Obejdzie siê... ja w fire red mam tyle poków z wymiany, ¿e jestem na 100% pewien ¿e idzie... A wymienia³em ze sob±. Pamiêtaj ¿e:
~~ Mo¿e masz ¼le ustawion± opcje wirelles adapter.
~~ Czy save nazywasz np. Lol.sav? Bo 1 emu musi mieæ Twojanazwa.sg1 drugi to samo, ale .sg2
~~Musisz mieæ ustawione Single Computer
~~Prubuj... Pamiêtaj wchodzisz do baby z prawej, kaze zasejvowac, trade center, idziesz do kompa... tylko miej tak ustawione PAUSE IN INACTIVE WINDOW ¿eby mo¿naby³o chodziæ 2 go¶ciami w raz. Jak co¶ to napisz tu problem dalej, oraz daj znaæ na gg 415746 lub AQQ: maronek@aqq.pl
b±d¼ email : MaronYugi@interia.pl
Proszê o doklejenie tego do postu Kojota. (LINK Da³ drago) :rotfl: :rotfl: :rotfl:
Sygnatura użytkownika
Turnieje Pokemon:
1 miejsce RSE 50, 1 miejsce FRLG 30
2 miejsce RSE 50,
3 miejsce RSE 50,
Nie mo¿esz pisaæ nowych tematów Nie mo¿esz odpowiadaæ w tematach Nie mo¿esz zmieniaæ swoich postów Nie mo¿esz usuwaæ swoich postów Nie mo¿esz g³osowaæ w ankietach Nie mo¿esz za³±czaæ plików na tym forum Nie mo¿esz ¶ci±gaæ za³±czników na tym forum
Wymiana buttonami z PokeCollect
Forum wykorzystuje cookies, tak jak ka¿de inne w internecie, w tych samych celach (reklamy, statystyki, ustawienia). Przegl±dark± mo¿esz regulowaæ warunki przechowywania cookies.