e [Dzisiaj 20:44] Perry: Ja kupi³em zeszyty z Fineaszemi Ferbem, i jest napisane " A niech Ciê Pepe Panie dziobaku"
e [Dzisiaj 20:44] Perry: a drugi z Fineaszem "Czy nie jeste¶ na to za m³ody", a z Ferbem tez cos jest z nterenetem ale nie chce mi sie wyci±gac go teraz
e [Dzisiaj 20:45] Perry: bo przeciez s± wakacje, po co przejmowac siê szko³±!
e [Dzisiaj 20:46] XaroX: raiktopedau
e [Dzisiaj 20:46] paqo: gdybym mogl, to bym Ci warna dal za mowienie o zeszytach w trakcie wakacji
e [Dzisiaj 20:47] XaroX: paqo wróæ ;-;
e [Dzisiaj 20:48] paqo: no przeciez jestem ;o
e [Dzisiaj 20:49] XaroX: ale chodzi mi o to, zebys wrocil na stanowisko admina
e [Dzisiaj 20:49] XaroX: bo po odejsciu Wabiguna, to poza Raikiem obecne 'wladze' zachowuja sie jak banda dzieciakow
e [Dzisiaj 20:49] Perry: ja nie zacz±³em teamtu zeszytów
e [Dzisiaj 20:49] XaroX: zreszta, nie bede pisal, musialbys sam zobaczyc co sie dzieje w 'kropce'
e [Dzisiaj 20:50] XaroX: ale i tak jestes pedau :D:D:D
e [Dzisiaj 20:50] paqo: ale ja widze kropke wciaz
e [Dzisiaj 20:50] paqo: tyle ze sie nie wtracam
e [Dzisiaj 20:50] paqo: oj tam, jak ja rzadzilem tez byly klotnie
e [Dzisiaj 20:51] XaroX: no to sam widzisz co 'kompetentni' ludzie wyprawiaja.
e [Dzisiaj 20:51] Kojot: Xarox, dla mnie nie problem wej¶c na konto Marona . Albo przyj¶æ do niego. xd Tylko pytanie po co? ;x
e [Dzisiaj 20:51] XaroX: tak, ale wtedy nie mialy one wplywu na forum. teraz nic ich juz nie powstrzymuje i jesli sie tego nie przerwie to forum
e [Dzisiaj 20:51] XaroX: zejdzie na psy ;)
e [Dzisiaj 20:52] XaroX: ok Kojot ale nie wiem o co Ci chodzi bo mowimy o dwoch calkiem innych osobach ;)
e [Dzisiaj 20:52] paqo: od jakiegos czasu juz schodzi na psy niestety
e [Dzisiaj 20:52] paqo: wiekszosc MG maja w dupie forum
e [Dzisiaj 20:52] Kojot: mówi³em o kropce tylko. Ale zreszt± niewa¿ne :p. PBF ju¿ dla mnie siêga prawie dna.
e [Dzisiaj 20:53] paqo: Raik to juz calkiem nas olewa ;/
e [Dzisiaj 20:53] Perry: <333
e [Dzisiaj 20:53] Kojot: Nie Raik. Perry!
e [Dzisiaj 20:53] XaroX: w dupie mam pbf i mg, ta marna imitacja dobrej zabawy tylko denerwuje
e [Dzisiaj 20:53] Perry: I tak nas nie bêdzie nied³ugo wgl ;|
e [Dzisiaj 20:53] XaroX: ej, zdradze Wam sekret
e [Dzisiaj 20:53] Kojot: jaki?
e [Dzisiaj 20:54] paqo: no ja tez bym chcial, zeby bylo jak na poczatku tego PC
e [Dzisiaj 20:54] XaroX: raiktopedau
e [Dzisiaj 20:54] paqo: bo wtedy byla zajebista atmosfera i wgl
e [Dzisiaj 20:54] XaroX: moglbym wytykac palcami kogo mozna obwiniac za utrate atmosfery, ale nie chce sie babrac z gownem.
e [Dzisiaj 20:54] paqo: ale przeciez nie bede na sile ciagnal starych userow
e [Dzisiaj 20:55] Kojot: Rassena ju¿ nie ma dobry miesi±c. yyy.
e [Dzisiaj 20:55] Perry: i wgl, Pokemony tu admnistracje prawie juz nie interesuj± pewno (jest 1 wyj±tek, który sie nigdy nie podda!)
