Jako ¿e nie ma takiego tematu (przynajmniej nie zauwa¿y³em) postanowi³em go za³o¿yæ bo napewno wielu osobom siê przyda
No wiêc mam problem z rapidshare kiedy np.pobiorê parê plików (pod rz±d) a potem znowu (po przerwie od kompa xd) chê pobieraæ pliki wyskakuje mi komunikat : "Premiummembers can download any number of files simultaneously. Become a Premium member now. The download will be available shortly." a pó¼niej przewa¿nie muszê czekaæ kilkana¶cie godzin (b±d¼ do nastêpnego dnia) ¿eby móc znowu pobieraæ jak mo¿e kto¶ to niech pomo¿e (nie mam neostrady wiêc nie mogê zrestartowaæ ip xd (a na warezach i innych forach patrzy³em ale jako¶ tego nie mog³em znale¼æ xd )
Prawdopodobnie chodzi o blokadê rapida tzn. ¿e mo¿esz kilka plików dziennie sci±gn±æ (lub na kilka godzin)
Tekst na niebiesko zrozumia³em ¿eby czekaæ krócej (2minuty?) trzeba mieæ wykupione Konto Premium.
Powiedz, czy masz internet z kilkoma innymi osobami? Np. tak jak jest czêsto w blokach. Z komunikatu wynika, ¿e nie mo¿na ¶ci±gaæ kliku plików na raz, wiêc mo¿e kto¶ inny pobiera.
zgadza siê Jakubox mam neta na kilka osób ale powiedziecie mi jak to pomin±æ bo to mnie nieco denerwuje xd (tylko nie piszcie ¿eby sobie konto premium kupiæ albo co¶ podobnego bo to ja sam wiem xd)
1, Konta RS na warezach - UWAGA! Te Konta zazwyczaj pochodz± z phishingu, co niesie za sob± ryzyko. RapidShare zastrzega sobie prawo do banowania u¿ytkowników którzy korzystaj± z konta zdobytego t± metod± (na ch³opski rozum - nie ma zapotrzebowania to nie ma phishingu).
2. Strony generuj±ce linki Premium. Niestety w chwili obecnej nie ma ¿adnej bezawaryjnej.
3. Programy typu Prec - podobno dzia³aj±.
4. Je¿eli macie izzykonto to mo¿ecie na Allegro znale¼æ konta wspó³dzielone. Zazwyczaj kosztuj± 1-2 z³ote za 1-5 GB.
Nie mo¿esz pisaæ nowych tematów Nie mo¿esz odpowiadaæ w tematach Nie mo¿esz zmieniaæ swoich postów Nie mo¿esz usuwaæ swoich postów Nie mo¿esz g³osowaæ w ankietach Nie mo¿esz za³±czaæ plików na tym forum Nie mo¿esz ¶ci±gaæ za³±czników na tym forum
Wymiana buttonami z PokeCollect
Forum wykorzystuje cookies, tak jak ka¿de inne w internecie, w tych samych celach (reklamy, statystyki, ustawienia). Przegl±dark± mo¿esz regulowaæ warunki przechowywania cookies.