Coby nas trochê rozruszaæ. Za³o¿enie proste. Parê osób u nas ma tego 3DSa. Nie wierzê ¿e gracie jedynie w Pokemony(choæ w to gramy g³ównie ). Tak¿e ten:
Super Mario 3D Land - z serduszkiem czystym mogê poleciæ ka¿demu fanowi hydraulika. Przej¶cie w 3D by³o ju¿ wcze¶niej st±d teraz to po prostu kontynuacja nowej tradycji. Efekt 3D jest okej. Przydaje siê przy niektórych zagadkach. Choæ i bez niego da radê sobie poradziæ. Grê dosta³em z 3DSem a z czasem wymieni³em na jedn± z poni¿szych.
Kingdom Hearts 3D Drop Distance - kolejna gra z serii któr± kocham. Zacz±³em od Daysów a na razie skoñczy³em na tym. Jako Kingdom Hearts wypad³ ¶rednio. Fajnie natomiast ¿e dostali¶my w ³apki nie tylko Sorê(b±d¼ pochodne) a te¿ i Riku. W³a¶ciwie to tym drugim gra³o mi siê lepiej. Grê równie¿ wymieni³em.
Legend of Zelda... Link Between Worlds - nie lubi³em Zeldy dopóki nie zagra³em w to. Izometryczny rzut mo¿e wyszed³ z mody ale tu sprawdza siê ¶wietnie. Zagadki, ciekawi Bossowie i fajny koncept z wchodzeniem w ¶ciany. Ta gra przekona³a mnie do serii.
Ocarina of Time - ³o³. Cieszê siê ¿e w to zagra³em gdy¿ dowiedzia³em siê sk±d taki hype na t± czê¶æ. Na prawdê ale je¶li lubicie gry przygodowe to koniecznie musicie. Zagadki s± wporzo choæ mi zdarza³o siê zagl±daæ do solucji. Walka jest ale to nie o to tu chodzi. Bossowie okej.
Majora Mask - a tutaj chwilowo stagnacja. Rozpocz±³em tyle ¿e gra wymaga ode mnie rozumienia tego co mówi±. Tak¿e chwilowo od³o¿y³em a jak bêdê mia³ ochotê na posiedzenie z s³ownikiem to zasi±dê do tego¿. Granie pod dyktando solucji jednak nie by³oby tym czego oczekuje.
Monster Hunter 4U - ostatnio zacz±³em od nowa. Po prostu mia³em przerwê i powrót by³by zbyt ciê¿ki. Polowanie na dinusie jest na prawdê wci±gaj±ce. Zw³aszcza jak ju¿ przestaniesz przegrywaæ. A to dzieje siê do¶æ pó¼no. Nie mniej gdy ju¿ zacznie Ci jako¶ i¶æ to gra zyskuje wiele. Mia³em to szczê¶cie ¿e wcze¶niej trochê pogra³em w trójkê. Ogólnie trzecia trochê t³umaczy. Ta trochê t³umaczy. Jest okej. Gram w ni± obecnie i jestem w sumie na pocz±tku ale jak kto¶ kiedy¶ multi to chêtnie. O ile nie bêdzie siê wkurza³ na nooba Super Smash Bros - pseudo bijatyka z postaciami Nintendo. Na prawdê fajna gra. Jeszcze fajniejsza gdy macie kumpli obok siebie. Nie mam niestety :/
Xenoblade Chronicles -niestety tylko na N3DSy. Ale jak ju¿ macie to na prawdê polecam. Nie przeszed³em i mam przerwê(znów bêdzie trzeba zacz±æ od nowa) ale na bank to kiedy¶ przejdê. Jednak musi poczekaæ na swoj± kolej.
No i na koniec co planuje sobie jeszcze kupiæ: Pokemon Mystery Dungeon Gates of Infinity, Hyrule Warriors Legends no i kolejn± czê¶æ Pokemonów jak tylko wyjdzie. Czyli to co dopiero siê pojawi. A jak moi koledzy? Maj± jaki¶ tytu³ godny polecenia? B±d¼ wprost przeciwnie. Jest co¶ co odradzacie?
Sygnatura użytkownika
Ostatnio zmieniony przez kowalt 27 Pa¼dziernik 15, 17:33, w ca³o¶ci zmieniany 1 raz
No ja akurat gram g³ównie w Pokemony, kowi. Przede wszystkim X, OR ale od czasu do czasu z³apiê te¿ fazê na Shuffle'a. Poza tym polecam Super Mario Land 2 w Virtual Console. Uparcie czekam a¿ dadz± na VC G/S/C. A tak z planów zakupowych to chyba dopiero nowa gra Pokemon.
Je¶li chodzi o Virtual Console to mam Super Mario Bros z GBC i Pokemon TCG równie¿ z tej konsoli. I przyznam ¿e klasycznego Mario po raz pierwszy w³a¶nie przeszed³em na 3DSie.
Ogólnie Virtual Console to ¶wietna rzecz i sprawny emulator. Mi³o tak pograæ w oldschoolowe gry na nowej konsoli mimo braku kompatybilno¶ci wstecznej. Szkoda, ¿e tak ma³o jest dostêpnych Pokemonowych tytu³ów.
Pokemony swoj± drog±(podejrzewam ¿e GF tu namiesza³, z reszt± Pokemony obdarte z mo¿liwo¶ci multi to ju¿ nie to samo) ale szkoda te¿ ¿e nie daj± nam gier z GBA. Ambasadorowskie N3DSy mia³y jakie¶ limitowane gry z GameBoyAdvanca. Czyli emulacja jest jak najbardziej mo¿liwa. Golden Sun chocia¿by znalaz³by siê pewno. Na WiiU jest to czemu nie na 3DSa?
Có¿. Pozostaje czekaæ na to ¿e NX jako¶ to po³±czy.
Nie mo¿esz pisaæ nowych tematów Nie mo¿esz odpowiadaæ w tematach Nie mo¿esz zmieniaæ swoich postów Nie mo¿esz usuwaæ swoich postów Nie mo¿esz g³osowaæ w ankietach Nie mo¿esz za³±czaæ plików na tym forum Mo¿esz ¶ci±gaæ za³±czniki na tym forum
Wymiana buttonami z PokeCollect
Forum wykorzystuje cookies, tak jak ka¿de inne w internecie, w tych samych celach (reklamy, statystyki, ustawienia). Przegl±dark± mo¿esz regulowaæ warunki przechowywania cookies.