e [Dzisiaj 20:55] Perry: I wgl, ja spadam, bye, mo¿e wpadne jutro : **
e [Dzisiaj 20:55] Kojot: Tak apropos, to mnie teraz interesuj± Transformersy XD
e [Dzisiaj 20:56] XaroX: btw Kojot Ty masz moda tylko na pokeart czy juz oficjalnie sprawujesz te funkcje? ;o
e [Dzisiaj 20:57] XaroX: O ZESZ TY CZORCIE
e [Dzisiaj 20:57] XaroX: MOJ SUPER NICK ;/;/;/;/;/;/;/
e [Dzisiaj 20:57] Kojot: tak w³a¶ciwie, to ja jestem na czas pokeartu. Potem bêde czarny.
e [Dzisiaj 20:57] XaroX: RAIK TO PEDAU POZDRO :O
e [Dzisiaj 20:57] Kojot: Drago teraz do³o¿y³ dzia³ PokeArt, ale tam nie trzeba mieæ ju¿ moda.
e [Dzisiaj 20:58] paqo: i widzisz Xarox, jak kiedys taka zabawe na prima aprilis sobie urzadzilismy z vabim
e [Dzisiaj 20:58] paqo: ze zmienialismy ludziom nicki
e [Dzisiaj 20:58] paqo: to bylo wielkie oburzenie :/
e [Dzisiaj 20:58] Kojot: Fajnie by³o Mia³em nick Toi_Toi.
e [Dzisiaj 20:58] paqo: wez tu buduj atmosfere
e [Dzisiaj 20:58] paqo: jak sie ludzie na zartach nie znaja ;/
e [Dzisiaj 20:59] Perry: Wielkie oburzenie u PokeMana ;o
e [Dzisiaj 20:59] XaroX: ale ja sie nie burze, tez zartowalem ;O
e [Dzisiaj 20:59] Kojot: szo³t Valhalii jest jaki¶ suchy. Ci±gle gadaj± o TCG :|
e [Dzisiaj 20:59] Perry: Ej XaroX, ³adny avatar!
e [Dzisiaj 20:59] paqo: no wiem
e [Dzisiaj 20:59] XaroX: administracja forum pad³a wg mnie
e [Dzisiaj 21:00] XaroX: no wiem raiktopedau dzieki ze mi zmieniles na ten super sweet av <3<3<3:*:*:*:*:*:*:*
e [Dzisiaj 21:00] paqo: bejbe, bejbe ouuuu
e [Dzisiaj 21:00] XaroX: PokeMan i Drago zachowuja sie jak dzieciaki, kloca sie bez powodu
e [Dzisiaj 21:00] XaroX: PokeMan dopierdala jakie¶ bezsensowne zmiany i reformy ktore nic nie wprowadzaja
e [Dzisiaj 21:00] paqo: ja tam ufam Drago
e [Dzisiaj 21:01] Perry: ide papatki! <3
e [Dzisiaj 21:01] XaroX: Drago wszystkich jedzie czy jest powod czy nie, zachowuje sie jakby byl jedynym czlowiekiem z prawem glosu
e [Dzisiaj 21:01] Kojot: Idê obczaiæ kropê.
e [Dzisiaj 21:01] paqo: przez jakies 3 miesiace sam to ciagnal
e [Dzisiaj 21:01] XaroX: Andrew_wojownik - kto to w ogole jest? przyszedl po roku i ma junior admina chociaz nic nie robi? XD
e [Dzisiaj 21:01] paqo: gorzej, on przez ten czas mial ciagle JA
e [Dzisiaj 21:02] XaroX: no wlasnie wiem. ale nikt nie ruszy dupy zeby mu zabrac, bo sa zajeci kloceniem sie i przeyzwaniem
e [Dzisiaj 21:02] XaroX: przyrzekam, jesli przez nastepny miesiac sytuacja na forum sie nie zmieni, to odejde w sin± dal. ;o
e [Dzisiaj 21:03] paqo: hej, ale on ma uploadera tylko
e [Dzisiaj 21:03] Kojot: Ozesz ty. Maron zmieni³ has³o :0
e [Dzisiaj 21:03] XaroX: hm. nie, ma junior admina. ._.
