POKECOLLECT.net.pl - Oficjalne forum strony DomixPokemon.pl
Zarejestruj
Zaloguj

Poprzedni temat «» Nastêpny temat
Otwarty przez: PokeMan
1 Styczeñ 13, 21:54
Ewolucja Wurmple'a
Autor Wiadomo¶æ
Gracz9
Pewnie nie zna PokeMana

Do³±czy³: 26 Cze 2009
Wys³any: 27 Czerwiec 09, 10:10   Ewolucja Wurmple'a

Witam serdecznie. Chcia³bym siê dowiedzieæ co trzeba zrobiæ ¿eby Wurmple ewoluowa³ w Cascoone'a. Mi ci±gle ewoluuje w Silcoone'a. Wydaje mi siê ¿e to zale¿y od pory dnia (w dzieñ Silcoon a w nocy Cascoon) ale na sto procent nie wiem. Z góry dziêki za pomoc :)

Drago 
Nosi czapkê Asha
:drago:

Do³±czy³: 04 Lis 2008
Wys³any: 27 Czerwiec 09, 17:25   

to zale¿y jedynie od osobowo¶ci pokemona.

Sygnatura użytkownika

Gracz9
Pewnie nie zna PokeMana

Wys³any: 28 Czerwiec 09, 09:44   

Drago napisa³/a:

Móg³by¶ rozwin±æ tê my¶l?? Jakiego muszê poka z³apaæ ¿eby zamieni³ siê w Cascoona??

Wojt3k 
Pewnie nie zna PokeMana
Handball PlayeR

Do³±czy³: 17 Cze 2009
Sk±d: Mys³owice
Kontakt:
Wys³any: 28 Czerwiec 09, 19:19   

Hmm ... Bardzo trudne pytanie .
Spróbuj noc± go ewoluowaæ lub poszukaj Cascoona :) lub (odradzam ten pomys³ , lecz mo¿esz go wykorzystaæ je¶li jeste¶ bardzo zdesperowany } u¿yj kodu :)

A tak poza tematem to w³a¶nie zauwa¿y³em ¿e jak w serii DP by³ ten odcinek "¯egnaj Dustox" to ten ch³opak tam co mia³ Dustoxa faceta to jego Dustox by³ shiny O_o

Znalaz³em teraz ¿e Cascoon wystêpuje TYLKO w wersji Emerald w Petalburg Woods i Sapphire i Ruby nie ma go ! Sam sprawd¼ ; Spójrz tam gdzie pisze Lokalizajca

Sygnatura użytkownika
Wojt3k

Nenloth 
Szlachta Collectowa
Rycerz Wody

Do³±czy³: 10 Maj 2009
Sk±d: Wratislavia
Kontakt:
Wys³any: 28 Czerwiec 09, 19:51   

Zmartwiê cie, ale sam na w³asne oczy widzia³em Cascoon'a w moich Ruby, a to, ¿e na PS nie pisze, to nie znaczy, ¿e tam go nie ma, bo jest.

Sygnatura użytkownika

Korepetycje! Chemia, matematyka, jêzyki obce (ANG, DEU). Pomogê w zadaniu, podszkolê. Tylko ¿ebym by³.

Podziêkowania
Legends- za grê i za wszystkie pogaduszki na GG o Barcy, Yellowcardzie i innych g³upotach; znalaz³em brata, Blue- za grê i za wszelkie zwierzenia; jeste¶ moj± studni±!, Inaka- za twój charakterek, którego wci±¿ nie rozumiem, a bardzo lubiê, MG- za pomoce w MSach i Trade'y, Kojot- za u¶wiadomienie mnie o pewnych rzeczach i chêci convertu, Byakurai- za skajpowanie i Karaoke, i d³uga¶ne gry, Afil- za avatary i grê i za randomowe rozmowy na Skajpie, Poxer, Kowalt, Szymbar, Maron- za grê u mnie by³o/jest bardzo mi³o, i wszelkim innym, którym siê to nale¿y, a ich tutaj nie wymieni³em.

POKECOLLECT FOREVER!

