumieli.
Event z JArichim ma byæ do HG/SS. A raczej bêdzie rozdawany do D/P/pt a w HG/SS ma odblokowaæ nowy obszar.
I mo¿e podsumuje co jest ujawnione:
Event z Pichu.
Event z Arceusem i stworzeniem jednego z trzech(Dialgii,Palkii i Giratiny)
Event Jarichim.
We wszystkim tu chodzi o przesy³±nie tych stworków z dp/pt do hg/ss
Lol, jaki ¿al, do czego?
Co do eventów, to nie wszystkie poki bêdzie trzeba przes³±æ z D/P/Plt do HG/SS
Sygnatura użytkownika
Nie mo¿esz pisaæ nowych tematów Nie mo¿esz odpowiadaæ w tematach Nie mo¿esz zmieniaæ swoich postów Nie mo¿esz usuwaæ swoich postów Nie mo¿esz g³osowaæ w ankietach Nie mo¿esz za³±czaæ plików na tym forum Nie mo¿esz ¶ci±gaæ za³±czników na tym forum
Wymiana buttonami z PokeCollect
Forum wykorzystuje cookies, tak jak ka¿de inne w internecie, w tych samych celach (reklamy, statystyki, ustawienia). Przegl±dark± mo¿esz regulowaæ warunki przechowywania cookies.