POKECOLLECT.net.pl - Oficjalne forum strony DomixPokemon.pl
Zarejestruj
Zaloguj

Poprzedni temat «» Nastêpny temat
Przesuniêty przez: PokeMan
8 Marzec 13, 08:06
pokelife.pl
Autor Wiadomo¶æ
Drago 
Nosi czapkê Asha
:drago:

Do³±czy³: 04 Lis 2008
Wys³any: 25 Styczeñ 12, 17:18   pokelife.pl

Witaj!
Szukasz dobrej gry przegl±darkowej o tematyce pokemonów? Nie satysfakcjonuj± Ciê obecne strony oferuj±ce to? Pokelife, jest gr± now±, a ju¿ zdoby³o uznanie kilku tysiêcy graczy! Nie s± to czcze przechwa³ki. Mamy zarejestrowanych AKTYWNYCH u¿ytkowników w ilo¶ci przekraczaj±cej piêæ tysiêcy osób. Gra powsta³a we wrze¶niu, wiêc wci±¿ siê rozwija. Mimo to przez wielu jest uwa¿ana za najlepsz±, jak± oferuj± strony polskojêzyczne. Aktualizacje pojawiaj± siê czêsto, atmosfera przyjazna, a wszystkiego dope³nia administracja, która nie jest znudzona prowadzeniem gry, robi± to "na odwal siê"! Pomoc nowym graczom zapewnia pomoc on-line, pokedex, oraz forum. ¯aden gracz nie jest traktowany gorzej, problemy s± rozwi±zywane na bie¿±co. Równie¿ propozycje graczy nie zostaj± bez odzewu, co zapewnia grze jeszcze dynamiczniejszy rozwój!

Kliknij tutaj i ju¿ dzi¶ rozpocznij sw± przygodê!

Drago 
Nosi czapkê Asha

Wys³any: 25 Styczeñ 12, 17:19   

Od siebie dodam, i¿ razem z pokelife.pl wzajemnie siê reklamujemy :)

Sygnatura użytkownika

Poxer 
Nosi czapkê Asha
co ja tu robiê

Do³±czy³: 22 Sty 2009
Kontakt:
Wys³any: 25 Styczeñ 12, 19:30   

O M G.

A ju¿ traci³em nadziejê, ¿e co¶ takiego istnieje.

DominLoL 
Szlachta Collectowa
Stary, a nowy

Do³±czy³: 01 Lis 2008
Sk±d: Z internetów
Kontakt:
Wys³any: 25 Styczeñ 12, 19:37   

dobili¶cie mnie.....do granic mo¿liwo¶ci...moi tak zwani"poke fani" z klasy grj± w to, i pytanie: NIE LEPIEJ ZAREKLAMOWAÆ PBF'A?! przecie¿ g³upszego systemu dawno nie widzia³em ( moja ocena), to jak krzy¿ówka serwisu typu wiki z pbfem i jeszcze bogu wie czego,o PC wzmianki to tu nie ma ¿adnej, a skoro cytujê:
Cytat:
Od siebie dodam, i¿ razem z pokelife.pl wzajemnie siê reklamujemy

¿e co niby robimy? banner w sekcji polecane i ju¿? ja bym adresy wstawi³ w stopce strony.

bez urazy, ale z mojej strony to to ma minusa, wiem ¿e siê wym±drzam w sam G***o zrobi³em, ale.....po prostu brak mi s³ów, czekam tylko na dzieñ, gdy na jednej leckji bêdê odpowiada³ na pytania tych moich durni z klasy, a oni nie bêd± wiedzieæ kto ich tak opieprza

Sygnatura użytkownika
'Creditsy ( one tu by³y zawsze, i nie poke, ja nie outujê, prêdzej collect znowu zamkn± ni¿ st±d pójdê ):
Inaka - Powiedzieæ dziêkujê za wszystko to za ma³o. Te rozmowy na GG, gra, ocenianie moich wypocin, tyle tego. Jednak na razie to proste "Dziêkujê" musi wystarczyæ.
Blue - Te rozmowy na GG wci±¿ mam gdzie¶ na dysku zapisane. Mimo ¿e nie ma ciê tutaj do¶æ d³ugo, ja pamiêtam i bêdê pamiêta³.
Maron - Mówicie o nim ró¿ne rzeczy, ja powiem ¿e dziêkujê mu za te nauki których mi udzieli³.
Conquest - Praca pod tob± jest bardzo mi³a. Nawet jak znikniesz bêdê ciê mi³o pamiêta³ za otwarto¶æ i za to ¿e nas s³uchasz.
Afil, Byaku, optic, hyu, jabuko, vapek i ca³a reszta luda - fajnie siê z wami trolowa³o i gnêbi³o pokemana, dowalajcie mu za mnie ]

CHÊTNYCH DO WYMIANY MY¦LI ZAPRASZAM NA GG : 32441748
Ostatnio zmieniony przez DominLoL 25 Styczeñ 12, 19:40, w ca³o¶ci zmieniany 2 razy  

Kojot 
Nosi czapkê Asha
Rumble in the Jungle

Do³±czy³: 01 Sty 2009
Sk±d: Bandle City
Wys³any: 25 Styczeñ 12, 20:23   

czemu sp³aszczone logo?

