POKECOLLECT.net.pl - Oficjalne forum strony DomixPokemon.pl
Zarejestruj
Zaloguj

Poprzedni temat «» Nastêpny temat
Przesuniêty przez: PokeMan
24 Styczeñ 17, 10:52
Film 12 - Dyskusje

Wed³ug ciebie ten film jest...
Najlepszy!
31%
 31%  [ 7 ]
Dobry
54%
 54%  [ 12 ]
Przeciêtny
0%
 0%  [ 0 ]
Móg³ byæ lepszy
4%
 4%  [ 1 ]
Nie op³aca³o siê ogl±daæ
4%
 4%  [ 1 ]
Nie mam zdania ( O_O ! )
4%
 4%  [ 1 ]
G³osowañ: 22
Wszystkich G³osów: 22

Autor Wiadomo¶æ
DominLoL 
Szlachta Collectowa
Stary, a nowy

Do³±czy³: 01 Lis 2008
Sk±d: Z internetów
Kontakt:
Wys³any: 10 Listopad 09, 18:30   Film 12 - Dyskusje

Fil, mo¿na pobraæ z naszego downloadu:

Kod:
http://pokecollect.net.pl/viewtopic.php?p=16232#16232

tych którzy pobrali proszê o wypowied¼, czy wam siê film spodoba³ czy nie i dlaczego, discus, discus ludziska.

Film jest naprawdê fajny, ciekawa fabu³a, 4 legendy shinoh, dobra muza, ³adna grafika/kreska.
ogólnie film im wyszed³ ale do filmu 10 czy 8 jeszcze im daleko.
niepodoba³ mi siê tylko g³os Arceusa, zdeczka skrzecz±cy jak na mój gust.

Sygnatura użytkownika
'Creditsy ( one tu by³y zawsze, i nie poke, ja nie outujê, prêdzej collect znowu zamkn± ni¿ st±d pójdê ):
Inaka - Powiedzieæ dziêkujê za wszystko to za ma³o. Te rozmowy na GG, gra, ocenianie moich wypocin, tyle tego. Jednak na razie to proste "Dziêkujê" musi wystarczyæ.
Blue - Te rozmowy na GG wci±¿ mam gdzie¶ na dysku zapisane. Mimo ¿e nie ma ciê tutaj do¶æ d³ugo, ja pamiêtam i bêdê pamiêta³.
Maron - Mówicie o nim ró¿ne rzeczy, ja powiem ¿e dziêkujê mu za te nauki których mi udzieli³.
Conquest - Praca pod tob± jest bardzo mi³a. Nawet jak znikniesz bêdê ciê mi³o pamiêta³ za otwarto¶æ i za to ¿e nas s³uchasz.
Afil, Byaku, optic, hyu, jabuko, vapek i ca³a reszta luda - fajnie siê z wami trolowa³o i gnêbi³o pokemana, dowalajcie mu za mnie ]

CHÊTNYCH DO WYMIANY MY¦LI ZAPRASZAM NA GG : 32441748

Poxer 
Nosi czapkê Asha
co ja tu robiê

Do³±czy³: 22 Sty 2009
Kontakt:
Wys³any: 11 Listopad 09, 13:47   

Oj, a jak my¶lisz, jaki mia³by¶ g³os po tylu latach nieodzywania siê? :D Ja uwa¿am narazie ¿e film cudo. (Narazie bo obejrza³em tylko po³owê) 10/10 i dziêki za up!

PokeMan 
My¶li, ¿e jest PRO
Po prostu PokeMan

Do³±czy³: 16 Lis 2008
Kontakt:
Wys³any: 21 Maj 10, 17:37   

http://www.pokemony.com/n...tenie-Disney-XD

To jak my¶licie, kiedy emisja na DXD ? Ciekawie bêdzie, czy mo¿e kiedy¶ przy powtórkach nie ustawi± tego tak, aby pierwszego dnia lecia³ film 11, a drugiego 12.

Jak my¶licie, czy mo¿e siê zdarzyæ, ¿e film poleci na CN, a nie na DXD ? Ostatnio CN produkuje program specjalnie dla Polski i zreszt± znawcy tematu "ostatnio CN wyprawia fajne rzeczy" bior± tak± ewentualno¶æ pod uwagê.

Sygnatura użytkownika
<<< Wyprodukowano na moje zlecenie przez DominLoL Corp.

PPS: By³em redaktorem na Pokemon Valhalli (2008 - 14 listopad 2009 oraz 23 grudzieñ 2010 - styczeñ 2011) i ¶p. PokeSerwis.pl (2009-10). Adminem na ¶p. PokeMedia (2006-08), ¶p. PokemonPowrót (2008), ¶p. PokeShadow (2008), ¶p. PokePlanet2 (2008), ¶p. PokemonMasters (2009), ¶p. PokemonBeta (2009), ¶p. PokeLand (2009-10) i innych mniejszych. W latach 2009-10 kierowa³em popularnym forum ¶p. PokeRang, a od 28 lipca 2010 do 31 listopada 2011 r. by³em Pomocnikiem (dzia³y o Anime i PPS) na Pokemon Valhalla Forum (PVF). W 2011 r. reaktywowa³em stronê Pokemons, któr± opu¶ci³em 31 listopada 2011 r.. Na PokeCollect od 2009 r. (z przerwami kilkumiesiêcznymi) jestem adminem.