Wojt3k 
Pewnie nie zna PokeMana
Handball PlayeR

Do³±czy³: 17 Cze 2009
Sk±d: Mys³owice
Kontakt:
Wys³any: 28 Czerwiec 09, 20:17   

No to ja nie wiem . Stara³em siê pomóc

Sygnatura użytkownika
Wojt3k

Drago 
Nosi czapkê Asha

Do³±czy³: 04 Lis 2008
Wys³any: 28 Czerwiec 09, 21:58   

Gracz9 napisa³/a:
Drago napisa³/a:

Móg³by¶ rozwin±æ tê my¶l?? Jakiego muszê poka z³apaæ ¿eby zamieni³ siê w Cascoona??

niestety nie za bardzo. ¿eby trafiæ pokemona który ciê interesuje musisz mieæ szczê¶cie. ka¿dy pokemon ma swój „personal status” (czy jako¶ tak) i to on decyduje w co siê przemieni dany pokemon. czy mo¿na to sprawdziæ? nie wiem

Sygnatura użytkownika

Nenloth 
Szlachta Collectowa
Rycerz Wody

Do³±czy³: 10 Maj 2009
Sk±d: Wratislavia
Kontakt:
Wys³any: 29 Czerwiec 09, 10:33   

Na psypokes.com pisze, ¿e Wurmple ewoluuje losowo w Silcoona albo Cascoona, ale oba na pewno mo¿na z³apaæ w Petalburg Woods, tylko, ¿e wtedy masz tylko atak Harden, a jak ewoluujesz Wurmpla to masz te¿ Poison Sting i Tackle. Ale pomys³em na duzê prawdopodobieñstwo jest z³apaæ 6 Wurmpli i je trenowaæ.

Sygnatura użytkownika

Korepetycje! Chemia, matematyka, jêzyki obce (ANG, DEU). Pomogê w zadaniu, podszkolê. Tylko ¿ebym by³.

Podziêkowania
Legends- za grê i za wszystkie pogaduszki na GG o Barcy, Yellowcardzie i innych g³upotach; znalaz³em brata, Blue- za grê i za wszelkie zwierzenia; jeste¶ moj± studni±!, Inaka- za twój charakterek, którego wci±¿ nie rozumiem, a bardzo lubiê, MG- za pomoce w MSach i Trade'y, Kojot- za u¶wiadomienie mnie o pewnych rzeczach i chêci convertu, Byakurai- za skajpowanie i Karaoke, i d³uga¶ne gry, Afil- za avatary i grê i za randomowe rozmowy na Skajpie, Poxer, Kowalt, Szymbar, Maron- za grê u mnie by³o/jest bardzo mi³o, i wszelkim innym, którym siê to nale¿y, a ich tutaj nie wymieni³em.

POKECOLLECT FOREVER!

Gracz9
Pewnie nie zna PokeMana

Wys³any: 1 Lipiec 09, 11:43   

Dziêkuje ¶licznie wszystkim którzy zareagowali. Wiêc tak: po z³apaniu 7 Wurmpli 5 okaza³ siê tym w³a¶ciwym i ewoluowa³ w Cascoona ;) A tak na przysz³o¶æ znalaz³em gdzie¶ notkê ¿e je¶li na 7 Wurmple zacznie ewoluowaæ np w Silcoona i przerwiemy mu ewolucjê to na nastêpnym poziomie zmieni siê w Cascoona (i vice versa). Nie potwierdzam jednak tej nowinki gdy¿ w moim Emeraldzie zawsze ewoluowa³ w to samo :) Jeszcze raz dziêki za pomoc :)

Sygnatura użytkownika

elwio11 
Pewnie nie zna PokeMana
!!!!!Luxray!!!!!

Do³±czy³a: 21 Cze 2009
Kontakt:
Wys³any: 6 Lipiec 09, 19:29   

Jest taka mo¿liwo¶æ z³apaæ dzikiego Cascoone'a jak tak mia³am i mam teraz Dustox.

[ Dodano: 2009-07-06, 19:31 ]
A wytrenowa³am tak :
Najpierw tru³am innego Pokemona, i kiedy ma³ czerwoneto wybiera³am Cascoone'a i kiedy tamten mdla³, Cascoone lecia³ EXP.

[ Dodano: 2009-07-06, 19:32 ]
Itak mam Dustox.

Wy¶wietl posty z ostatnich:   
Nie mo¿esz pisaæ nowych tematów
Nie mo¿esz odpowiadaæ w tematach
Nie mo¿esz zmieniaæ swoich postów
Nie mo¿esz usuwaæ swoich postów
Nie mo¿esz g³osowaæ w ankietach
Nie mo¿esz za³±czaæ plików na tym forum
Mo¿esz ¶ci±gaæ za³±czniki na tym forum
Dodaj temat do Ulubionych
Wersja do druku