POKECOLLECT.net.pl - Oficjalne forum strony DomixPokemon.pl
Zarejestruj
Zaloguj

Poprzedni temat «» Nastêpny temat
Przesuniêty przez: PokeMan
1 Luty 17, 09:00
To co chcemy, ale pewnie nie dostaniemy
Autor Wiadomo¶æ
lexsiso 
Pewnie nie zna PokeMana

Do³±czy³a: 03 Wrz 2012
Wys³any: 3 Pa¼dziernik 12, 19:26   To co chcemy, ale pewnie nie dostaniemy

W tym temacie mo¿ecie podzieliæ siê swoimi pomys³ami na to co chcieliby¶cie zobaczyæ w mandze ;)
No to mo¿e na dobry pocz±tek kilka moich pomys³ów:
Chcia³abym zobaczyæ zawody Ligi Pokemon w regionie Hoenn. ¯a³ujê bardzo, ¿e nie zosta³y przedstawione zmagania Sapphire z innymi trenerami lub z Elitarn± Czwórk±, w szczególno¶ci, ¿e nie zostali oni zbyt dobrze przedstawieni.
Kolejn± rzecz±, któr± chcia³abym zobaczyæ to walka pomiêdzy Cynthi±, a Stevenem. Dwójka trenerów, maj±ca pewnie wspania³e strategie walki i wspania³e Pokemony. Ostatecznie mogliby razem wzi±æ udzia³ w jakie¶ wspólnej akcji, bo podejrzewam, ¿e widowisko z ich wspólnym udzia³em by³oby jedn± z najlepszych walk w ca³ej mandze :3
Ostatnim co bym chcia³a to spotkanie mózgów wszystkich najwiêkszych z³ych organizacji w ¶wiecie Pokemon. Szczytem marzeñ by by³o gdyby u³o¿yli najwiêkszy w historii plan na podbój ca³ego ¶wiata. Ale to ju¿ chyba nie ma szans na spe³nienie :(
No to teraz Wy dzielcie siê tym co by¶cie chcieli zobaczyæ na stronicach mangi. I ka¿dy pomys³ jest dobry, nawet je¶li jest ca³kowicie nierealny :D

DominLoL 
Szlachta Collectowa
Stary, a nowy

Do³±czy³: 01 Lis 2008
Sk±d: Z internetów
Kontakt:
Wys³any: 3 Pa¼dziernik 12, 19:30   

dalszy rozwój romansu Ruby z Sapphire i....e....mo¿e dalsze przygody Yellow lub pocz±tek romansu red z Yellow/Misty... :blush:

Sygnatura użytkownika
'Creditsy ( one tu by³y zawsze, i nie poke, ja nie outujê, prêdzej collect znowu zamkn± ni¿ st±d pójdê ):
Inaka - Powiedzieæ dziêkujê za wszystko to za ma³o. Te rozmowy na GG, gra, ocenianie moich wypocin, tyle tego. Jednak na razie to proste "Dziêkujê" musi wystarczyæ.
Blue - Te rozmowy na GG wci±¿ mam gdzie¶ na dysku zapisane. Mimo ¿e nie ma ciê tutaj do¶æ d³ugo, ja pamiêtam i bêdê pamiêta³.
Maron - Mówicie o nim ró¿ne rzeczy, ja powiem ¿e dziêkujê mu za te nauki których mi udzieli³.
Conquest - Praca pod tob± jest bardzo mi³a. Nawet jak znikniesz bêdê ciê mi³o pamiêta³ za otwarto¶æ i za to ¿e nas s³uchasz.
Afil, Byaku, optic, hyu, jabuko, vapek i ca³a reszta luda - fajnie siê z wami trolowa³o i gnêbi³o pokemana, dowalajcie mu za mnie ]

