Jaki¶ dziadek zagradza mi drogê, i mówi, ¿e mam odej¶æ. Przesz³am po parê razy ca³e miasteczko i nikt mnie tam nie chce zabraæ. Ew. jak wej¶æ do Gymu? (drzwi zamkniête)
Tak bardzo jestem s³aba w Pokach...
Sygnatura użytkownika
-I will have my revenge. But I will not kill Sub-Zero. -Will not? Or 'can' not?
Przyznajê. Nienawidzê Diva i tego ¿e jest w grze. Dlatego ¿e graj±c po raz pierwszy walisz siê po tym chrzanionym Hoenn. W ogóle ta seria jest jaka¶ taka ma³o przystêpna dla ludzi graj±cych po raz pierwszy. Ale do rzeczy.
Zla³a¶ ty³ki Magmowcom po pokonaniu bli¼niaków? Je¶li nie to musisz pop³ywaæ szukaj±c jaskini w której bêdzie ³ód¼. Oczywi¶cie pod wod±. To do¶æ ciê¿kie do¶wiadczenie. Radzê poszukaæ sobie jakiego¶ filmu który pokazuje drogê.
Masz to szczê¶cie ¿e nie grasz w Emeraldy. Tam jeszcze przed pokonaniem lidera trzeba siê waliæ z znalezieniem pewnego legendarnego stwora i kolejna wycieczka po Hoenn. Nie mogê siê doczekaæ ORASów
Nie mo¿esz pisaæ nowych tematów Nie mo¿esz odpowiadaæ w tematach Nie mo¿esz zmieniaæ swoich postów Nie mo¿esz usuwaæ swoich postów Nie mo¿esz g³osowaæ w ankietach Nie mo¿esz za³±czaæ plików na tym forum Nie mo¿esz ¶ci±gaæ za³±czników na tym forum
Wymiana buttonami z PokeCollect
Forum wykorzystuje cookies, tak jak ka¿de inne w internecie, w tych samych celach (reklamy, statystyki, ustawienia). Przegl±dark± mo¿esz regulowaæ warunki przechowywania cookies.