Biorê sobie do serca tylko jeden zwyczaj Amerykanów - chwalenie siê na potêgê. Widocznie to dzia³a, skoro s± potêg±. ¦wiêta Trójca : Daru, AtoMan i PokeMan - walcz± o Polski dubbing Pokemon.
Relacja z wizyty delegacji (m in. ja) Pokemon Valhalli na polskich nagraniach 11 sezonu Pokemon. >>http://pokemony.com/pokem...polskiej-wersji

Linki podane w sygnaturce, s³u¿± jedynie celom informacyjnym i edukacyjnym.

Poxer 
Nosi czapkê Asha
co ja tu robiê

Do³±czy³: 22 Sty 2009
Kontakt:
Wys³any: 21 Maj 10, 21:18   

Szczerze? Prawdopodobnie bêd± siê k³óciæ o ten 12 film, bo CN emitowa³o w³a¶nie 12 po angielsku. Je¶li CN PL ma g³owê na karku, nie odwal± siê od filmu, i pójdzie na CN. Takie moje zdanie.

@TOPIC: Film przerasta lekko oczekiwania, bo z fabu³± siê wysilili. Powiem, ¿e jak by³ moment gdy k±pali siê w rzece, zamkn±³em oczy. To by³o dziecinne... I Arceus.... :lovciam:

branco
Pewnie nie zna PokeMana

Do³±czy³: 19 Gru 2009
Wys³any: 22 Maj 10, 09:59   

³eee, nie macie w oryginale? :/ nienawidzê angielskich dubów do anime ;/

Legends 
Powoli siê wkrêca
5th gen forever...

Do³±czy³: 03 Lis 2008
Sk±d: White Lake
Kontakt:
Wys³any: 22 Maj 10, 11:02   

Gdyby kto¶ nie skapn±³, co napisa³ PokeMan.
Je¶li ów cz³ek pisze, ¿e fajnie by by³o jakby CN pu¶ci³o F12, a na blipie ¿e "co mu tam jak darek ju¿ du¿o powiedzia³", znaczy F12 na CN.

PokeMan 
My¶li, ¿e jest PRO
Po prostu PokeMan

Kontakt:
Wys³any: 22 Maj 10, 12:22   

Cytat:
Szczerze? Prawdopodobnie bêd± siê k³óciæ o ten 12 film, bo CN emitowa³o w³a¶nie 12 po angielsku. Je¶li CN PL ma g³owê na karku, nie odwal± siê od filmu, i pójdzie na CN. Takie moje zdanie.

Jaki¶ czas temu, od ok. roku CN w Polsce - w przeciwieñstwie do DC które leci na kilak krajów - jest ju¿ tworzone tylko dla naszego kraju. W zwi±zku z tym, w ¶wiêta Gwiazdkowe 2009 r. mieli¶my inne filmy na CN ni¿ reszta Europy która ma jedn± wersjê CN ( jakie¶ kraiki pokroju Rumunia, Czechy...ni wiem dok³adnie ), g³ównie jakie¶ starocie których dawno nie emitowano. Mo¿e Darek mnie poprawi... Tak wiêc, du¿o jest mo¿liwe.

poxer napisa³/a:
Film przerasta lekko oczekiwania, bo z fabu³± siê wysilili.

Czyli wg. Ciebie Brock nie bêdzie mia³ ju¿ 130 reakcji na 185 linijek do przeczytania ( jak to by³o w filmie 11) ?

Sygnatura użytkownika

PPS: By³em redaktorem na Pokemon Valhalli (2008 - 14 listopad 2009 oraz 23 grudzieñ 2010 - styczeñ 2011) i ¶p. PokeSerwis.pl (2009-10). Adminem na ¶p. PokeMedia (2006-08), ¶p. PokemonPowrót (2008), ¶p. PokeShadow (2008), ¶p. PokePlanet2 (2008), ¶p. PokemonMasters (2009), ¶p. PokemonBeta (2009), ¶p. PokeLand (2009-10) i innych mniejszych. W latach 2009-10 kierowa³em popularnym forum ¶p. PokeRang, a od 28 lipca 2010 do 31 listopada 2011 r. by³em Pomocnikiem (dzia³y o Anime i PPS) na Pokemon Valhalla Forum (PVF). W 2011 r. reaktywowa³em stronê Pokemons, któr± opu¶ci³em 31 listopada 2011 r.. Na PokeCollect od 2009 r. (z przerwami kilkumiesiêcznymi) jestem adminem.

Biorê sobie do serca tylko jeden zwyczaj Amerykanów - chwalenie siê na potêgê. Widocznie to dzia³a, skoro s± potêg±. ¦wiêta Trójca : Daru, AtoMan i PokeMan - walcz± o Polski dubbing Pokemon.
Relacja z wizyty delegacji (m in. ja) Pokemon Valhalli na polskich nagraniach 11 sezonu Pokemon. >>http://pokemony.com/pokem...polskiej-wersji

marek13
Pewnie nie zna PokeMana

Do³±czy³: 27 Lut 2010
Wys³any: 22 Maj 10, 13:49   

PokeMan napisa³/a:

Jaki¶ czas temu, od ok. roku CN w Polsce - w przeciwieñstwie do DC które leci na kilak krajów - jest ju¿ tworzone tylko dla naszego kraju. W zwi±zku z tym, w ¶wiêta Gwiazdkowe 2009 r. mieli¶my inne filmy na CN ni¿ reszta Europy która ma jedn± wersjê CN ( jakie¶ kraiki pokroju Rumunia, Czechy...ni wiem dok³adnie ), g³ównie jakie¶ starocie których dawno nie emitowano. Mo¿e Darek mnie poprawi... Tak wiêc, du¿o jest mo¿liwe.

Ja ciê naprostujê, jesli o CN chodzi. Nie jest tak, ¿e ca³a Europa ma jeden CN. Wiele krajów na w³asn± wersjê - Niemcy, W³ochy, Hiszpania, Francja... No i teraz my. Wêgry i Rumunia maj± jedn± wersjê CN (i to w³asnie z nimi dzielili¶my CN do pa¼dziernika 2009) - to jest wersja CEE. Jest równie¿ wersja CN PAN.
Owszem, w ¦wiêta 2009 mieli¶my inne filmy ni¿ CN CEE (a tak¿e inne ni¿ by³y podawane w programach TV) - by³y to g³ównie starocie nieemitowane od ok. 8-9 lat, ale tak¿e premiery (g³ównie filmy ze Scooby Doo, w tym film fabularny Scooby Doo 2, a tak¿e inne filmy od Warner Bros np. Stalowy Gigant czy Koty nie tañcz±).
Co z Pokemonami? Szczerze mówi±c nie mam pojêcia, ale poza tymi ¶wi±tecznymi filmami nasz CN jest naprawdê bardzo ma³o indywidualny i niewiele ró¿ni siê od CN CEE. Lata po³±czenia z wegrami i Rumuni± robi± swoje. Tak wiêc nie wiem jak nasz CN zapatruje siê na Pokemony, nie znam sprawy...
Choæ takie W³ochy wci±¿ nadaj± jakie¶ stare filmy z Pokemonami (odwiedzam na YT kana³, na którym pewna osoba wrzuca ró¿no¶ci z w³oskich stacji kreskówkowych), ale oni maj± ramówkê zupe³nie inn± od naszej.

Sygnatura użytkownika

charmander
Pewnie nie zna PokeMana
Master

Do³±czy³: 28 Lut 2010
Wys³any: 22 Maj 10, 15:27   

macie mo¿e napisy PL do tego filmu? proszê o odp

PokeMan 
My¶li, ¿e jest PRO
Po prostu PokeMan

Kontakt:
Wys³any: 22 Maj 10, 19:24   

marek13 napisa³/a:
niewiele ró¿ni siê od CN CEE.

I jeszcze chyba PL napisy reklamowe.

marek13 napisa³/a:
Tak wiêc nie wiem jak nasz CN zapatruje siê na Pokemony, nie znam sprawy...

po prostu Daru mi daje jakie¶ wciski, o D¿enetiksie co robi i nie robi...

Tylko, ¿e w obliczu twojego wyja¶nienia wynika, ¿e teoria o f12 na CN ni trzyma siê kupy...chyba, ¿e ca³y Sun przy okazji "robienia" ( niech to szlag ) s10, przy okazji zrobi³ f10 lub f12. Aktorzy mogli ni wiedzieæ do czego nagrywaj± ( co to ich obchodzi, wszak monta¿ysta ni musia³ informowaæ ich co tak naprawdê nagrywaj± ), a CN lubia³/lubi chomikowaæ gotowe duby i puszczaæ je np. po kilkunastu miesi±cach - co samemu siê dowiedzia³em - i co jest jakim¶ sensownym wyja¶nieniem.

Sygnatura użytkownika

Wy¶wietl posty z ostatnich:   
Nie mo¿esz pisaæ nowych tematów
Nie mo¿esz odpowiadaæ w tematach
Nie mo¿esz zmieniaæ swoich postów
Nie mo¿esz usuwaæ swoich postów
Nie mo¿esz g³osowaæ w ankietach
Nie mo¿esz za³±czaæ plików na tym forum
Mo¿esz ¶ci±gaæ za³±czniki na tym forum
Dodaj temat do Ulubionych
Wersja do druku

Skocz do: