Zarejestrowa³am siê ju¿ kiedy¶, forum znam od do¶æ dawna, ale wypada³oby siê przywitaæ na nim i zacz±æ siê udzielaæ. A wiêc przybywam.
Zainteresowania? Pokemony ("no co ty..."), psy (kynologia, behawiorystyka), aktorstwo i powiedzmy, ¿e gry komputerowe. "Powiedzmy" dlatego, ¿e nie jestem jakim¶ wieeelkim nerdem który zna ka¿dy tytu³ i datê powstania ka¿dej gry i potrafi opowiedzieæ jej fabu³ê (mimo, ¿e ca³y czas gdy siedzê w domu to w³a¶nie w co¶ gram. :P) Nie no, nie umiem tego wyt³umaczyæ, mo¿e zrozumiecie o co mi chodzi.
Jestem WIEEEEEEELK¡ fank± serii gier Mass Effect i Fallout. Aha, Quarianie nie s± moj± ulubion± ras± z ME, po prostu ³adnie brzmi to wiêc tak siê nazwa³am. :P Najbardziej lubiê Mass Effect 3 (mimo, ¿e zakoñczenia NIENAWIDZÊ) a z Fallouta to New Vegas (mimo, ¿e d³uuugo wcze¶niej gra³am w klasyczne 1 i 2 i to je pokocha³am).
Z psów to moj± ulubion± ras± jest Nagi Pies Meksykañski, ogólnie to kocham wszystkie psy du¿e i wszystkie ³yse. Co z tego, ¿e sama mam West Highland White Teriera? (dla nieobeznanych - s± ma³e i bardzo w³ochate). W³a¶nie, moim pokemonem jest pies w³a¶nie tej rasy, nazywa siê Nuka (od Falloutowej Nuka-Coli).
...w³a¶nie przypomnia³o mi siê, ¿e nie mam ulubionego Pokemona. Jest parê które bardziej lubiê, ale takiego "mój ci on" to tak niezbyt...
Pokemony kocha³am jak by³am ma³... "m³odsza"... (niech ¿yj± wiecznie niscy, ehhhh .___. tak, to mój kompleks) - moja mama zabrania³a mi je ogl±daæ bo przemoc itede, ale ja taki renegat od urodzenia jestem to i tak "jakim¶ sposobem" zna³am je na pamiêæ. :P O grach dowiedzia³am siê dopiero parê lat temu, ale mnie do nich nie ci±gnê³o. Dopiero niedawno postanowi³am, ¿e siê dam wci±gn±æ, i... zakocha³am siê. Znowu. I nie, nie ¿a³ujê. Zakocha³am siê...
Tak poza tematami zainteresowañ - bardziej osobi¶cie - jestem z roku 98, Nowy S±cz, po wakacjach zaczynam siê uczyæ w ogólniaku na profilu mat-ang-geo. Nie wi±¿ê z tym jednak przysz³o¶ci, ku niezadowoleniu i p³aczu rodziców idê w aktorstwo bo nie do¶æ, ¿e to czujê, to mi to cholernie dobrze wychodzi, chyba jako jedyna taka rzecz. :P
Nie no, nie wiem co mog³abym tu jeszcze dodaæ... Od kogo¶ dostanê w pysk, bo nie czyta³am innych tematów-przywitajek, i nie wiem w³a¶ciwie co tu siê pisze, ale...
Nie umiem gotowaæ, przytulam ludzi których nie znam i lubiê krzyczeæ.
Witam na naszej wêdrownej flotylli, mam nadziejê ¿e ci siê spodoba.
Sygnatura użytkownika
'Creditsy ( one tu by³y zawsze, i nie poke, ja nie outujê, prêdzej collect znowu zamkn± ni¿ st±d pójdê ):
Inaka - Powiedzieæ dziêkujê za wszystko to za ma³o. Te rozmowy na GG, gra, ocenianie moich wypocin, tyle tego. Jednak na razie to proste "Dziêkujê" musi wystarczyæ.
Blue - Te rozmowy na GG wci±¿ mam gdzie¶ na dysku zapisane. Mimo ¿e nie ma ciê tutaj do¶æ d³ugo, ja pamiêtam i bêdê pamiêta³.
Maron - Mówicie o nim ró¿ne rzeczy, ja powiem ¿e dziêkujê mu za te nauki których mi udzieli³.
Conquest - Praca pod tob± jest bardzo mi³a. Nawet jak znikniesz bêdê ciê mi³o pamiêta³ za otwarto¶æ i za to ¿e nas s³uchasz.
Afil, Byaku, optic, hyu, jabuko, vapek i ca³a reszta luda - fajnie siê z wami trolowa³o i gnêbi³o pokemana, dowalajcie mu za mnie ]
CHÊTNYCH DO WYMIANY MY¦LI ZAPRASZAM NA GG : 32441748
Ej, czekaj, ja sk±d¶ kojarzê ten avatar... Znaczy nie mam pojêcia sk±d, ale jestem pewna, ¿e go wcze¶niej widzia³am... Wiem, ¿e na 100% parê razy widzia³am ciê w komentarzach pod filmami na yt. :33 I jeszcze chyba ciê widzia³am na gamewalku, tak..? Je¶li tak to cze¶æ, je¶li nie, to... te¿ siema. :3 Jak co¶ to jestem Kazzadorrka, ta co siê Gethami podnieca wszêdzie...
Sygnatura użytkownika
-I will have my revenge. But I will not kill Sub-Zero. -Will not? Or 'can' not?
Ej, czekaj, ja sk±d¶ kojarzê ten avatar... Znaczy nie mam pojêcia sk±d, ale jestem pewna, ¿e go wcze¶niej widzia³am... Wiem, ¿e na 100% parê razy widzia³am ciê w komentarzach pod filmami na yt. :33 I jeszcze chyba ciê widzia³am na gamewalku, tak..
Mo¿liewe, na YT i reszczie internetów mam nick GravityLoL wiêc pewnie gdzies sie mineli¶my
Sygnatura użytkownika
'Creditsy ( one tu by³y zawsze, i nie poke, ja nie outujê, prêdzej collect znowu zamkn± ni¿ st±d pójdê ):
Inaka - Powiedzieæ dziêkujê za wszystko to za ma³o. Te rozmowy na GG, gra, ocenianie moich wypocin, tyle tego. Jednak na razie to proste "Dziêkujê" musi wystarczyæ.
Blue - Te rozmowy na GG wci±¿ mam gdzie¶ na dysku zapisane. Mimo ¿e nie ma ciê tutaj do¶æ d³ugo, ja pamiêtam i bêdê pamiêta³.
Maron - Mówicie o nim ró¿ne rzeczy, ja powiem ¿e dziêkujê mu za te nauki których mi udzieli³.
Conquest - Praca pod tob± jest bardzo mi³a. Nawet jak znikniesz bêdê ciê mi³o pamiêta³ za otwarto¶æ i za to ¿e nas s³uchasz.
Afil, Byaku, optic, hyu, jabuko, vapek i ca³a reszta luda - fajnie siê z wami trolowa³o i gnêbi³o pokemana, dowalajcie mu za mnie ]
CHÊTNYCH DO WYMIANY MY¦LI ZAPRASZAM NA GG : 32441748
Ostatnio zmieniony przez DominLoL 13 Lipiec 14, 08:46, w ca³o¶ci zmieniany 1 raz
Asia, Asia, Asia, ³adnie Dziewczêta u nas na wagê z³ota, zreszt± nie tylko u nas
Quarian napisa³/a:
A tak poza tym to mam na imiê Asia...
Witam serdecznie.
Quarian napisa³/a:
Od kogo¶ dostanê w pysk, bo nie czyta³am innych tematów-przywitajek, i nie wiem w³a¶ciwie co tu siê pisze, ale...
Nikt bi³ nie bêdzie. W przywitajkach pisze siê, co siê chce. Jeste¶my lud¼mi otwartymi i pozostawiamy ka¿demu woln± wolê do zaprezentowania siebie - tre¶æ tematu ju¿ ¶wiadczy o autorze. Twój temat jest jednym z ³adniejszych.
Teraz spostrze¿enie:
DominLoL napisa³/a:
Byakurai napisa³/a:
Witamy na pok³adzie SSV PokeCollect ;)
Motyw morski przewija siê u nas w powitaniach regularnie. Równie¿ mnie nim witano. Brn±c dalej w tê tematykê, powiem tak - witamy Ciê na pok³adzie, mam nadziejê, ¿e to bedzie dla Ciebie d³ugi rejs po ¶wiecie Pokemonów a nie tylko przewóz przez rzekê.
Oczywi¶cie wszyscy bêdziemy marynarzami
Quarian napisa³/a:
(Nie ma to jak nabijanie postów, wybaczcie, powstrzymaæ siê nie mogê. <3)
Tutaj za pisanie siê nie przeprasza. Forum s³u¿y do nabijania postów, rzecz w tym, aby poza s³owami zawiera³y one tre¶æ
Byakurai napisa³/a:
Motyw morski przewija siê u nas w powitaniach regularnie. Równie¿ mnie nim witano. Brn±c dalej w tê tematykê, powiem tak - witamy Ciê na pok³adzie, mam nadziejê, ¿e to bedzie dla Ciebie d³ugi rejs po ¶wiecie Pokemonów a nie tylko przewóz przez rzekê.
(...)
~ Admira³ Conquest
Przygotuj siê na podró¿ wieeeelkim statkiem kosmicznym, a bowiem tutaj o wodê raczej nie chodzi ^ ^"
Jednak¿e... co do tematu; Witam, witam... o zdrowie pytam. Well... i to by by³o na tyle, jestem bardzo zacofany i chyba wymieram na tym forum >.<
Sygnatura użytkownika
Ich bin eine
Jak co¶ to ³apaæ mnie na steamie. Nick: afil7
Byakurai napisa³/a:
(...)
~ Admira³ Conquest
Przygotuj siê na podró¿ wieeeelkim statkiem kosmicznym, a bowiem tutaj o wodê raczej nie chodzi ^ ^"
Ukryta Wiadomo¶æ:
Je¶li jeste¶ *zarejestrowanym u¿ytkownikiem* musisz odpowiedzieæ w tym temacie ¿eby zobaczyæ t± wiadomo¶æ --- If you are a *registered user* : you need to post in this topic to see the message ---
Afil napisa³/a:
Jednak¿e... co do tematu; Witam, witam... o zdrowie pytam. Well... i to by by³o na tyle, jestem bardzo zacofany i chyba wymieram na tym forum >.<
Nie mo¿esz pisaæ nowych tematów Nie mo¿esz odpowiadaæ w tematach Nie mo¿esz zmieniaæ swoich postów Nie mo¿esz usuwaæ swoich postów Nie mo¿esz g³osowaæ w ankietach Nie mo¿esz za³±czaæ plików na tym forum Mo¿esz ¶ci±gaæ za³±czniki na tym forum
Wymiana buttonami z PokeCollect
Forum wykorzystuje cookies, tak jak ka¿de inne w internecie, w tych samych celach (reklamy, statystyki, ustawienia). Przegl±dark± mo¿esz regulowaæ warunki przechowywania cookies.