Kto chcê popisaæ o pokemonach na GG o grach GBA o PBF o Anime i ogolnie o wszystkim co zwi±zane z pokemonami niech wysle pod tym postem albo mi na pw swój numer Gadu-Gadu
Mamy pe³ne forum, zaopatrzone w wszelakie dzia³y, od gier na VBA, przez PBF, zahaczaj±c równie¿ o anime, a na ogólnym pojêciu Pokemon koñcz±c.
Pozdrawiam Afil.
Sygnatura użytkownika
Ich bin eine
Jak co¶ to ³apaæ mnie na steamie. Nick: afil7
Ostatnio zmieniony przez Afil 6 Sierpieñ 13, 00:50, w ca³o¶ci zmieniany 1 raz
Zacznijmy od najbardziej podstawowych rzeczy:
1. Na forum udziela siê oko³o 10 osób.
2. W danym temacie nie musi pisaæ ponad 200 osób.
3. A propos 2 punktu. Jedynymi tematami w których bra³o udzia³ ponad 50 osób to tematy, w których pisze siê raz. (Co¶ w stylu "Co wygra Kto¶Tam, czy Co¶Tam" dodatkowo z ewentualn± ankiet±)
4. Jakby¶my szli twoj± logik±, to fora chyba nikomu by siê nie przydawa³y.
5. Gwarantujê, ¿e znalezienie kompana do rozmów przez spontaniczne posty na forum, czy to w formie wyg³upów na PBF'ie, czy te¿ w formie dyskusji, jest o wiele bardziej satysfakcjonuj±ce... ni¿ "kupiê/wynajmê"... czyli dawanie jaki¶ og³oszeñ, jak do pracy.
My¶lê, ¿e powiniene¶ wzi±æ pod uwagê to, ¿e maj±c do dyspozycjê forum o danej tematyce nie ograniczasz siê do rozmowy, w której mo¿esz poznaæ maksymalnie dwa punty widzenia. Dla wyja¶nienia, im wiêcej ludzi poznajesz, tym wiêcej poznajesz te¿ charakterów, a to daje za sob± kszta³towanie swojego charakteru, jak i umiejêtno¶æ obchodzenia siê z ró¿nymi typami ludzi. Jeden woli truskawki, a drugi czere¶nie (Jak szkoda, ¿e nie ma tu teraz Artura - Jak co¶, mogê wyt³umaczyæ), ale to nie znaczy, ¿e musz± siê k³óciæ, wiêc je¶li boisz siê czego¶ w stylu odrzucenia, to nie popadaj w skrajno¶æ, z tych "200 osób" na pewno znajdzie siê kto¶ z kim¶ i tak lepiej siê dogadasz. I tak to siê w³a¶nie krêci, ¿e ograniczaj±c siê, mo¿e robisz to co Ci siê "bardziej podoba", ale doprowadzasz do tego, ¿e bêdziesz tak na prawdê, zacofany. Bêdziesz ograniczony i blablabla, inne takie synonimy. Na forum masz mo¿liwo¶æ rozpoczêcia w±tku, dopowiedzenia swoich 2 groszy, czy tam 3, do innego tematu i spotkaæ siê mo¿esz z aprobat±, krytyk±, czy te¿ zwyk³ym off-topem (To ostatnie nie jest zbyt lubiane... w danych tematach). Po to jest forum, a nie do jaki¶ wylewania ¿alów, k³ótni(Dyskusja na dany temat siê nie liczy, ale dos³owne rzucanie siê na kogo¶... to co innego moi drodzy), czy te¿ pogr±¿ania innych. Je¶li tak odbierasz nasze forum, to uwierz, nie jest ¼le, da siê dogadaæ z lud¼mi, tylko, daj szansê i zacznij siê udzielaæ na forum.
Dalej pozdrawiam, Afil.
Sygnatura użytkownika
Ich bin eine
Jak co¶ to ³apaæ mnie na steamie. Nick: afil7
Nie mo¿esz pisaæ nowych tematów Nie mo¿esz odpowiadaæ w tematach Nie mo¿esz zmieniaæ swoich postów Nie mo¿esz usuwaæ swoich postów Nie mo¿esz g³osowaæ w ankietach Nie mo¿esz za³±czaæ plików na tym forum Nie mo¿esz ¶ci±gaæ za³±czników na tym forum
Wymiana buttonami z PokeCollect
Forum wykorzystuje cookies, tak jak ka¿de inne w internecie, w tych samych celach (reklamy, statystyki, ustawienia). Przegl±dark± mo¿esz regulowaæ warunki przechowywania cookies.