Witajcie kochani. Jak ostatnio mo¿na zauwa¿yæ, administracja nie po¶wiêca PokeCollectowi nale¿ytej uwagi. Jest to spowodowane, przynajmniej w moim wypadku, du¿± ilo¶ci± czasu po¶wiêcan± na pracê, naukê, ¿ycie prywatne etc. etc. oraz zajmowaniem siê inn±, du¿± stron± o podobnej tematyce - Pokemon Valhall± wraz z jej forum - Pokemon Valhalla Forum.
PokeCollectowi zawsze stara³em siê dawaæ z siebie najlepsze. Jednak z czasem skoñczy³y siê moje pomys³y, co do tego co mogê tutaj zrobiæ. Ponadto chcê jeszcze w tym roku zreorganizowaæ swoj± dzia³alno¶æ na PPSie...
Przechodz±c do meritum - og³aszam nabór na stanowisko administratora forum PokeCollect, który wspomo¿e/zast±pi mnie. Oto formularz zg³oszenia:
Kod:
[b]O sobie[/b]:
[b]Dlaczego zg³aszam siê na to stanowisko[/b]:
[b]Mój kierunek rozwoju forum[/b]:
[b]Do¶wiadczenie[/b]:
Nie ma ¿adnych konkretnych wymagañ dla kandydatów. Przede wszystkim umiejêtno¶ci musz± pozwalaæ na realizacjê za³o¿eñ Waszego kierunku rozwoju.
Zg³oszenia i wszelkie pytania proszê wysy³aæ tylko i wy³±cznie w formie Prywatnej Wiadomo¶ci
Nabór wstêpnie trwa do koñca listopada z mo¿liwo¶ci± przed³u¿enia do 6 grudnia. Zastrzegam sobie prawo wybrania kilku kandydatur jak i nie wybrania ¿adnej. Nie ma sensu siê dalej rozpisywaæ. Pozdrawiam i ¿yczê sukcesów.
Nie mo¿esz pisaæ nowych tematów Nie mo¿esz odpowiadaæ w tematach Nie mo¿esz zmieniaæ swoich postów Nie mo¿esz usuwaæ swoich postów Nie mo¿esz g³osowaæ w ankietach Nie mo¿esz za³±czaæ plików na tym forum Mo¿esz ¶ci±gaæ za³±czniki na tym forum
Wymiana buttonami z PokeCollect
Forum wykorzystuje cookies, tak jak ka¿de inne w internecie, w tych samych celach (reklamy, statystyki, ustawienia). Przegl±dark± mo¿esz regulowaæ warunki przechowywania cookies.