e [Dzisiaj 21:03] Kojot: Gorzej jak Ciê zaleje. XD
e [Dzisiaj 21:03] paqo: no bo Raik nie ruszyl dupy, zeby zmienic nazwy tej grupy
e [Dzisiaj 21:04] paqo: i w ogole xandblue mogloby wrocic ;/
e [Dzisiaj 21:05] XaroX: dzisiejsze pokecollect mozna podsumowac dlugim, mocnym facepalmem, takie jest moje zdanie.
e [Dzisiaj 21:05] XaroX: forum rozdupione przez zachcianki i humorki jednego czy drugiego 'miSZCZa'
e [Dzisiaj 21:06] Kojot: po co facepalmem. Lepsza bêdzie zwyk³a palma :/
e [Dzisiaj 21:06] XaroX: jak ogladam niektore wypowiedzi osob, ktore uwazalem wczesniej za inteligentne, to az mnie w krzy¿u jebie >.>
e [Dzisiaj 21:08] Drago: cze¶æ
e [Dzisiaj 21:09] Legends: Wie kto¶ czemu modzi mog± tylko edytowaæ a nie kasowaæ shouty? x_o
e [Dzisiaj 21:09] paqo: konfrontujcie sie
e [Dzisiaj 21:10] Kojot: Legends takie ograniczenie maj± pó³ mody o ile siê nie mylê (maron zabra³ mi dostêp do konta, to nie mogê sprawdziæ).
e [Dzisiaj 21:13] Kojot: Dobra obczai³em. To ogólne ograniczenie dla wszystkich modów.
e [Dzisiaj 21:14] XaroX: paqo, nie widze sensu, bo i tak nic nie zdzialam. a teraz ide grac, bo mnie bierze rzal i bul.
e [Dzisiaj 21:15] Kojot: XrX w co? ;x
e [Dzisiaj 21:18] Kojot: Dobra panie i panowie. idê ogl±daæ Transformersy.
e [Dzisiaj 21:22] QuerryPass: Elo?
e [Dzisiaj 21:24] Katsuyuki Kawasaki: cze
e [Dzisiaj 21:25] Legends: Mentor mnie rozwali³. Ma³o kto tak umie.
e [Dzisiaj 21:25] QuerryPass: Elo?
e [Dzisiaj 21:28] Katsuyuki Kawasaki: E... Legends, o co kaman?
e [Dzisiaj 21:41] Legends: XaroX: To mentor, nie szymbar _^_.
e [Dzisiaj 21:41] Drago: [Dzisiaj 21:02] XaroX: no wlasnie wiem. ale nikt nie ruszy dupy zeby mu zabrac, bo sa zajeci kloceniem sie i przeyzwaniem || pragnê ciê o¶wieciæ, ¿e ta sprawa jest ju¿ dawno ustalona. nie o wszystkim muszê wam mówiæ :P
e [Dzisiaj 21:41] PokeMan: e [Dzisiaj 20:55] Perry: i wgl, Pokemony tu admnistracje prawie juz nie interesuj± pewno (jest 1 wyj±tek, który sie nigdy nie podda!) <<< JA ??
e [Dzisiaj 21:42] Drago: a moja rada Xar. to rozgl±daj siê wiêcej :P
e [Dzisiaj 21:44] PokeMan: BTW ¿eby¶cie rozmowê o PC prowadzili w postach, by³oby lepiej...
e [Dzisiaj 21:45] Drago: [Dzisiaj 21:09] Legends: Wie kto¶ czemu modzi mog± tylko edytowaæ a nie kasowaæ shouty? x_o || niektórzy modzi, za bardzo bawili siê Heniem. tymczasowo zosta³o to ukrócone.
e [Dzisiaj 21:45] Drago: [Dzisiaj 21:44] PokeMan: BTW ¿eby¶cie rozmowê o PC prowadzili w postach, by³oby lepiej... || otó¿ to...
No to piszmy, omawiajmy, cytujmy i odpowiadajmy...Proszê...
Sygnatura użytkownika
<<< Wyprodukowano na moje zlecenie przez DominLoL Corp.
PPS: By³em redaktorem na Pokemon Valhalli (2008 - 14 listopad 2009 oraz 23 grudzieñ 2010 - styczeñ 2011) i ¶p. PokeSerwis.pl (2009-10). Adminem na ¶p. PokeMedia (2006-08), ¶p. PokemonPowrót (2008), ¶p. PokeShadow (2008), ¶p. PokePlanet2 (2008), ¶p. PokemonMasters (2009), ¶p. PokemonBeta (2009), ¶p. PokeLand (2009-10) i innych mniejszych. W latach 2009-10 kierowa³em popularnym forum ¶p. PokeRang, a od 28 lipca 2010 do 31 listopada 2011 r. by³em Pomocnikiem (dzia³y o Anime i PPS) na Pokemon Valhalla Forum (PVF). W 2011 r. reaktywowa³em stronê Pokemons, któr± opu¶ci³em 31 listopada 2011 r.. Na PokeCollect od 2009 r. (z przerwami kilkumiesiêcznymi) jestem adminem.
Biorê sobie do serca tylko jeden zwyczaj Amerykanów - chwalenie siê na potêgê. Widocznie to dzia³a, skoro s± potêg±. ¦wiêta Trójca : Daru, AtoMan i PokeMan - walcz± o Polski dubbing Pokemon.
Relacja z wizyty delegacji (m in. ja) Pokemon Valhalli na polskich nagraniach 11 sezonu Pokemon. >>http://pokemony.com/pokem...polskiej-wersji
Linki podane w sygnaturce, s³u¿± jedynie celom informacyjnym i edukacyjnym.
By³o dobrze, jest ¼le, bêdzie jeszcze gorzej. Tak dzieje siê na ca³ym ¶wiecie i w ca³ej Polsce, tego nie zmienimy. Naturalny bieg rzeczy.
Niby mo¿na co¶tam dzia³aæ, ale IMO najpierw nale¿y poczekaæ na t± "integracjê" Pokeserwisu z PC. Teraz nawet do koñca nie wiadomo czy baza danych zostanie, jak to bêdzie wygl±daæ itp. A szkoda.
O jestem tam E, jescze jak powiesz co mamy mówiæ to bêdzie ³atwiej, a je¿eli ogólnie o forum, to d³ugo bym pisa³. Ale postaram sie napisaæ to w duzym skrócie.
Forum podoba mi sie, chocia¿ niektóre osoby nie (z zachowania oczywi¶cie) wyzywaj±, m±druj± siê jakby wszystko wiedzia³y. Tkto, ejst ok
w takim razie wyt³umacz mi, dlaczego u¿ytkownik, który na forum nawet nie wchodzi, ma junior admina i wszyscy my¶l±, ¿e to ok?
Bo gdyby ktu¶ wpad³ na genialny pomys³ spisywania dziejów PC, to pewnie gdzie¶ tam by³oby napisane o tym czynach Andrew które spowodowa³y, ¿e ma to co ma.
Legends napisa³/a:
ale IMO najpierw nale¿y poczekaæ na t± "integracjê" Pokeserwisu z PC.
NIE BY£BYM TEGO PEWNY
Katsuyuki Kawasaki, g³ównie chcia³bym aby pisa³y tu osoby które uczestniczy³y w dyskusji któr± cytujê w pierwszym poscie.
Sygnatura użytkownika
PPS: By³em redaktorem na Pokemon Valhalli (2008 - 14 listopad 2009 oraz 23 grudzieñ 2010 - styczeñ 2011) i ¶p. PokeSerwis.pl (2009-10). Adminem na ¶p. PokeMedia (2006-08), ¶p. PokemonPowrót (2008), ¶p. PokeShadow (2008), ¶p. PokePlanet2 (2008), ¶p. PokemonMasters (2009), ¶p. PokemonBeta (2009), ¶p. PokeLand (2009-10) i innych mniejszych. W latach 2009-10 kierowa³em popularnym forum ¶p. PokeRang, a od 28 lipca 2010 do 31 listopada 2011 r. by³em Pomocnikiem (dzia³y o Anime i PPS) na Pokemon Valhalla Forum (PVF). W 2011 r. reaktywowa³em stronê Pokemons, któr± opu¶ci³em 31 listopada 2011 r.. Na PokeCollect od 2009 r. (z przerwami kilkumiesiêcznymi) jestem adminem.
Biorê sobie do serca tylko jeden zwyczaj Amerykanów - chwalenie siê na potêgê. Widocznie to dzia³a, skoro s± potêg±. ¦wiêta Trójca : Daru, AtoMan i PokeMan - walcz± o Polski dubbing Pokemon.
Relacja z wizyty delegacji (m in. ja) Pokemon Valhalli na polskich nagraniach 11 sezonu Pokemon. >>http://pokemony.com/pokem...polskiej-wersji
Bo gdyby ktu¶ wpad³ na genialny pomys³ spisywania dziejów PC, to pewnie gdzie¶ tam by³oby napisane o tym czynach Andrew które spowodowa³y, ¿e ma to co ma.
