POKECOLLECT.net.pl - Oficjalne forum strony DomixPokemon.pl
Zarejestruj
Zaloguj

Poprzedni temat «» Nastêpny temat
Super Secret Base - Stare Bazy w nowym stylu
Autor Wiadomo¶æ
DominLoL 
Szlachta Collectowa
Stary, a nowy

Do³±czy³: 01 Lis 2008
Sk±d: Z internetów
Kontakt:
Wys³any: 9 Lipiec 14, 19:04   Super Secret Base - Stare Bazy w nowym stylu

Tyle ¿e tym razem dobrze nam znane secret base zwane bêd± Super Secret Base. Dlaczego super? Bo, jak t³umacz± twórcy, bazy zosta³y dostosowane do bebechów konsoli. Ale to nie wszystko!

Nasza baza bêdzie te¿ stanowi³a swoisty hydepark dostêpny dla naszych znajomych! Dziêki kodom QR lub us³udze StreetPass bêdziemy mogli zaprosiæ innego gracza do naszej bazy i z nim porozmawiaæ albo stoczyæ bitwê. Jak ju¿ wspomnia³em o bitwach, bêdziemy mogli nasz± bazê zmieniæ nawet w swoisty GYM gdzie to my, gracz, bêdziemy liderem! TAK, DOBRZE WIDZICIE! Póki co nie wiadomo nic wiêcej ¿e bêdzie mo¿na toczyæ bitwy klasyczne albo 2vs2.

Jak ju¿ jeste¶my przy odwiedzaniu baz innych, je¶li gracz w danej chwili nie bêdzie w swojej bazie, to spotkamy NPC bêd±ce jego reprezentantem. Secret Pals, bo tak maj± w grze nazywaæ siê te NPC, maj± mieæ ró¿ne w³a¶ciwo¶ci; bêdziemy mo¿na toczyæ z nimi bitwy, zajm± siê hodowl± naszych jajek, bêd± swojego rodzaju day care centerem, nabij± nam lvl pokemona lub...dadz± nam upominek w postaci dekoracji.
Jest te¿ mowa o Capture the Flag, które, je¶li dobrze rozumiem, bêd± do zebrania a im wiêcej flag zbierzemy z baz innych graczy, tym wy¿sz± rangê osi±gnie nasza baza.

Có¿...let's start the hype?

Screeny:

Sygnatura użytkownika
'Creditsy ( one tu by³y zawsze, i nie poke, ja nie outujê, prêdzej collect znowu zamkn± ni¿ st±d pójdê ):
Inaka - Powiedzieæ dziêkujê za wszystko to za ma³o. Te rozmowy na GG, gra, ocenianie moich wypocin, tyle tego. Jednak na razie to proste "Dziêkujê" musi wystarczyæ.
Blue - Te rozmowy na GG wci±¿ mam gdzie¶ na dysku zapisane. Mimo ¿e nie ma ciê tutaj do¶æ d³ugo, ja pamiêtam i bêdê pamiêta³.
Maron - Mówicie o nim ró¿ne rzeczy, ja powiem ¿e dziêkujê mu za te nauki których mi udzieli³.
Conquest - Praca pod tob± jest bardzo mi³a. Nawet jak znikniesz bêdê ciê mi³o pamiêta³ za otwarto¶æ i za to ¿e nas s³uchasz.
Afil, Byaku, optic, hyu, jabuko, vapek i ca³a reszta luda - fajnie siê z wami trolowa³o i gnêbi³o pokemana, dowalajcie mu za mnie ]

CHÊTNYCH DO WYMIANY MY¦LI ZAPRASZAM NA GG : 32441748
Ostatnio zmieniony przez DominLoL 12 Lipiec 14, 15:35, w ca³o¶ci zmieniany 1 raz  

Conquest 
Nosi czapkê Asha

Do³±czy³: 15 Kwi 2012
Kontakt:
Wys³any: 11 Lipiec 14, 21:07   

Muszê mieæ takiego Snorlaxa w k±cie. Muszê...

kowalt 
Powoli siê wkrêca
kuce s± be

Do³±czy³: 29 Cze 2009
Sk±d: Warszawa
Wys³any: 12 Lipiec 14, 17:15   

Ubieranie baz nie dla mnie. Jednak jaram siê w³asnym Gymem. Zaprawdê brakowa³o tego by poczuæ ¿e jest siê rzeczywi¶cie jakim¶ mistrzem. Mo¿e lider to nie do koñca to ale ju¿ co¶. Dobrze by by³o gdyby ta opcja by³a po przej¶ciu lini fabularnej w zamian w³a¶nie za zostanie miszczem.

Sygnatura użytkownika

Conquest 
Nosi czapkê Asha

Kontakt:
Wys³any: 13 Lipiec 14, 09:49   

Kowi, czytasz mi w my¶lach. To by by³o co¶, poczuæ siê wreszcie wa¿nym w ¶wiecie Pokemon, bo tak to wygrasz i dalej latasz w krótkich portkach zamiast usi±¶æ na tronie ^^

DominLoL 
Szlachta Collectowa
Stary, a nowy

Kontakt:
Wys³any: 13 Lipiec 14, 09:52   

Conquest napisa³/a:
zamiast usi±¶æ na tronie

w³a¶nie zda³em sobie sprawê ¿e póki co w grach o pokach ani razu nie widzieli¶my WC ._.

Sygnatura użytkownika
'Creditsy ( one tu by³y zawsze, i nie poke, ja nie outujê, prêdzej collect znowu zamkn± ni¿ st±d pójdê ):
Inaka - Powiedzieæ dziêkujê za wszystko to za ma³o. Te rozmowy na GG, gra, ocenianie moich wypocin, tyle tego. Jednak na razie to proste "Dziêkujê" musi wystarczyæ.
Blue - Te rozmowy na GG wci±¿ mam gdzie¶ na dysku zapisane. Mimo ¿e nie ma ciê tutaj do¶æ d³ugo, ja pamiêtam i bêdê pamiêta³.
Maron - Mówicie o nim ró¿ne rzeczy, ja powiem ¿e dziêkujê mu za te nauki których mi udzieli³.
Conquest - Praca pod tob± jest bardzo mi³a. Nawet jak znikniesz bêdê ciê mi³o pamiêta³ za otwarto¶æ i za to ¿e nas s³uchasz.
Afil, Byaku, optic, hyu, jabuko, vapek i ca³a reszta luda - fajnie siê z wami trolowa³o i gnêbi³o pokemana, dowalajcie mu za mnie ]

Conquest 
Nosi czapkê Asha

Kontakt:
Wys³any: 13 Lipiec 14, 09:55   

DominLoL napisa³/a:
Conquest napisa³/a:
zamiast usi±¶æ na tronie

w³a¶nie zda³em sobie sprawê ¿e póki co w grach o pokach ani razu nie widzieli¶my WC ._.

Ciekawe, nieprawda¿?

Mówi³em akurat o takim tronie, który reprezentuje raczej w³adzê i presti¿, zreszt± by³a to metafora, ale nawi±zanie do realizmu w grach Pokemon zawsze spoko.

DominLoL 
Szlachta Collectowa
Stary, a nowy

Kontakt:
Wys³any: 15 Lipiec 14, 18:57   

https://www.youtube.com/watch?v=ijJqSm9zMPo

kolejny trailer a wnim pokaz tego co mo¿emy wyczyniaæ w nowych bazach, niestety, JAPANESE ONLY!

Sygnatura użytkownika

kowalt 
Powoli siê wkrêca
kuce s± be

Do³±czy³: 29 Cze 2009
Sk±d: Warszawa
Wys³any: 15 Lipiec 14, 23:09   

Tak bardzo kojarzy siê to wszystko z Sinnoh Underground. Nawet co¶ na kszta³t pu³apek jest :/

Sygnatura użytkownika

Go¶æ

Wys³any: 16 Lipiec 14, 08:20   

kowalt napisa³/a:
Tak bardzo kojarzy siê to wszystko z Sinnoh Underground. Nawet co¶ na kszta³t pu³apek jest :/

SINNOH CONFIRMED

Wy¶wietl posty z ostatnich:   
Nie mo¿esz pisaæ nowych tematów
Nie mo¿esz odpowiadaæ w tematach
Nie mo¿esz zmieniaæ swoich postów
Nie mo¿esz usuwaæ swoich postów
Nie mo¿esz g³osowaæ w ankietach
Nie mo¿esz za³±czaæ plików na tym forum
Mo¿esz ¶ci±gaæ za³±czniki na tym forum
Dodaj temat do Ulubionych
Wersja do druku

Skocz do: