POKECOLLECT.net.pl - Oficjalne forum strony DomixPokemon.pl
Zarejestruj
Zaloguj

Poprzedni temat «» Nastêpny temat
Wasze sk³ady w OR/AS
Autor Wiadomo¶æ
Conquest 
Nosi czapkê Asha

Do³±czy³: 15 Kwi 2012
Kontakt:
Wys³any: 20 Pa¼dziernik 15, 07:37   Wasze sk³ady w OR/AS

Wszyscy wiedz± o co chodzi, wypisujemy jakie Pokemony mamy przy sobie w grach Pokemon Omega Ruby/Alpha Sapphire i podajemy, w którym momencie gry jeste¶my.

Po przej¶ciu gry mój sk³ad jest taki:
- Blaziken
- Sharpedo
- Hariyama
- Gardevoir
- Flygon
- Meganium

Ostatnio zmieniony przez Conquest 20 Pa¼dziernik 15, 07:44, w ca³o¶ci zmieniany 1 raz  

kowalt 
Powoli siê wkrêca
kuce s± be

Do³±czy³: 29 Cze 2009
Sk±d: Warszawa
Wys³any: 27 Pa¼dziernik 15, 12:04   

Musia³em odpaliæ Records w PCcie coby sprawdziæ czym grê przelaz³em.

Linoone jako HM Slave. I to rozumiem. Z reszt± stworka lubiê i jest prawilnie. Rock Smash/Strenght/Cut/Surf. Okej,
Latias jako Mega. Niestety jestem posiadaczem Alpha Saphirów st±d ten stworek towarzyszy³ mi podczas podró¿y. Recover/Dragon Pulse/Psychic/Psycho Shift.
Crobat - o ile mogê zawsze go mam. Po prostu lubiê tego stworka. Jest moim ulubionym lataczem i tyle. Fly/Cross Poison/Steel Wing/Thief
Sceptile - startera trzeba mieæ, nie? A ¿e ca³e ¿ycie gra³em Torchiciem to teraz przyszed³ czas na zmianê. Zw³aszcza ¿e jego Mega jest przecudowne. Dual Chop/Leaf Storm/Pursuit/X-Scissors
Sandslash - tu sam siebie zaskoczy³em. Lubiê tego stwora ale nigdy jako¶ nim nie gra³em. A tutaj musia³em jednak siê przekonaæ. Wow. Swords Dance/Thief/Slash/Earthquake
Walrein - a ten to nie wiem dlaczego. Nie chcia³o mi siê szukaæ Corpisha którego lubiê i wzi±³em pierwsze co mi siê rzuci³o? Tak musia³o byæ. Widzê ¿e biedak dosta³ wodne HMy wiêc to musia³ byæ powód dla którego siê znalaz³ w tym Teamie. Ice Fang/Body Slam/Waterfall/Dive.

Ich poziomy wahaj± siê od 62 do 65.

Sygnatura użytkownika

Wy¶wietl posty z ostatnich:   
Nie mo¿esz pisaæ nowych tematów
Nie mo¿esz odpowiadaæ w tematach
Nie mo¿esz zmieniaæ swoich postów
Nie mo¿esz usuwaæ swoich postów
Nie mo¿esz g³osowaæ w ankietach
Nie mo¿esz za³±czaæ plików na tym forum
Mo¿esz ¶ci±gaæ za³±czniki na tym forum
Dodaj temat do Ulubionych
Wersja do druku