Ju¿ sierpieñ. Tymczasem ruch na PBFie zbyt nie wzrasta. Lipiec uzna³em za miesi±c organizacji, sierpieñ za¶ ma byæ miesi±cem dzia³ania. Byakowi odpiszê w ci±gu 2 dni - jak zapomnê, to mi spamuj. Do Lugii zapiszê siê jak tylko znajdê woln± chwilê podczas podbijania PPSu. Do Afila te¿ chcia³bym siê zapisaæ, ale to ju¿ raczej bardzo ma³o prawdopodobne. Mam do Was jeszcze kilka spraw, wypunktujê je:
- graczy nie przybywa, zainteresowanie mog³oby byæ, ale czê¶æ userów, którzy mogliby spróbowaæ nie wie jak. Potrzebujê napisania dwóch tekstów u¿ytkowych pt. Co to jest PBF i Jak graæ w PBF. Je¶li u³atwimy u¿ytkownikom zapoznanie siê z tym, w co chcemy ich wci±gn±æ, mo¿e bêdê chêtniejsi, aby spróbowaæ? Czy który¶ z Was chcia³by napisaæ taki tekst/teksty dla PokeCollect PBF?
- zastanawiam siê nad przeprowadzeniem uproszczonego naboru na graczy, takiego jak tutaj. Co o tym my¶licie? Jaka forma by siê Wam podoba³a?
- zawsze mo¿ecie od¶wie¿yæ ten temat.
- macie w dzia³ach jeszcze jakie¶ tematy do przeniesienia/archiwizacji/przywrócenia etc.?
Ja mogê pomóc z tymi tekstami. Co do naboru na graczy - jestem za. Wy¶wietli siê nowy temat ludziom przed oczyma, to mo¿e kto¶ chêtny siê znajdzie.
Potrafi spojrzeæ Brockowi w oczy |D Bear wants justice
Wiek: 29 Do³±czy³: 14 Sie 2009 Posty: 3250 Sk±d: z Rudy ¦l±skiej
Wys³any: 7 Sierpieñ 14, 01:37
1. Je¿eli chodzi o archiwizacjê gry, to o ta klik
2. Z pisaniem tekstu, to ja odpadam, bo nigdy nie wiem jak takie cu¶ zacz±æ.
3. Uproszczony nabór na graczy? Tere fere. Ciekawe, co ty chcesz w nim pozmieniaæ.
4. Mogê Ci ju¿ zacz±æ spamowaæ o odpis?
Sygnatura użytkownika
*Had to be me. Someone else might have gotten it wrong*
1. Zarchiwizowane.
2. OK
3. To, ¿e bêdzie jeden formularz dla wszystkich i da siê go w og³oszenie. Choæ tutaj te¿ nie jestem pewien czy kogo¶ to przekona.
4. Ta. Spróbujê dzi¶ go stworzyæ.
My¶lê, ze w moim aktualnym po³o¿eniu z jakimkolwiek pisaniem czego¶ bardziej wymagaj±cego jak odpis to raczej odpada, ale zawsze mo¿na spróbowaæ. Well... Ogólnie nabór to dobry pomysl, który nie wiedzieæ dlaczego kiedy¶ by³ raczej do¶æ popularny, a potem nikt go nie robil... No i Conquest: Nie zapisuj siê do mnie, nie my¶l nawet o tym, nie otrzymasz bowiem tego, czego oczekujesz.
Sygnatura użytkownika
Ich bin eine
Jak co¶ to ³apaæ mnie na steamie. Nick: afil7
My¶lê, ze w moim aktualnym po³o¿eniu z jakimkolwiek pisaniem czego¶ bardziej wymagaj±cego jak odpis to raczej odpada, ale zawsze mo¿na spróbowaæ. Well...
Nie no, Lugia jest chêtny. Nie bêdê Ciê przymusza³ w takim wypadku i mu to powierzê (jak tylko wróci z Niuconu).
Afil napisa³/a:
Ogólnie nabór to dobry pomysl, który nie wiedzieæ dlaczego kiedy¶ by³ raczej do¶æ popularny, a potem nikt go nie robil...
Czyli postaram siê takowy rozpisaæ w tym tygodniu.
Afil napisa³/a:
No i Conquest: Nie zapisuj siê do mnie, nie my¶l nawet o tym, nie otrzymasz bowiem tego, czego oczekujesz.
Napisz po prostu, ¿e mnie nie chcesz. Zrozumiem, bo graæ nie umiem, co tylko potwierdza wczorajszy post u Byaka. Lugia te¿ mnie nie chce, tylko mówi, ¿e chce, ¿eby nie by³o mi przykro
Nie, ja po prostu jestem skurwiolem bez poczucia humoru, skupiam siê na innych rzeczach ni¿ Byaku w odpisach. Potrafiê czasem walnac cos zabawnego, ale to nie jest ani to co u Byaka, ani to co by³o u Nena. Dlatego nie polecam Ci zapisywania siê do mnie ._.
Sygnatura użytkownika
Ich bin eine
Jak co¶ to ³apaæ mnie na steamie. Nick: afil7
Nie, ja po prostu jestem skurwiolem bez poczucia humoru, skupiam siê na innych rzeczach ni¿ Byaku w odpisach. Potrafiê czasem walnac cos zabawnego, ale to nie jest ani to co u Byaka, ani to co by³o u Nena. Dlatego nie polecam Ci zapisywania siê do mnie ._.
Byakurai napisa³/a:
Afil napisa³/a:
[...] ale to nie jest ani to co u Byaka
Ale ja nie jestem zabawny ;c
Phhhh. Nie gram dla ¶miechu, tylko ¿eby posty nabiæ
Nie mo¿esz pisaæ nowych tematów Nie mo¿esz odpowiadaæ w tematach Nie mo¿esz zmieniaæ swoich postów Nie mo¿esz usuwaæ swoich postów Nie mo¿esz g³osowaæ w ankietach Nie mo¿esz za³±czaæ plików na tym forum Nie mo¿esz ¶ci±gaæ za³±czników na tym forum
Wymiana buttonami z PokeCollect
Forum wykorzystuje cookies, tak jak ka¿de inne w internecie, w tych samych celach (reklamy, statystyki, ustawienia). Przegl±dark± mo¿esz regulowaæ warunki przechowywania cookies.