Chcia³em og³osiæ ¿e zaczynam serie na YT odcinków pokemon indigo league !
Posiadam wszystkie odcinki tak¿e bêde je dodawa³ co 5 ty¶ wy¶wietleñ.
Dodawane bêd± na kana³ MungoTvHd, tak¿e kto chce ¿eby seria sie rozwija³a niech ogl±da i udostêpnia w miarê mo¿liwo¶ci ;)
Strza³eczka
A Ty chcesz zmusiæ piêæ tysiêcy osób do obejrzenia Twojego odcinka i dopiero wrzucisz kolejny? £askawy. Zawsze mog³e¶ ¿ebraæ o lajki.
Jaki¶ link by¶ da³ bo nie chce mi siê szukaæ po samej nazwie kana³u.
A Ty chcesz zmusiæ piêæ tysiêcy osób do obejrzenia Twojego odcinka i dopiero wrzucisz kolejny? £askawy. Zawsze mog³e¶ ¿ebraæ o lajki.
Jaki¶ link by¶ da³ bo nie chce mi siê szukaæ po samej nazwie kana³u.
Pierwszy link w góglu. Wiêc raczej ka¿dy
Wiesz. Boli mnie po prostu to piêæ tysiêcy. W±tpie czy wiele zdzia³asz w ten sposób ale daj Ci Bo¿e. Niech Ci droga lekk± bêdzie.
Gdyby nie durne podej¶cie maj±ce na celu nabicie wy¶wietleñ (5k wy¶wietleñ srsly?) to YT mia³by sens dla androidowców z ma³± ilo¶ci± RAMu.
Sam mam problem na G2Mini z czêstym prze³adowywanien siê witryn, na filmach wywala mi ca³± przegl±darkê...
Jednak z góry mogê co¶ powiedzieæ - zanim dodasz wszystkie odcinki, poblokuj± je na YT. Nie jeste¶ pierwszy i nie ostatni co bêdzie próbowa³.
Nie mo¿esz pisaæ nowych tematów Nie mo¿esz odpowiadaæ w tematach Nie mo¿esz zmieniaæ swoich postów Nie mo¿esz usuwaæ swoich postów Nie mo¿esz g³osowaæ w ankietach Nie mo¿esz za³±czaæ plików na tym forum Mo¿esz ¶ci±gaæ za³±czniki na tym forum
Wymiana buttonami z PokeCollect
Forum wykorzystuje cookies, tak jak ka¿de inne w internecie, w tych samych celach (reklamy, statystyki, ustawienia). Przegl±dark± mo¿esz regulowaæ warunki przechowywania cookies.