Tera¼niejszo¶æ i przesz³o¶æ to dwie ró¿ne rzeczy. Rozumiem, ¿e jeste¶ sentymentalny, ale je¶li kto¶ zawiesza dzia³alno¶æ, to znika,a nie istnieje sobie dalej bo kto¶ uwa¿a, ¿e powinien. Andrew_Wojownik nie jest znany na naszym forum. Jest u¿ytkownikiem, którego nie kojarzy wiêkszo¶æ u¿ytkowników. A wiêc szanownie mnie to dupi kim by³, liczy siê tylko to, kim jest w tym momencie.
Forum podoba mi sie, chocia¿ niektóre osoby nie (z zachowania oczywi¶cie) wyzywaj±, m±druj± siê jakby wszystko wiedzia³y. Tkto, ejst ok
Gdyby do regulaminu dodaæ z³ot±, ¿elazn± zasadê:
"Nie udzielaj siê w tematach, o których nie masz pojêcia."
Prawdopodobnie znik³yby narzekania takie jak to, które wy¿ej zacytowa³em : ).
¶wietnie. dajcie jeszcze admina DominLoLowi, szymbarowi15 i Inace.
w koñcu s± tak d³ugo ju¿ na forum, zw³aszcza Domin, który jest pomocny i du¿o plików zuploadowa³.
POZDRO, ¿e je¶li ju¿ ma mieæ jak±¶ rangê, to maksymalnie wyró¿nionego, ale kuhwa junior admin to jest przedostatni stopieñ w³adzy. To tak, jakby¶ kupowa³ dziecku iksBoksa za to, ¿e zda³o do nastêpnej klasy.
Rozumiem, ¿e jeste¶ sentymentalny, ale je¶li kto¶ zawiesza dzia³alno¶æ, to znika,a nie istnieje sobie dalej bo kto¶ uwa¿a, ¿e powinien. Andrew_Wojownik nie jest znany na naszym forum. Jest u¿ytkownikiem, którego nie kojarzy wiêkszo¶æ u¿ytkowników. A wiêc szanownie mnie to dupi kim by³, liczy siê tylko to, kim jest w tym momencie.
Nie chodzi mi o swoje sentymenty, tylko czyst± wygodê i przejrzysto¶æ, abym mia³ podane na tacy, kto jest kim i za ile na forum. Zapewne wielu "szarych" te¿ by chêtnie co¶ takiego poczyta³o. Co do liczenia siê tylko tych, którzy s± tylko teraz to siê nie zgodzê...takim sposobem, to byle Piplup który wywo³a³ nie¶wiadomie roz³am Reva z Vall jest ju¿ szeroko znany, choæ wiele ni zrobi³...Mi to nie przeszkadza, ale tylko do pewnego momentu.
PokeMan napisa³/a:
e [Dzisiaj 20:51] XaroX: tak, ale wtedy nie mialy one wplywu na forum. teraz nic ich juz nie powstrzymuje i jesli sie tego nie przerwie to forum
e [Dzisiaj 20:51] XaroX: zejdzie na psy ;)
Moja "akcja" z przywracaniem topików z archiwum, zaczê³a siê grubo PO obecnym kryzysie ( z którego od ok. 30 h chyba wychodz± wszyscy na tym forum, tylk onie administracja ) i nie ma na nic wp³ywu. Ogólnie, jako administracja, niestety nie mamy du¿ego wp³ywu na userów - co nie jest dziwne - i wszystko siê zmieni np. w czasie premiery tych jaki¶ gier co maj± byæ 18 wrze¶nia czy jako¶ tak, bo wtedy kupa ludu przyjdzie i tak...
Sygnatura użytkownika
Nie mo¿esz pisaæ nowych tematów Nie mo¿esz odpowiadaæ w tematach Nie mo¿esz zmieniaæ swoich postów Nie mo¿esz usuwaæ swoich postów Nie mo¿esz g³osowaæ w ankietach Nie mo¿esz za³±czaæ plików na tym forum Mo¿esz ¶ci±gaæ za³±czniki na tym forum
Wymiana buttonami z PokeCollect
Forum wykorzystuje cookies, tak jak ka¿de inne w internecie, w tych samych celach (reklamy, statystyki, ustawienia). Przegl±dark± mo¿esz regulowaæ warunki przechowywania cookies.