CHÊTNYCH DO WYMIANY MY¦LI ZAPRASZAM NA GG : 32441748

kowalt 
Powoli siê wkrêca
kuce s± be

Do³±czy³: 29 Cze 2009
Sk±d: Warszawa
Wys³any: 3 Pa¼dziernik 12, 19:56   

Fajny temat. ¯e nikt nigdy wcze¶niej nie wpad³ na co¶ takiego.
Co do romansu Ruby i Sapphire mamy szanse. W koñcu postacie wracaj± do mangi. A scena z wyznania sobie wzajemnej mi³o¶ci okaza³a siê ulubion± scen± fanów Speciala.

lexsiso napisa³/a:

Ostatnim co bym chcia³a to spotkanie mózgów wszystkich najwiêkszych z³ych organizacji w ¶wiecie Pokemon. Szczytem marzeñ by by³o gdyby u³o¿yli najwiêkszy w historii plan na podbój ca³ego ¶wiata. Ale to ju¿ chyba nie ma szans na spe³nienie :(

Najbardziej z³y plan z historii planów. By³oby fajne. Ale niestety ma³o prawdopodobne. Jakie s± szansê na to ¿e Archie i Maxie po³±cz± si³y. No i Cyrus sta³ siê taki trochê ma³o z³y pod koniec.

Ale fajnie by by³o zobaczyæ bohaterów staj±cych ramiê w ramiê walcz±cych z takim z³em.

Co do moich wydarzeñ to zgadzam siê z lexsiso. A ode mnie:
Mo¿e jaki¶ turniej w którym spotkaliby siê wszyscy bardziej lub mniej g³ówni bohaterowie. Pojedynki Reda z Silverem lub Sapphire. Jest szansa. Ale jak du¿a. TO zale¿y jak twórcy mangi zinterpretuj± World Tornament.

Mamy piêæ regionów. Wiêc mo¿e Elitarne Czwórki po³±czy³yby si³y wybieraj±c jednego przedstawiciela i stworzyliby jaka¶ super-mega-hiper-ultra siln± Elitê. By³oby akurat czterech cz³onków(z tego co pamiêtam Kanto i Johto posiada jedn± elitarn±. Z tym ¿e pó¼niej nast±pi³a w niej ma³a roszada). Tylko zastanawiam siê po co. Powód zawsze jaki¶ siê znajdzie.

Sygnatura użytkownika

Afil 
Potrafi spojrzeæ Brockowi w oczy |D
Lodowy Rycerz - Yay!

Do³±czy³: 07 Gru 2008
Sk±d: Ciechocinek
Kontakt:
Wys³any: 3 Pa¼dziernik 12, 22:15   

DominLoL napisa³/a:
red z Yellow/Misty... :blush:

Wait... WHAT?!
RED Z YELLOW?! ROMANS?!
A.Y.F.K.M.?!

Sygnatura użytkownika
Ich bin eine :ninja:
Jak co¶ to ³apaæ mnie na steamie. Nick: afil7

DominLoL 
Szlachta Collectowa
Stary, a nowy

Do³±czy³: 01 Lis 2008
Sk±d: Z internetów
Kontakt:
Wys³any: 4 Pa¼dziernik 12, 07:53   

Afil napisa³/a:
DominLoL napisa³/a:

Wait... WHAT?!
RED Z YELLOW?! ROMANS?!
A.Y.F.K.M.?!

no co?! Tylko zawsze ja ich sobie tak wyobra¿a³em?! :biznes: :ognia: :omg:

Sygnatura użytkownika
'Creditsy ( one tu by³y zawsze, i nie poke, ja nie outujê, prêdzej collect znowu zamkn± ni¿ st±d pójdê ):
Inaka - Powiedzieæ dziêkujê za wszystko to za ma³o. Te rozmowy na GG, gra, ocenianie moich wypocin, tyle tego. Jednak na razie to proste "Dziêkujê" musi wystarczyæ.
Blue - Te rozmowy na GG wci±¿ mam gdzie¶ na dysku zapisane. Mimo ¿e nie ma ciê tutaj do¶æ d³ugo, ja pamiêtam i bêdê pamiêta³.
Maron - Mówicie o nim ró¿ne rzeczy, ja powiem ¿e dziêkujê mu za te nauki których mi udzieli³.
Conquest - Praca pod tob± jest bardzo mi³a. Nawet jak znikniesz bêdê ciê mi³o pamiêta³ za otwarto¶æ i za to ¿e nas s³uchasz.
Afil, Byaku, optic, hyu, jabuko, vapek i ca³a reszta luda - fajnie siê z wami trolowa³o i gnêbi³o pokemana, dowalajcie mu za mnie ]

CHÊTNYCH DO WYMIANY MY¦LI ZAPRASZAM NA GG : 32441748

Afil 
Lodowy Rycerz - Yay!

Kontakt:
Wys³any: 4 Pa¼dziernik 12, 08:49   

DominLoL napisa³/a:
Afil napisa³/a:
DominLoL napisa³/a:

Wait... WHAT?!
RED Z YELLOW?! ROMANS?!
A.Y.F.K.M.?!

Tak... tylko ty... x.X

Sygnatura użytkownika

Conquest 
Nosi czapkê Asha

Do³±czy³: 15 Kwi 2012
Kontakt:
Wys³any: 4 Pa¼dziernik 12, 17:50   

lexsiso napisa³/a:

Kolejn± rzecz±, któr± chcia³abym zobaczyæ to walka pomiêdzy Cynthi±, a Stevenem. Dwójka trenerów, maj±ca pewnie wspania³e strategie walki i wspania³e Pokemony.

Równie¿ my¶lê, ¿e to mog³oby byæ ciekawe :sliniak:

lexsiso napisa³/a:

Jakby po³±czyli si³y to by³by armagedon, ale có¿ - ka¿dy martwi siê o siebie :D

DominLoL napisa³/a:
dalszy rozwój romansu Ruby z Sapphire i....e....mo¿e dalsze przygody Yellow lub pocz±tek romansu red z Yellow/Misty... :blush:

Ka¿dy z ka¿dym xD Generalnie popieram takie rozwi±zania :sliniak:

kowalt napisa³/a:
Mo¿e jaki¶ turniej w którym spotkaliby siê wszyscy bardziej lub mniej g³ówni bohaterowie. Pojedynki Reda z Silverem lub Sapphire. Jest szansa. Ale jak du¿a. TO zale¿y jak twórcy mangi zinterpretuj± World Tornament.

Zgadzam siê w 100%. Chêtnie zobaczy³bym jak bohaterowie walcz± miêdzy sob± :D

kowalt napisa³/a:
Mamy piêæ regionów. Wiêc mo¿e Elitarne Czwórki po³±czy³yby si³y wybieraj±c jednego przedstawiciela i stworzyliby jaka¶ super-mega-hiper-ultra siln± Elitê. By³oby akurat czterech cz³onków(z tego co pamiêtam Kanto i Johto posiada jedn± elitarn±. Z tym ¿e pó¼niej nast±pi³a w niej ma³a roszada).

'super-mega-hiper-ultra siln± Elitê' - fajnie :D Je¶li dobraliby odpowiednich cz³onków to na pewno tak...

DominLoL napisa³/a:

Zale¿y co sobie wyobra¿a³e¶ :sliniak: Ja popieram wszelkie romanse :)

kowalt napisa³/a:
Fajny temat. ¯e nikt nigdy wcze¶niej nie wpad³ na co¶ takiego.