Drago 
Nosi czapkê Asha

Wys³any: 25 Styczeñ 12, 20:38   

DominLoL napisa³/a:
o PC wzmianki to tu nie ma ¿adnej, a skoro cytujê:
Cytat:
Od siebie dodam, i¿ razem z pokelife.pl wzajemnie siê reklamujemy
¿e co niby robimy? banner w sekcji polecane i ju¿? ja bym adresy wstawi³ w stopce strony.

To nie wszystko. Ponad to co napisa³e¶ mamy temat reklamowy na forum oraz wys³an± PW do wszystkich u¿ytkowników. Ta strona ma do¶æ du¿o userów, wiêc z naszej perspektywy reklamowanie siê na niej jest wielce korzystne. Kontakt zosta³ nawi±zany jeszcze za czasów dzia³alno¶ci PokeMana i w koñcu uda³o siê nam zakoñczyæ negocjacje.

Sygnatura użytkownika

chief 
Pewnie nie zna PokeMana

Do³±czy³: 04 Sty 2012
Sk±d: jestes?
Wys³any: 31 Styczeñ 12, 22:15   

Ja równie¿ gram i proszê ka¿dego o nakarmienie mojego Poka :P
http://pokelife.pl/pokemon.php?p=278901

Mo¿e za³o¿ymy forumowe stowarzyszenie?

Sygnatura użytkownika

Camper 
Bug Catcher
aka Salamencer

Do³±czy³: 08 Lip 2009
Sk±d: Warszawa
Kontakt:
Wys³any: 4 Luty 12, 18:03   

Do¶æ fajne, jednak wymaga³o by poprawek (te¿ gram)
KLIK

Ostatnio zmieniony przez Camper 4 Luty 12, 18:04, w ca³o¶ci zmieniany 1 raz  

didi
Pewnie nie zna PokeMana

Do³±czy³: 22 Cze 2013
Wys³any: 22 Czerwiec 13, 15:00   pokelife

wiem ¿e temat stary, ale chce siê zareklamowaæ :)

je¿eli kto¶ chce zagraæ,a boi siê ¿e sobie nie poradzi, z chêci± pomogê, ka¿demu kto zarejstruje siê z mojego linku oferuje pomoc, przy wyborze poków etc. wystarczy pisaæ do mnie w grze, zapamiêtajcie mój nick, bêdzie on widoczny przy rejestracji (na dole):
http://poke-life.net/rejestracja.php?polec=137864

Dziêkujê i zapewniam ¿e z chêci± pomogê :)

adus7 
Pewnie nie zna PokeMana
adus7

Do³±czy³: 28 Lip 2014
Sk±d: Warszawa
Wys³any: 28 Lipiec 14, 13:18   

Pokelife jest dobr± gr± w porównaniu do gier jej podobnych. Powsta³o PokeWars i wiele innych ale PokeLife by³o pierwsze i ma ju¿ wprowadzone 4 generacje czyli je¶li siê nie mylê najwiêcej z tego typu gier. Polecam dla fanów pokemonów bo kto nie spróbuje ten nie nie mo¿e siê wypowiedzieæ, a na zabicie czasu jest spoko :) Ja ju¿ nabi³em 53 lvl wiêc ca³kiem nie¼le.

A teraz oczywi¶cie zareklamujê swojego linka i jak kto¶ chce spróbowaæ si³ w PokeLife to proszê klikaæ i chêtnie pomogê. http://poke-life.net/rejestracja.php?polec=396645

Sygnatura użytkownika
Jakby kto¶ chcia³ do³±czyæ do PokeLife to zapraszam : http://poke-life.net/rejestracja.php?polec=396645

Wy¶wietl posty z ostatnich:   
Nie mo¿esz pisaæ nowych tematów
Nie mo¿esz odpowiadaæ w tematach
Nie mo¿esz zmieniaæ swoich postów
Nie mo¿esz usuwaæ swoich postów
Nie mo¿esz g³osowaæ w ankietach
Nie mo¿esz za³±czaæ plików na tym forum
Mo¿esz ¶ci±gaæ za³±czniki na tym forum
Dodaj temat do Ulubionych
Wersja do druku

Skocz do: