Mamy kolejne newsy! Na Skanach poni¿ej mo¿ecie zobaczyæ pierwsz± pi±tkê liderów,Roxannne, Brawley'a, Wattsona, Flannery i Normana w nowym, od¶wie¿onym wygl±dzie, Stevena oraz dwóch pozosta³ych cz³onków E4, Sidney'a i Phoebe. Do wgl±du jest tak¿e nowy Pokedex, który - ku uciesze starych wyjadaczy - jest stylizowany na GameBoy'a Advance.
W Omega Ruby i Alpha Sapphire bêdzie te¿ mo¿na u¿ywaæ Pokemon Amie, które pozwoli nam na integracjê z naszym pokemon np. poklepanie go po g³owie lub poczêstowane jagod±.
Co wiêcej, na skanach widaæ piêæ Pikachu w strojach contestowych. Czy bêd± to nadchodz±ce eventy czy to tylko pokazówka co mo¿na w grze wyczyniaæ - nie wiadomo. Ich nazwy to kolejno : Madam Pikachu, Hard Rock Pikachu, Idol Pikachu, Doktor Pikachu i Masked Pikachu.
Czekamy na wiêcej!
Screeny:
Sygnatura użytkownika
'Creditsy ( one tu by³y zawsze, i nie poke, ja nie outujê, prêdzej collect znowu zamkn± ni¿ st±d pójdê ):
Inaka - Powiedzieæ dziêkujê za wszystko to za ma³o. Te rozmowy na GG, gra, ocenianie moich wypocin, tyle tego. Jednak na razie to proste "Dziêkujê" musi wystarczyæ.
Blue - Te rozmowy na GG wci±¿ mam gdzie¶ na dysku zapisane. Mimo ¿e nie ma ciê tutaj do¶æ d³ugo, ja pamiêtam i bêdê pamiêta³.
Maron - Mówicie o nim ró¿ne rzeczy, ja powiem ¿e dziêkujê mu za te nauki których mi udzieli³.
Conquest - Praca pod tob± jest bardzo mi³a. Nawet jak znikniesz bêdê ciê mi³o pamiêta³ za otwarto¶æ i za to ¿e nas s³uchasz.
Afil, Byaku, optic, hyu, jabuko, vapek i ca³a reszta luda - fajnie siê z wami trolowa³o i gnêbi³o pokemana, dowalajcie mu za mnie ]
CHÊTNYCH DO WYMIANY MY¦LI ZAPRASZAM NA GG : 32441748
Ostatnio zmieniony przez Conquest 26 Lipiec 15, 19:44, w ca³o¶ci zmieniany 2 razy
Te stroje do Pokemon Amie. Przynajmniej z tym s± pokazywane na tych screenach. Mam nadziejê ¿e to taki nieobowi±zkowy dodatek i tylko dla Pikasiusiu. Je¶li twórcy ka¿± mi ubieraæ jakiego¶ stworka by przej¶æ g³ówn± liniê fabularn± to nie bêdê happy :/
Ciekawe kiedy bêdzie mo¿na wykreowaæ bohatera jak w Simsach?
CIIII! W nowych sismach kreator postaci ma byæ DLC! Chcesz by poki te¿ to przesz³y!?
Moje zdanie jest takie ¿e te formy do tylko do contestów bêd± o które i tak zahaczê dopiero po lidze
Sygnatura użytkownika
'Creditsy ( one tu by³y zawsze, i nie poke, ja nie outujê, prêdzej collect znowu zamkn± ni¿ st±d pójdê ):
Inaka - Powiedzieæ dziêkujê za wszystko to za ma³o. Te rozmowy na GG, gra, ocenianie moich wypocin, tyle tego. Jednak na razie to proste "Dziêkujê" musi wystarczyæ.
Blue - Te rozmowy na GG wci±¿ mam gdzie¶ na dysku zapisane. Mimo ¿e nie ma ciê tutaj do¶æ d³ugo, ja pamiêtam i bêdê pamiêta³.
Maron - Mówicie o nim ró¿ne rzeczy, ja powiem ¿e dziêkujê mu za te nauki których mi udzieli³.
Conquest - Praca pod tob± jest bardzo mi³a. Nawet jak znikniesz bêdê ciê mi³o pamiêta³ za otwarto¶æ i za to ¿e nas s³uchasz.
Afil, Byaku, optic, hyu, jabuko, vapek i ca³a reszta luda - fajnie siê z wami trolowa³o i gnêbi³o pokemana, dowalajcie mu za mnie ]
z tego co wiem w X/Y mieli¶my ca³kiem sporo do wyboru przy keacji naszej postaci, wiêc raczej tutaj powinno byæ podobnie./
Sygnatura użytkownika
z tego co wiem w X/Y mieli¶my ca³kiem sporo do wyboru przy keacji naszej postaci, wiêc raczej tutaj powinno byæ podobnie./
Nawet nie wiedzia³em. Och ja nub. Trzeba kupiæ 3DSa
Polecam granie dziewczyn± jak lubisz takie rzeczy. Trzy razy wiêcej fryzur i milion razy wiêcej pata³aszków. Kiedy¶ jednak doczekamy siê mo¿liwo¶ci zdjêcia czapki(czy¿by animacja poruszaj±cych siê w³osów wci±¿ by³a za trudna do ogarniêcia?)
Aj waj. Kto¶ m±dry zauwa¿y³ ¿e te stroje pasuj± do kategorii contestowych.
Aj waj. Kto¶ m±dry zauwa¿y³ ¿e te stroje pasuj± do kategorii contestowych.
Sygnatura użytkownika
Nie mo¿esz pisaæ nowych tematów Nie mo¿esz odpowiadaæ w tematach Nie mo¿esz zmieniaæ swoich postów Nie mo¿esz usuwaæ swoich postów Nie mo¿esz g³osowaæ w ankietach Nie mo¿esz za³±czaæ plików na tym forum Mo¿esz ¶ci±gaæ za³±czniki na tym forum
Wymiana buttonami z PokeCollect
Forum wykorzystuje cookies, tak jak ka¿de inne w internecie, w tych samych celach (reklamy, statystyki, ustawienia). Przegl±dark± mo¿esz regulowaæ warunki przechowywania cookies.