Burzê siê ilekroæ widzê co¶ takiego xD

lexsiso napisa³/a:

No to teraz Wy dzielcie siê tym co by¶cie chcieli zobaczyæ na stronicach mangi. I ka¿dy pomys³ jest dobry, nawet je¶li jest ca³kowicie nierealny :D

Ja bym chcia³ walki miêdzy g³ównymi bohaterami (w obfitych ilo¶ciach) i romanse ^^

Ostatnio zmieniony przez Conquest 4 Pa¼dziernik 12, 17:51, w ca³o¶ci zmieniany 2 razy  

lexsiso 
Pewnie nie zna PokeMana

Do³±czy³a: 03 Wrz 2012
Wys³any: 6 Pa¼dziernik 12, 11:38   

DominLoL napisa³/a:

W³a¶nie, romansy :sliniak: Z chêci± zobaczy³abym razem Ruby i Sapphire, ale obawiam siê, ¿e po serii Emerald chyba nic dalej z tego nie wyniknie. W szczególno¶ci, ¿e Ruby nawet nic nie pamiêta. Co do Reda... z Misty go nie widzê jako¶, ale Yellow do niego pasuje :D Chocia¿ taki motyw jako¶ do g³owy mi nigdy nie przyszed³ ^^

kowalt napisa³/a:

W³a¶nie, zgadzam siê w 100%. Bardzo ¿a³ujê, ¿e pod koniec Emeralda, gdy wszyscy posiadacze Pokedexa stanêli do pojedynku nie by³y pokazane walki. T.T Ale mo¿e wszystko siê nadrobi w World Tornament. Chocia¿ z chêci± zobaczy³abym te¿ inne postacie :3

kowalt napisa³/a:
Mamy piêæ regionów. Wiêc mo¿e Elitarne Czwórki po³±czy³yby si³y wybieraj±c jednego przedstawiciela i stworzyliby jaka¶ super-mega-hiper-ultra siln± Elitê.

Jedyne co mi przychodzi na my¶l- :sliniak: . Albo walki o tytu³ mistrza ¶wiata. Wszyscy mistrzowie w jednych zawodach <3

Afil napisa³/a:

Tak... tylko ty... x.X

Tutaj siê z Tob± nie zgodzê. Ludzie *w szczególno¶ci Lex XP* lubi± bardzo wszelakie intrygi i romanse pomiêdzy postaciami. Mo¿e ja nigdy nie widzia³am Reda z Yellow ale tutaj i tutaj masz potwierdzenie, ¿e taka para by³aby bardzo popularna i ¿e ludzie ju¿ brali j± pod uwagê XP

Conquest napisa³/a:
Ja bym chcia³ walki miêdzy g³ównymi bohaterami (w obfitych ilo¶ciach) i romanse ^^

Jak wiêkszo¶æ :sliniak:

Afil 
Lodowy Rycerz - Yay!

Kontakt:
Wys³any: 7 Pa¼dziernik 12, 18:30   

lexsiso napisa³/a:
Afil napisa³/a:

Tak... tylko ty... x.X

Tutaj siê z Tob± nie zgodzê. Ludzie *w szczególno¶ci Lex XP* lubi± bardzo wszelakie intrygi i romanse pomiêdzy postaciami. Mo¿e ja nigdy nie widzia³am Reda z Yellow ale tutaj i tutaj masz potwierdzenie, ¿e taka para by³aby bardzo popularna i ¿e ludzie ju¿ brali j± pod uwagê XP

Wiesz, ¿e jak jest w±ska grupa ludzi i stoj± w takim krêgu, to jak jest rozmowa w takim stylu, to nie chodzi o innych, ale raczej o nas.
Jednak nie wyklucza³em samego romansu pomiêdzy nimi... choæ to dla mnie bolesne... i to bardzo...

Sygnatura użytkownika

Wy¶wietl posty z ostatnich:   
Nie mo¿esz pisaæ nowych tematów
Nie mo¿esz odpowiadaæ w tematach
Nie mo¿esz zmieniaæ swoich postów
Nie mo¿esz usuwaæ swoich postów
Nie mo¿esz g³osowaæ w ankietach
Nie mo¿esz za³±czaæ plików na tym forum
Mo¿esz ¶ci±gaæ za³±czniki na tym forum
Dodaj temat do Ulubionych