Albo ja nie umiem w kopiowanie linków albo kolega w wklejanie bo mnie wwala do zak³adania konta a po za³o¿eniu tego¿ do mojego profilu.
Chyba ¿e to jaki¶ link zapraszaj±cy. Jednak linki podane w reszcie tematów siê ró¿ni± wiêc podejrzewam ¿e co¶ nietenteges.
A korzystaj±c z okazji zapytam. To to napisy? Na³o¿one na wersjê angielsk±? No i czy to ca³y Chronicles czy te¿ samo The Legend of The Thunder?
Chronicles czy te¿ samo The Legend of The Thunder?
Nie, LoTT to czê¶æ Chronicles. Chyba trzy pierwsze odcinki siê na to sk³adaj±. Wszystkich jest 22.
Pytanie nast±pi³o poniewa¿ jak kiedy¶ szuka³em tego to jedynie wspomniana Legenda zosta³a przet³umaczona. Okazuje siê jednak ¿e to jest ca³o¶æ.
Dilorian napisa³/a:
Pardon. Teraz powinno byæ ok
Bardzo dziêkujê. Masa szczê¶cia i hajpu bo polowa³em na to od dawna. Wielkim cz³owiekiem dla mnie bêdziesz.
Chronicles czy te¿ samo The Legend of The Thunder?
Nie, LoTT to czê¶æ Chronicles. Chyba trzy pierwsze odcinki siê na to sk³adaj±. Wszystkich jest 22.
Pytanie nast±pi³o poniewa¿ jak kiedy¶ szuka³em tego to jedynie wspomniana Legenda zosta³a przet³umaczona. Okazuje siê jednak ¿e to jest ca³o¶æ.
Te¿ mi siê tak wydawa³o, ale dobrze, ¿e jest jak jest, a nie tak jak siê wydaje.
Nie mo¿esz pisaæ nowych tematów Nie mo¿esz odpowiadaæ w tematach Nie mo¿esz zmieniaæ swoich postów Nie mo¿esz usuwaæ swoich postów Nie mo¿esz g³osowaæ w ankietach Nie mo¿esz za³±czaæ plików na tym forum Nie mo¿esz ¶ci±gaæ za³±czników na tym forum
Wymiana buttonami z PokeCollect
Forum wykorzystuje cookies, tak jak ka¿de inne w internecie, w tych samych celach (reklamy, statystyki, ustawienia). Przegl±dark± mo¿esz regulowaæ warunki przechowywania cookies.